- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
-
- Konu Sahibi _oceanshine_
hayırlı olsun canım opu ya az kalmış kaç yum gözüküyor şimdilik...bana doktorum sadece sigaradan uzak dur demişti ve opuya kadar tahıl ve et yedirmemişti her doktorun farklı olur tabi tedavisi opudan sonrada protein ağırlıklı beslenmiştim benkızlar umarım inşallah bi aksilik olmazsa haftaya opu var inşallah güzel haberlerle gelirim bana verebilecek tüyolarınız var mı ?
hayırlı olsun canım opu ya az kalmış kaç yum gözüküyor şimdilik...bana doktorum sadece sigaradan uzak dur demişti ve opuya kadar tahıl ve et yedirmemişti her doktorun farklı olur tabi tedavisi opudan sonrada protein ağırlıklı beslenmiştim ben
Konu farklı ama cevaplamanızı istiyorum.
Merhaba, bebeğimiz 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. Fakat 3-4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Tüp bebekle gebe kalmıştım. Merkezim ilaçları bırak kendiliğinden düşşün dedi fakat 4 hafta geçti halen düşmedi. Sorum şu 2 hafta daha beklesem bayram sonrası acaba zehirleme gibi birşey yapır mı? İnternette uzman tv de baktım orda 10. haftadan önce zehirleme ihtimali hemen hemen yok diyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak
Canim oncelikle gecmis olsun benim bir bilgim yok da anlamadigim neden kurtaj olmuyorsun artik bekliyorsun kendi dussun diye sacma geldi bana..
Eğer tytunduysa beta bçg de çıkma ihtimali yüksek istersen kanda yaptirKızlar bugun transferinin 5. Günü heyecandan zaman geçmiyor. Bu 3. Denemem ve 2 dondurulmuş embriyo konuldu. İdrar testleri sağlıklı değil dr.um 12. Gün yap dedi. Ben nasıl bekleyecem bilmiyorum. En erken kaçıncı gün çıkar ki
kalbi atmayan bir embriyonun hala vucudunda tutulmasi bence cok yanlis.bekleme kurtaj ol.hem fiziksel hem de ruhsal olarak slklntl yasatir bu durum sana.farkli bir doktora gidip kurtaj olmano oneririmKonu farklı ama cevaplamanızı istiyorum.
Merhaba, bebeğimiz 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. Fakat 3-4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Tüp bebekle gebe kalmıştım. Merkezim ilaçları bırak kendiliğinden düşşün dedi fakat 4 hafta geçti halen düşmedi. Sorum şu 2 hafta daha beklesem bayram sonrası acaba zehirleme gibi birşey yapır mı? İnternette uzman tv de baktım orda 10. haftadan önce zehirleme ihtimali hemen hemen yok diyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.
onemli olan kaliteli olup dollenmesi ve eger transfer hemen olacaksa en az 3.gune gitmesi,dondurulacaksa 5.gune gitmesi guzel sonucAy ben de seni arıyordum forumlardabadefne cim iyi oldu yazdıgın :) dr henuz kaç yumurta oldugunu söylemedi, usg bakarken ölçüler verdi 5 altı tane saydı sanırım, umarım iyidir bilemedim şimdi önemli olan kalitesi dimi? Çok heyecan yaptım ya o zaman ben de protein ağırlıklı besleneyim neler yedin mesela cnm ? ya ben yiyecek bişey bulamaz oldum artık :)
Senin durumlar nasıl ?
Umarim guzel sonuclara ulasiriz cok tesekkurler tum okuduklarimi dikkate almaya calisiyorum, senin transferin oldu mu cnm ?onemli olan kaliteli olup dollenmesi ve eger transfer hemen olacaksa en az 3.gune gitmesi,dondurulacaksa 5.gune gitmesi guzel sonucet tavuk ve balik tuketebilirsin.bir de bol su.
