- Konu Sahibi _oceanshine_
Hayirli olsun cnm :)Bende bugün hastalandım Yarın kan vermeye gitcem ve igneye basliycam insallh ama eylül ayında kimse yok heraldr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun cnm :)Bende bugün hastalandım Yarın kan vermeye gitcem ve igneye basliycam insallh ama eylül ayında kimse yok heraldr
Evet canım anestezi li oluyor yumurta toplama. Ama öle korkulacak bişey yok ben 2 defa yaptırdım. Odadan çıkıp ameliyathane ye gidip gelmem hepsi 1 saat. Zaten işlem çok kısa sürüyor. Yumurta toplama sonrası ağrı çok olmuyo ilk 1- 2 saat biraz oldu onda da ağrı kesici yaptılar. Sonrası 2 gün hafif Kasıklarımda batmalar oldu geçti. Hiç merak etme korkulacak bişey yok...Arkadaslar merhaba.bi sorum olcak. Yumurta toplama işlemi ağrılı oluyor mu ? Ve anestezi veriliyor mu ?
Çok tşk.ederim cevap için.. İnş. Hayrlisiyla bebeklerimize kavuşuruzz..Evet canım anestezi li oluyor yumurta toplama. Ama öle korkulacak bişey yok ben 2 defa yaptırdım. Odadan çıkıp ameliyathane ye gidip gelmem hepsi 1 saat. Zaten işlem çok kısa sürüyor. Yumurta toplama sonrası ağrı çok olmuyo ilk 1- 2 saat biraz oldu onda da ağrı kesici yaptılar. Sonrası 2 gün hafif Kasıklarımda batmalar oldu geçti. Hiç merak etme korkulacak bişey yok...
Arkadaşım pazartesiye kadar 2 günün daha var...bolca dinlen...dua et...meleklerinle konuş, Allaha sığın...sonra da Rabbim sen nasip ettiysen yardımcım ol diyip pazartesi işine başla...inşallah güzel sonuçlar alırsın, seneye kuzuların kollarında olur bayramda...Merhabalar kızlar ve de iyi bayramlar. Ben de 11 eylülde adetin 2.günü tedaviye basladim menopur ile daha sonra cetrotide ve ovitrelle catlatma ignesi.21 eylülde opu oldu 8 yumurtam cikti 6 tanesi dollenmis fakat 2 tanesi gelisim göstermişti ve hemen 23 eylülde transfer yaptilar bir adet. Yani opudan 2 gün sonra transfer oldu hemencecik. Niye bu kadar erken dedim 2 tane kaldığı için kaybetme riski olmadan rahim ortamina girsin diye dediler. Zaten embriyoskoptaydi embriyolarim. endiseliyim biraz ilk tüp denemem ve çok da bilgim yok ne deseler tamam diyorum açıkçası. Ama bu bekleyiş de çok zormuş gercekten. Şu an transfer sonrası 2.günüm daha çook var Pazartesi de işbaşı ayakta kalacağım hep
Benim de ilk cnm, aynen ben de ne derlerse tamam diyorum sanirim guvenmekten baska sansimiz da yok :) umarim saglikla kavusursun bebegineMerhabalar kızlar ve de iyi bayramlar. Ben de 11 eylülde adetin 2.günü tedaviye basladim menopur ile daha sonra cetrotide ve ovitrelle catlatma ignesi.21 eylülde opu oldu 8 yumurtam cikti 6 tanesi dollenmis fakat 2 tanesi gelisim göstermişti ve hemen 23 eylülde transfer yaptilar bir adet. Yani opudan 2 gün sonra transfer oldu hemencecik. Niye bu kadar erken dedim 2 tane kaldığı için kaybetme riski olmadan rahim ortamina girsin diye dediler. Zaten embriyoskoptaydi embriyolarim. endiseliyim biraz ilk tüp denemem ve çok da bilgim yok ne deseler tamam diyorum açıkçası. Ama bu bekleyiş de çok zormuş gercekten. Şu an transfer sonrası 2.günüm daha çook var Pazartesi de işbaşı ayakta kalacağım hep
Merhabalar kızlar ve de iyi bayramlar. Ben de 11 eylülde adetin 2.günü tedaviye basladim menopur ile daha sonra cetrotide ve ovitrelle catlatma ignesi.21 eylülde opu oldu 8 yumurtam cikti 6 tanesi dollenmis fakat 2 tanesi gelisim göstermişti ve hemen 23 eylülde transfer yaptilar bir adet. Yani opudan 2 gün sonra transfer oldu hemencecik. Niye bu kadar erken dedim 2 tane kaldığı için kaybetme riski olmadan rahim ortamina girsin diye dediler. Zaten embriyoskoptaydi embriyolarim. endiseliyim biraz ilk tüp denemem ve çok da bilgim yok ne deseler tamam diyorum açıkçası. Ama bu bekleyiş de çok zormuş gercekten. Şu an transfer sonrası 2.günüm daha çook var Pazartesi de işbaşı ayakta kalacağım hep
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim ay inşaallah bol bol konuşuyorum sanki karnimdaymis gibi Rabbim bizlere evlat sevgisini tattırsın hayırlısıylaArkadaşım pazartesiye kadar 2 günün daha var...bolca dinlen...dua et...meleklerinle konuş, Allaha sığın...sonra da Rabbim sen nasip ettiysen yardımcım ol diyip pazartesi işine başla...inşallah güzel sonuçlar alırsın, seneye kuzuların kollarında olur bayramda...
