2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Yeni gelen gelinler hoşgeldiniz hepinize öpücüklerrr

Gelinlik hala almayanlara ve diktireceklere tavsiyem koşuuuunnn

Ben gelinlik için haftasonu gezdim her gelinlikçi eylül için geç kalırsın bi an önce başla dedi, bayramdan sonra çok yoğunluk olurmuş ağustos düğünleri geliyomuş öncelik onların olacağı için eylül gelinlerini ağırdan alacaklar yani o yüzden bi an önce randevunuzu kapın derim

Ben hep hazır bulayım alayım modundaydım Allah gönlüme göre verdi bi moda evine girdim bu ne güzelmiş dedim giydim aldım çıktım (kiralık tabi)

Mobilyamı da beğendim yatak odamla oturma odam alındı
Yemek odamda belli ama bayramdan sonra gitcez sipariş vermeye
Şu an bi yemek odamın yanına alacağım koltuk takımında karar kılamadım nasıl bişey olsun diye..

Damatlığımızı da almıştık terzideydi onu da aldık bi ayakkabısı kaldı damat beyin

Haftasonu bana iyi geldi.. hepinize bol şanslar kızlar

merhaba benim de kına 4 eylül nikah 6 eylülde :) düğün yapmayacağız biz. ama kına gecesi güzel olacak salon tuttuk. davetiyelerimiz hazır birtek. gelinlik sipariş verdik dikiliyor.ayakkabı aldım. 25inde prova var. sonra bir gün kararlaştırıp kına elbisesi damatlık falan alacağız. çeyizlik eşya falan alındı. bayramdan sonra mobilyalar gelecek. inşallah herşey gönlümüzce olur.

Herkeslere merhaba :)
Zaman yaklaştıkça hepimizde bir hareket bi hareket, bi çok eksiğimizi tamamlamaya başladık ne güzel bizde haftasonu ev tuttuk ama ne tutmak bayağı olaylı oldu. Aranızda emlakçı varsa üstünüze alınmayın sakın ama emlakçılardan zaten pek haz etmiyorum haftasonu bu duygularım tescillendi Neyse ramazan ramazan gıybet yapmiyim ama çok stresliydi şimdi rahatladım allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın işlerimiz yolunda gitsin inşallah

Ne güzel hepinizin dugun tarihi belli.bense belirsizlikler içindeyim. Bir kizi da en cok bu durum yipratiyor.Nisanlimi cok seviyorum her zaman oldugum gibi davrandigim icin ailesi tarafindan hicbir zaman kabul görmedim. Gorumcem olsun kv olsun her daim bana laf sokma çabasındalar. Yoruldum gercekten.Samimiyetsizliklerinden sıkıldım. Surekli bir oyun icindeler.nisanlimla neredeyse sekiz bucuk yildir birlikteyiz.yaklasik iki yildir sozluyuz.Gorumcemin sozunu nisanini alelacele yaptilar.biz nisanliydik o sirada gidin nikah tarihi alin demeden kizlarina nikah tarihini aldilar ve agustosta düğünü var.Ailesi buzim düğünü kizlarina gore ayarlamamizi istiyor.ekim sonunda evlenmeliymisiz.Tarihe cok takilmayacakmisiz önemli değilmiş. Hayalimdeki yaz düğünü umurlarinda degil.en gec eylül istiyorum ama ışte bakalim.Bu olanlardan sonra yine saygi gösteriyorum ailesine arada nisanlim var çünkü. Ama iyice soğudum ve sevmiyorum ailesini.

Kizlar nerdesiniz.....gelinligim, tacim, kesem, duvagim, el cicegim alindi..bir tek ayakkabi kaldi... girdim begendim giydim aldim :) son rutuslar kaldi onun icin provaya gidecegim.. ama fotograf cekmemisiz provada cekerim ins

güle güle giy gelinliğini canım hayırlı olsun :)

Cok tesekkur ederim

çok güzel olduğuna eminim :) hayırlı olsun :)

Saol cnm bende oyle hissettim ki ilk giydigim gelinligi aldim oyle kolay da begenemem bi babet alicam bir aydir ariyorum.. gelinligi kac ayda begenirim diodum... Nisanlim bile sokta cocuk kendini nasil hazilamissa cok gezecegiz kolay begenmeyecek sabirli ol felan demis kendi kendine... ilk giydigimi begenince begendin yani eminsin aliyoruz yani gibi sorular sordu

Kizlar nerdesiniz.....gelinligim, tacim, kesem, duvagim, el cicegim alindi..bir tek ayakkabi kaldi... girdim begendim giydim aldim :) son rutuslar kaldi onun icin provaya gidecegim.. ama fotograf cekmemisiz provada cekerim ins
Hayırlı olsuuunn, güle güle giy canım. bende senin gibi beğenemem diyordum giydim aldım çıktım aynen Nişanlımdan çok ben şoka girdim ama aldık mı ya şimdi falan oldum çıkınca inanamadım kendime

yazık inanamamış tabi bizden bekledikleri performans bu değil çok sevindim senin adına bende ilk giydiğim gelinliği aldım nişanlımın görmesi yasak olduğu için dışarda bekliyordu bizde erken çıkınca çok şaşırmıştı

Kızlar bende ilk giydigimi almıştım şimdi siz öyle diyince şaşırdım tek degilmisim :) gelin saclariniza karar verdiniz mi bakalım :)

Kızlar bende ilk giydigimi almıştım şimdi siz öyle diyince şaşırdım tek degilmisim :) gelin saclariniza karar verdiniz mi bakalım :)

Kuaförümle düz bir topuza karar verdik.Çünkü duvağımı çok beğenerek seçtim uzun ve dantelli, duvağın çok güzel çok abartı bir saç yapmayalım istersen dedi bende olur dedim

kızlaar hazırlıklar iyi gidiyordur umarım
bizim dün evimiz tutuldu uzakta olduğum için yalnız video-fotolarla görebildim tabi öncesinde yarın inşallah bakmaya gidiyorum

Düz bi topuz düşünüyorum bende abartılı şeyleri sevmiyorum zaten.. makyajımda sade olacak siyah olur büyük bi ihtimal renkli makyajı yakıştırmıyorum kendime
kızlaar hazırlıklar iyi gidiyordur umarım
bizim dün evimiz tutuldu uzakta olduğum için yalnız video-fotolarla görebildim tabi öncesinde yarın inşallah bakmaya gidiyorum
Bende evimi tuttummm.. haftasonu beyaz eşyalarım bile geldi, haftaya da mobilyalarım gelecek kısmetse

Süper :) hayırlı olsun uğurlu gelsin hepimize

hayırlı olsun canım ağız tadıyla oturun inşallah :) bizde tuttuk evimizi geçen hafta boya badanaya başladık

oo sizin de hayırlı olsun amiinn hepimiz inşallah
ben de 2 günlüğüne gidiyorum, hem ev hem resmi işlemler hem mobilya beyaz eşya hepsi bir arada olacak hemencecik bulurum inşallah. bir de zor beğenen biriyim üzülüyorum yanımda gelceklere

Öyle deme kız bende zor beğenirim ama hemen buldum Rabbim yardım ediyo karşına çıkarıyo
İnşallah hemen bulursun sende

Aslında aklındaki ve gönlündeki şeyler hemen karşına çıkınca çokta zorlanmazsın :) inşallah gönlüne göre hemencecik halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…