Hayirlara vesile olsun cnm allah tamamina erdirir insallah ...kızlar umarım inşallah bi aksilik olmazsa haftaya opu var inşallah güzel haberlerle gelirim bana verebilecek tüyolarınız var mı ?
Amin canim insallah, pozitif dusunuyorum, hep hayallerimi geciriyorum kafamdan, umarim hepimiz icin yolunda gider hersey kolaylikla bebeklerimize kavusuruz :)Hayirlara vesile olsun cnm allah tamamina erdirir insallah ...
ben estrofem ve lucrine devam canım arife günü kontrol var büyük ihtimalle de bayram dönüşü transfer...benim doktor opu öncesinde tahıl ve eti yasaklamıştı balık ve sebze yememi önermişti opudan sonra da protein ağırlıklı beslenmeye geçmiştik ama her doktorun farklı oluyor beslenmesi canım...aynen yumurta sayısından çok kalitesi önemli sabah akşam kuru incir ye kaliteye baya etkiliymiş...inşallah toplanan her yumurtan kaliteli embriyo olarak sana geri döner :) bu dönem heyecanlı ve stresli dinlen kendini de çok yorma ben kendimi çok yormuştum o dönemde çok pişman oldum o yüzdenAy ben de seni arıyordum forumlardabadefne cim iyi oldu yazdıgın :) dr henuz kaç yumurta oldugunu söylemedi, usg bakarken ölçüler verdi 5 altı tane saydı sanırım, umarım iyidir bilemedim şimdi önemli olan kalitesi dimi? Çok heyecan yaptım ya o zaman ben de protein ağırlıklı besleneyim neler yedin mesela cnm ? ya ben yiyecek bişey bulamaz oldum artık :)
Senin durumlar nasıl ?
yok benimkiler donduruldu ohss riski yasarim diye.ama birsey olmadi sukur.ben de hazir dondurulmusken biraz kilo verip devam edicem.kasim gibi dusunuyorumUmarim guzel sonuclara ulasiriz cok tesekkurler tum okuduklarimi dikkate almaya calisiyorum, senin transferin oldu mu cnm ?
Bende Eylül ün 25 inde lucrine başlıyorum. Adetle beraber estrofem başlayacak. Senin de embriyon benimki gibi beklemede sanırımben estrofem ve lucrine devam canım arife günü kontrol var büyük ihtimalle de bayram dönüşü transfer...benim doktor opu öncesinde tahıl ve eti yasaklamıştı balık ve sebze yememi önermişti opudan sonra da protein ağırlıklı beslenmeye geçmiştik ama her doktorun farklı oluyor beslenmesi canım...aynen yumurta sayısından çok kalitesi önemli sabah akşam kuru incir ye kaliteye baya etkiliymiş...inşallah toplanan her yumurtan kaliteli embriyo olarak sana geri döner :) bu dönem heyecanlı ve stresli dinlen kendini de çok yorma ben kendimi çok yormuştum o dönemde çok pişman oldum o yüzden
Benimkide dondurulmuş canım seninki gibi ben lucrine devam ediyorum estrofeme de başladım...ayın 28 .de aksilik olmazsa transferim var senin kaçıncı gün embriyosuydu hangi merkezdesin birde...benim 3.gün embriyosu eskişehir acıbadem de tedavi görüyorumBende Eylül ün 25 inde lucrine başlıyorum. Adetle beraber estrofem başlayacak. Senin de embriyon benimki gibi beklemede sanırıminşallah sonu güzel olsun canım
hoşgeldin canım aramıza tedavin hayırlı olsun inşKızlar bende bu ay başlıyorum insallh adetim bir haftadan az bi süre kaldı adetn 2ci.günu basliycam iğne vurunmayA bana menopur verdi doktor önce bi kontrol etti usg yle ve bu iğnenin benim için daha iyi oldunu söyledi hayırlısı insallh liste yapsak eylül ayı için olanları benim ilk tüp denemem olcak 3 asilama var öncesinde bir normal hamilelik ve düşük malesef şimdi de tüp deniycez hakkımızda hayırlı olsun insallh