-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Canim.stres gercekten yapma ve hep olumlu dusun benbir turlu konsantee olamadim bir orda oldugunu gissediyordum bi umjtsuzdum o yuzden bebegim tutnamadi bende yeninogrendim sonucumu o yuzden sen daha basindayken iyice motive ol ve bebegininicinde hisseg tuttundu bana de arada konus olumlu dusuun hissetmesende olumlu dusun tek tavsiyem ve bir kac arkadas ananas ve kabak cekirdegi yedi sende ye ben yemedim ama ozellikle bol.su ic tutunmasinda cok etkili birsey vucudun odem tutarsa olmaaz cunku allah yardimcin olsun lutfen olumlu olumsuz yaz sonucu buarada hastane ve doktor ismini de yazar misinMerhabalar benim de dün iki adet birinci kalite embriyo ile transferim gerçekleşti.yatıyorum ama çok stresliyim.sizlerin yazdıklarını okudukca yalnız olmadığımı düşünerek biraz rahatlıyorum..inşallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz.allah hepimizin yardımcısı olsun..
Cnm cok saol biraz once transferden geldim sonrasinda nasil idrar skstim anlatamam baya bir agrim oldu ama cok sukur su an iyiyim, Allahim kucaklarimizi bos birakmasin simdi 12 gun bekleme sureci insallah hayirla diledigimz gbi sonuclanir. Dedigin gbi hic agri sizi aci hissetmedim korkudan biraz titremis olabilirimCanını sıkma neticede senin için en iyi olanı bilip ona göre davranıyorlar ama seni çok iyi anlıyorum benim de ilk oldu ne deseler güvenmek zorundayız sonuçta anlamadigimiz bir iş bazen diyorum ki transferi yapmams olsalar yaptik deseler bile nerden bilecegim paranoyak oluyor insan bir yerden sonra :) stres yapma transfer opudan daha kolay anlamıyorsun bile ama dinlen kendini çok yorma iki üç gun
Cnm hakkinda hayirlisi olsun dilerim tez zamanda saglikla istedigin gibi olsun, her iste bir hayir vardir uzulme lutfen guclu ol pozitif ol hep bebeginin hayalini kur, insallah kisa zamanda hem de kolaylikla allah kucagina almayi nasip etsin cnm sevgiler..Canim.stres gercekten yapma ve hep olumlu dusun benbir turlu konsantee olamadim bir orda oldugunu gissediyordum bi umjtsuzdum o yuzden bebegim tutnamadi bende yeninogrendim sonucumu o yuzden sen daha basindayken iyice motive ol ve bebegininicinde hisseg tuttundu bana de arada konus olumlu dusuun hissetmesende olumlu dusun tek tavsiyem ve bir kac arkadas ananas ve kabak cekirdegi yedi sende ye ben yemedim ama ozellikle bol.su ic tutunmasinda cok etkili birsey vucudun odem tutarsa olmaaz cunku allah yardimcin olsun lutfen olumlu olumsuz yaz sonucu buarada hastane ve doktor ismini de yazar misin
Ay evet tuvalete sıkışık gelin demişlerdi ben de 2 litre falan su içtim sonra çok sıkıştım birazini yaptım transferden öncesinde :) evet bekleme kısmı zor bugün 4.günüm yarın da işe başlıyorum hiç gitmek istemiyorumCnm cok saol biraz once transferden geldim sonrasinda nasil idrar skstim anlatamam baya bir agrim oldu ama cok sukur su an iyiyim, Allahim kucaklarimizi bos birakmasin simdi 12 gun bekleme sureci insallah hayirla diledigimz gbi sonuclanir. Dedigin gbi hic agri sizi aci hissetmedim korkudan biraz titremis olabilirim
Cnm hic kafani takma hem ise gidersen kafan da dagilir zaman cabucak gecer ben isi birakmak zorunda kaldim yogun ve yorucu bir isim vardi ayni zamanda cok da stresli o yuzden evdeyim vakit nasil gececek bilemiyorum. İmkan buldukca dinlen aramizda dort gun var ilk mutlu haberi senden duyalim insallahAy evet tuvalete sıkışık gelin demişlerdi ben de 2 litre falan su içtim sonra çok sıkıştım birazini yaptım transferden öncesinde :) evet bekleme kısmı zor bugün 4.günüm yarın da işe başlıyorum hiç gitmek istemiyorum
İnşaallah ya peşpeşe birbirimize mutlu haberler verelim :) ben de ögretmenim ayaktayım sürekli ve arada bağırmak zorunda kaliyorum haliyle ama kendimi hic yormayacagim zaten ilk hafta boş geçer. Üstüne üstlük bir de grip oldum iyice halsiz kaldımCnm hic kafani takma hem ise gidersen kafan da dagilir zaman cabucak gecer ben isi birakmak zorunda kaldim yogun ve yorucu bir isim vardi ayni zamanda cok da stresli o yuzden evdeyim vakit nasil gececek bilemiyorum. İmkan buldukca dinlen aramizda dort gun var ilk mutlu haberi senden duyalim insallah
Ben de zih. Eng. Ogretmeniydim biraktim, saglikla atlatalim bugunleri vakit buldukca dinlen insallah kolayca gecer su zamanlar cok gecmis olsun bal ye sicak su limon bal karistirip ic cnm hayirli bebekli haberlerde bulusalim :)İnşaallah ya peşpeşe birbirimize mutlu haberler verelim :) ben de ögretmenim ayaktayım sürekli ve arada bağırmak zorunda kaliyorum haliyle ama kendimi hic yormayacagim zaten ilk hafta boş geçer. Üstüne üstlük bir de grip oldum iyice halsiz kaldım