Ya bir işin acemisi olmak sıkıntı gerçekten. Sen hangi sehirdesin canım nerde yaptırdın?ben istsnbulda eurofertilde yaptırdım iki arkadasim daha ordaydi biri simdi hamile öbürü de diger ay deneyecek bakalım nasip kısmet. İnşaallah hepimiz kavusuruz sağlıklı sıhhatliBenim de ilk cnm, aynen ben de ne derlerse tamam diyorum sanirim guvenmekten baska sansimiz da yok :) umarim saglikla kavusursun bebegine
Ben ankara memorialde canim umarim guzel haberler veririz birbirimize :)Ya bir işin acemisi olmak sıkıntı gerçekten. Sen hangi sehirdesin canım nerde yaptırdın?ben istsnbulda eurofertilde yaptırdım iki arkadasim daha ordaydi biri simdi hamile öbürü de diger ay deneyecek bakalım nasip kısmet. İnşaallah hepimiz kavusuruz sağlıklı sıhhatli
Stres yapma rahat ol ben arefe günü transfer oldum akşamina kıyafet alışverişine cikmak zorunda kaldim cok yurumedim ama. Bayramin ilk günü mecbur akraba ziyareti. Bugün de cok sıkıldım bir Ortaköy yaptık eşimle bayağı da yürüdüm. Diyeceğim o ki cok yatınca zaman da gecmiyo hem de cok kafaya takiyorsun. Iki adet yaptiklarina gore ilk denemen degil diye anlıyorum. Rabbim inşaallah sağlıklı sıhhatli evlatlar verecek bize. Bir de şu 12 gün geçseMerhabalar benim de dün iki adet birinci kalite embriyo ile transferim gerçekleşti.yatıyorum ama çok stresliyim.sizlerin yazdıklarını okudukca yalnız olmadığımı düşünerek biraz rahatlıyorum..inşallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz.allah hepimizin yardımcısı olsun..
Cnm Allah yardimcin olsun yarin da benim olacak umarim dileklerimize tez zamanda kavusuruz neler yasadin transferde ? Zor degil dimi ? Benim ilk oldugundan tecrubesizim umarim bebek haberlerini de veririz burdan birbirmizeMerhabalar benim de dün iki adet birinci kalite embriyo ile transferim gerçekleşti.yatıyorum ama çok stresliyim.sizlerin yazdıklarını okudukca yalnız olmadığımı düşünerek biraz rahatlıyorum..inşallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz.allah hepimizin yardımcısı olsun..
Amiinnn insallah :)Stres yapma rahat ol ben arefe günü transfer oldum akşamina kıyafet alışverişine cikmak zorunda kaldim cok yurumedim ama. Bayramin ilk günü mecbur akraba ziyareti. Bugün de cok sıkıldım bir Ortaköy yaptık eşimle bayağı da yürüdüm. Diyeceğim o ki cok yatınca zaman da gecmiyo hem de cok kafaya takiyorsun. Iki adet yaptiklarina gore ilk denemen degil diye anlıyorum. Rabbim inşaallah sağlıklı sıhhatli evlatlar verecek bize. Bir de şu 12 gün geçse
Canını sıkma neticede senin için en iyi olanı bilip ona göre davranıyorlar ama seni çok iyi anlıyorum benim de ilk oldu ne deseler güvenmek zorundayız sonuçta anlamadigimiz bir iş bazen diyorum ki transferi yapmams olsalar yaptik deseler bile nerden bilecegim paranoyak oluyor insan bir yerden sonra :) stres yapma transfer opudan daha kolay anlamıyorsun bile ama dinlen kendini çok yorma iki üç gunKizlar bu arada benim bugun olacakti transferim fakat yarina erteledi doktor opunun oldugu gunu 1 sayarsak yarin 6. Gun oluyor bugun de 5. Gunuydu embriyolarin, insallah hayirla saglikla kavusuruz her iste bir hayir vardir diyerek yine de moralimi bozmadim yarin neler olacak merak icindeyim
rabbim yuregine ferahlik versin.zor bir surecin sonunda olumsuzu gormek kotu bir durum ama son sansimiz degil.insallah bir dahaki sefere olumlu sonuclanir.Olmadi gene tutmadi ilk tup bebek denemem de tutmadi ((((((((