Merhaba kızlar bende adanadayim eylül 6 sı bizim düğün tarihimiz :)) gerçekten aşırı heyecanlı bir süreç ben daha hazırlıklara bile baslayamadim atama bekliyordum olmadı :)) bizim nişan asamasida zor oldu evin bir kiziyim benim babama kayınvalidem söyledi ve o an ben şoka girdim tabi tansiyon filan düştü heyecandan ama sonunda diretsede bana sordu ve tamam dedi çok ağladı nisanimdada :)) gel gelelim düğün hazırlığına ben daha hiçbirşey yapamadım ve çok heyecanlı stresliyim özelliklede en önemli kısım kuaför ve gelinlik olan bölüme dair hiçbirşey yapamadım sizce adanada yaşayan varsa en güzel kuaför hangisi bilgisi olan varsa yazabilir mi :)))
Kizlar nerdesiniz.....gelinligim, tacim, kesem, duvagim, el cicegim alindi.. bir tek ayakkabi kaldi... girdim begendim giydim aldim :) son rutuslar kaldi onun icin provaya gidecegim.. ama fotograf cekmemisiz provada cekerim ins
Kizlar nerdesiniz.....gelinligim, tacim, kesem, duvagim, el cicegim alindi.. bir tek ayakkabi kaldi... girdim begendim giydim aldim :) son rutuslar kaldi onun icin provaya gidecegim.. ama fotograf cekmemisiz provada cekerim ins
güle güle giy gelinliğini canım hayırlı olsun :)
çok güzel olduğuna eminim :) hayırlı olsun :)
Hayırlı olsuuunn, güle güle giy canım. bende senin gibi beğenemem diyordum giydim aldım çıktım aynenKizlar nerdesiniz.....gelinligim, tacim, kesem, duvagim, el cicegim alindi.. bir tek ayakkabi kaldi... girdim begendim giydim aldim :) son rutuslar kaldi onun icin provaya gidecegim.. ama fotograf cekmemisiz provada cekerim ins
Cok tesekkur ederim
Saol cnm bende oyle hissettim ki ilk giydigim gelinligi aldim oyle kolay da begenemem bi babet alicam bir aydir ariyorum.. gelinligi kac ayda begenirim diodum... Nisanlim bile sokta cocuk kendini nasil hazilamissa cok gezecegiz kolay begenmeyecek sabirli ol felan demis kendi kendine... ilk giydigimi begenince begendin yani eminsin aliyoruz yani gibi sorular sordu
Kızlar bende ilk giydigimi almıştımşimdi siz öyle diyince şaşırdım tek degilmisim :) gelin saclariniza karar verdiniz mi bakalım :)
kızlaar hazırlıklar iyi gidiyordur umarım
bizim dün evimiz tutulduuzakta olduğum için yalnız video-fotolarla görebildim tabi öncesinde yarın inşallah bakmaya gidiyorum
Düz bi topuz düşünüyorum bende abartılı şeyleri sevmiyorum zaten.. makyajımda sade olacak siyah olur büyük bi ihtimal renkli makyajı yakıştırmıyorum kendimeKızlar bende ilk giydigimi almıştımşimdi siz öyle diyince şaşırdım tek degilmisim :) gelin saclariniza karar verdiniz mi bakalım :)
Bende evimi tuttummm.. haftasonu beyaz eşyalarım bile geldi, haftaya da mobilyalarım gelecek kısmetsekızlaar hazırlıklar iyi gidiyordur umarım
bizim dün evimiz tutulduuzakta olduğum için yalnız video-fotolarla görebildim tabi öncesinde yarın inşallah bakmaya gidiyorum
Düz bi topuz düşünüyorum bende abartılı şeyleri sevmiyorum zaten.. makyajımda sade olacak siyah olur büyük bi ihtimal renkli makyajı yakıştırmıyorum kendime
Bende evimi tuttummm.. haftasonu beyaz eşyalarım bile geldi, haftaya da mobilyalarım gelecek kısmetse
hayırlı olsun canım ağız tadıyla oturun inşallah :) bizde tuttuk evimizi geçen hafta boya badanaya başladık
Düz bi topuz düşünüyorum bende abartılı şeyleri sevmiyorum zaten.. makyajımda sade olacak siyah olur büyük bi ihtimal renkli makyajı yakıştırmıyorum kendime
Bende evimi tuttummm.. haftasonu beyaz eşyalarım bile geldi, haftaya da mobilyalarım gelecek kısmetse
Öyle deme kız bende zor beğenirim ama hemen buldum Rabbim yardım ediyo karşına çıkarıyooo sizin de hayırlı olsun amiinn hepimiz inşallah
ben de 2 günlüğüne gidiyorum, hem ev hem resmi işlemler hem mobilya beyaz eşya hepsi bir arada olacakhemencecik bulurum inşallah. bir de zor beğenen biriyim üzülüyorum yanımda gelceklere
oo sizin de hayırlı olsun amiinn hepimiz inşallah
ben de 2 günlüğüne gidiyorum, hem ev hem resmi işlemler hem mobilya beyaz eşya hepsi bir arada olacakhemencecik bulurum inşallah. bir de zor beğenen biriyim üzülüyorum yanımda gelceklere