Aminn inşaallahBen de zih. Eng. Ogretmeniydim biraktim, saglikla atlatalim bugunleri vakit buldukca dinlen insallah kolayca gecer su zamanlar cok gecmis olsun bal ye sicak su limon bal karistirip ic cnm hayirli bebekli haberlerde bulusalim :)
Çok teşekkür ederim. Yeni görüşmelere başlıycaz bizde. Haftasonuda açıktır diymi hastaneler. Sizin kaçıncı denemeydi acaba? hangi hastanede yaptırdınız. Bir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim. Bide görüşme için randavu almaya gerek oluyormu?Canım öncesinde görüşmeye de gidebilirsin. Ön görüşme, bunun için ücret alınmaz. Ama tedaviye ikinci gün başlanır. Yumurtaların durumu öyle anlaşılır. Göbekten cilt altına yapılan iğneler çok kolay, sen ya da eşin yapabilirsiniz. Ama tabi kalçadan olanları hastanede yaptıracaksın. Yumurta gözle görülmeyecek bir şey. Hafif anestezi altında toplanıyor. Çok kolay bir işlem. Embriyo da öyle. Plastik bir kataterle transfer ediliyorm çok da kolay bir süreç ve anesteziye gerek olmuyor. Embriyo direkt rahme bırakıldığı için sadece tutunması gerekiyor. Umarım sorularına cevap olabilmişimdir. Kafana takılan bir şey olursa cevaplayabilirim. Inşallah ilk tedavinde kucağında okur bebeğin.
Başkentte gogsen beyde. Ikinci denemede tuttu sukur. Cumartesi acik oluyor ama pazar kapali. On gorusme icin de eandevu lazım cnm.Çok teşekkür ederim. Yeni görüşmelere başlıycaz bizde. Haftasonuda açıktır diymi hastaneler. Sizin kaçıncı denemeydi acaba? hangi hastanede yaptırdınız. Bir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim. Bide görüşme için randavu almaya gerek oluyormu?
benim tek embriyo cnm 5.gun su an transferin 3. gunundeyim.Selam kızlar tek embriyo transfer edilen var mı aramızda?
İnşallah güzel haberini alırız canım benim de tek embriyo transfer edilecek bu. Geçen aydan dondurulmuştu. İlk senin güzel haberini alalım da umut olsun bizebenim tek embriyo cnm 5.gun su an transferin 3. gunundeyim.
ah cnm inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, ne zaman olacak transferin, neredesin ? Sanırım senin ilk değil dondurulmuş demişsin, benim ilk bu umarım da hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah sen de moralini yüksek tut ben hep öyle yapıyorumİnşallah güzel haberini alırız canım benim de tek embriyo transfer edilecek bu. Geçen aydan dondurulmuştu. İlk senin güzel haberini alalım da umut olsun bize
Amin canım inşallahah cnm inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, ne zaman olacak transferin, neredesin ? Sanırım senin ilk değil dondurulmuş demişsin, benim ilk bu umarım da hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah sen de moralini yüksek tut ben hep öyle yapıyorum
Ben ank'dayım cnm Allah sana kolaylık versin her işde bir hayır vardır muttlaka zamanı vardır, umarım en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuşursun mutlaka haber ver burdan inşallah o tek bebiş seninle olur benden burdan mutlu haberler veririm bol bol dinlen beslenmene çok dikkat et mutlaka proteinli yiyeceklerle beslen umarım dilediğin gibi olur :)Amin canım inşallahİzmir deyim ben Cemal Posacı doktorum İrenbeye gidiyorum. İlk transferim olacak geçen ay yumurtalarım toplanmıştı ama doktor bekletme kararı aldı. Kaliteli tek embriyom vardı o da donduruldu kısmetse ekim ortası gibi transfer olacak. Daha önceden sadece ilaç tedavisi görmüştüm ama o kimyasal oldu. Şimdi de zaten tek olan embriyom için dua ediyorum hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım diye... Sen nerdensin canım?
Sağol canım benim inşallah. O güzel haberi alır almaz hemen haber veririm çünkü her güzel haber bir umut burada. En azından benim için öyleBen ank'dayım cnm Allah sana kolaylık versin her işde bir hayır vardır muttlaka zamanı vardır, umarım en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuşursun mutlaka haber ver burdan inşallah o tek bebiş seninle olur benden burdan mutlu haberler veririm bol bol dinlen beslenmene çok dikkat et mutlaka proteinli yiyeceklerle beslen umarım dilediğin gibi olur :)
Benim de tek embriyo 3.gün embriyosu transferin 6.günündeyim ve diğer embriyomu da dondurmamıslar cok kaliteli degil diye. Ikisi de B kaliteydi madem oyle bunu niye transfer ettiniz cok kaliteli degilse diye şüphe düşüyor insanın içine ve tabi geride hic embriyo kalmamis olmasinin verdiği umutsuzluk.. Elde var 1 o da içimde inşaallah tutunur büyür kocaman olur sağlıklı sıhhatliSelam kızlar tek embriyo transfer edilen var mı aramızda?