2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

Internette folik asit hangi besinlerde bulunur diye ara.peki belirti varmi
Bazen belim ağrıyormuş gibi hissediyorum... İlk günler bacaklarım çok ağrımıştı. Bir iki defa kendi parfümümden ve yumurta kokusundan midem bulandı. Bazen vajinal jelim pembe geliyor çok akıntım oldu. Ama bunların hepsi ilaçların yan etkisi de olabilir. Bazende hiçbirşey hissetmiyorum

Bazen belim ağrıyormuş gibi hissediyorum... İlk günler bacaklarım çok ağrımıştı. Bir iki defa kendi parfümümden ve yumurta kokusundan midem bulandı. Bazen vajinal jelim pembe geliyor çok akıntım oldu. Ama bunların hepsi ilaçların yan etkisi de olabilir. Bazende hiçbirşey hissetmiyorum
Ben 1 düşük yaşadım ilk tüp bebekte benim en belirgin sabahları mide bulantısı oluyordu

Merhaba,

Bu yakınlarda tüp bebek denemesi yapacak olan var mı ? Ben yıllardır yasmin kullanıyordum. O yüzden bıraktıktan sonra adetim gecikti. Adet olur olmaz başlayacağım. heyet raporu aldım ilaçlarım baya uyguna geldi. Gonal f , Olgalutran verdiler 7 şer kutu . Şimdi yarı heyecan yarı stresle bekliyorum. Malum tek embrio yasası var.

Merhaba,

Bu yakınlarda tüp bebek denemesi yapacak olan var mı ? Ben yıllardır yasmin kullanıyordum. O yüzden bıraktıktan sonra adetim gecikti. Adet olur olmaz başlayacağım. heyet raporu aldım ilaçlarım baya uyguna geldi. Gonal f , Olgalutran verdiler 7 şer kutu . Şimdi yarı heyecan yarı stresle bekliyorum. Malum tek embrio yasası var.

tüp bebek tedavımın 9. gunundeyım. heyet raporum var benım de. adetımın 2. gunu (19 kasım) tedavıye basladık. 7 kutu gonal, 1 kutu orgalutran ( ıcınde 5 ıgne var) , 2 kutu pregnyl verdıler.raporlu oldugum ıcın ılaçlara 900 tl odedım. adetın 2. gunu yanı tedavıye basladıgımız ılk gun kan alındı,fsh ve prolaktıne bakıldı. prolaktın bıraz yuksek oldugu ıcın dostınex (2 li tablet) verdıler. ılk 5 gun gonal vurundum,300 unıte. 24kasımda kontrole gıttım,yumurtalara baktılar ve tekrar kan alıp (e2 testıydı sanırım) tahlıl yapıldı. 24 kasım salı gunu gonali 375 unıteye cıkardılar ve orgalutrana baslattılar.yanı salıdan berı 375 unıte gonal ve orgalutran vuruuyorum. sımdı kontrolden geldım. ıgnelerım yetmedıgı ıcın 1 kutu daha gonal almam gerekecek. 3 gun daha 375 unıte gonale ve orgalutrana devam edıyorum. pazartesi sabahı yıne kontrol var.

Merhaba benim yarın toplamam olacak Allah ın izniyle çoook heyecanlıyim ilk denemem
merhaba cnm. sakin olmaya çalış. bende senin gibi 1 gün öncesinden çok heyecanlıydım. sonrasında yok bu böyle olmaz deyip kitap okumaya başladım kafamı dağıtmak için. düşünmemeye çalıştım. inan hastane odasında bile en ufak heyecan yaratmadım kendime. ne olacaksa olsun deyip dua ettim sürekli. yarın için Allah yardımcın olsun diyorum. hiç korkma. genel anestezi altında olacaksan hiçbirşey anlamıyorsun :)

merhaba cnm. sakin olmaya çalış. bende senin gibi 1 gün öncesinden çok heyecanlıydım. sonrasında yok bu böyle olmaz deyip kitap okumaya başladım kafamı dağıtmak için. düşünmemeye çalıştım. inan hastane odasında bile en ufak heyecan yaratmadım kendime. ne olacaksa olsun deyip dua ettim sürekli. yarın için Allah yardımcın olsun diyorum. hiç korkma. genel anestezi altında olacaksan hiçbirşey anlamıyorsun :)
Saol canım benim ki korku değildi işte sonucunun ne olduğunu merak ettiğim için heyecanliyim

X