- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- Konu Sahibi _oceanshine_
Inşallah ama bol su içme lazım tutunma sini kolaylaştırıyormusBu sefer güzel sonuçlansın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah ama bol su içme lazım tutunma sini kolaylaştırıyormusBu sefer güzel sonuçlansın inşallah
InsallAhBu sefer güzel sonuçlansın inşallah
Evet ben içiyorum bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama günde bir dilim ananas ve kabak çekirdeği yemek de iyi geliyormuş tutunması içinInşallah ama bol su içme lazım tutunma sini kolaylaştırıyormus
Evet doğru günde 1 kase yeşil mercimek haşlaa ye folik asit kaynağıEvet ben içiyorum bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama günde bir dilim ananas ve kabak çekirdeği yemek de iyi geliyormuş tutunması için
Tamam canım gerçi cuma günü sonucumu öğreneceğim eğer olumlu sonuçlanırsa onu da yaparımEvet doğru günde 1 kase yeşil mercimek haşlaa ye folik asit kaynağı
Internette folik asit hangi besinlerde bulunur diye ara.peki belirti varmiTamam canım gerçi cuma günü sonucumu öğreneceğim eğer olumlu sonuçlanırsa onu da yaparım
Bazen belim ağrıyormuş gibi hissediyorum... İlk günler bacaklarım çok ağrımıştı. Bir iki defa kendi parfümümden ve yumurta kokusundan midem bulandı. Bazen vajinal jelim pembe geliyor çok akıntım oldu. Ama bunların hepsi ilaçların yan etkisi de olabilir. Bazende hiçbirşey hissetmiyorumInternette folik asit hangi besinlerde bulunur diye ara.peki belirti varmi
Ben 1 düşük yaşadım ilk tüp bebekte benim en belirgin sabahları mide bulantısı oluyorduBazen belim ağrıyormuş gibi hissediyorum... İlk günler bacaklarım çok ağrımıştı. Bir iki defa kendi parfümümden ve yumurta kokusundan midem bulandı. Bazen vajinal jelim pembe geliyor çok akıntım oldu. Ama bunların hepsi ilaçların yan etkisi de olabilir. Bazende hiçbirşey hissetmiyorum
Benim sürekli olmuyor bakalım cuma günü belli olacak. Hamile kalan o arkadaşımın hiç belirtisi olmamıştıBen 1 düşük yaşadım ilk tüp bebekte benim en belirgin sabahları mide bulantısı oluyordu
Inşallah hamilesindir cnm insallahBenim sürekli olmuyor bakalım cuma günü belli olacak. Hamile kalan o arkadaşımın hiç belirtisi olmamıştı
Amin canım inşallahInşallah hamilesindir cnm insallah
Nasıl oldu lekelenme?ben hamıle olduğumy crınone dakı lekelerden anladım ıkı denemede de oldu
Merhaba,
Bu yakınlarda tüp bebek denemesi yapacak olan var mı ? Ben yıllardır yasmin kullanıyordum. O yüzden bıraktıktan sonra adetim gecikti. Adet olur olmaz başlayacağım. heyet raporu aldım ilaçlarım baya uyguna geldi. Gonal f , Olgalutran verdiler 7 şer kutu . Şimdi yarı heyecan yarı stresle bekliyorum. Malum tek embrio yasası var.
merhaba cnm. sakin olmaya çalış. bende senin gibi 1 gün öncesinden çok heyecanlıydım. sonrasında yok bu böyle olmaz deyip kitap okumaya başladım kafamı dağıtmak için. düşünmemeye çalıştım. inan hastane odasında bile en ufak heyecan yaratmadım kendime. ne olacaksa olsun deyip dua ettim sürekli. yarın için Allah yardımcın olsun diyorum. hiç korkma. genel anestezi altında olacaksan hiçbirşey anlamıyorsun :)Merhaba benim yarın toplamam olacak Allah ın izniyle çoook heyecanlıyim ilk denemem
Saol canım benim ki korku değildi işte sonucunun ne olduğunu merak ettiğim için heyecanliyimmerhaba cnm. sakin olmaya çalış. bende senin gibi 1 gün öncesinden çok heyecanlıydım. sonrasında yok bu böyle olmaz deyip kitap okumaya başladım kafamı dağıtmak için. düşünmemeye çalıştım. inan hastane odasında bile en ufak heyecan yaratmadım kendime. ne olacaksa olsun deyip dua ettim sürekli. yarın için Allah yardımcın olsun diyorum. hiç korkma. genel anestezi altında olacaksan hiçbirşey anlamıyorsun :)