2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Sonraya ertelesen olur bence.
Kotu olursa en guzel olman gereken gunde istedigin gibi olmazsan sinirin bozulur. O gun kalemle veya farla bir sekilde halledilir. Kontur kotu olursa ne olacak? Cozumu var mi?

Ay kizlar benim yasim daha kucuk ama yan tarafimizda kina var ben bile agladim Gelin siir okudu annesine cok duygulandim aranizda bunu yapacak olan varsa bir daha dusunsun ben bile boyle uzulduysem sizleri dusunemem Rabbim hepinize mutlu yuva nasip etsin mutluluklar dilerimm Cok etkilendim bu kina gecesinden yazmak istedim

ayyy kızlarr insanı en oyalayan ve strese sokan halıymış kafayı yiyeceğim. herseyimn tamam halılarım kaldı. patchwork düşünüyorum. sizin bu konuda fikirleriniz nedir?

Günaydın hepinize kızlarr

Ben haftasonu perdelerimi seçtimm yatak odası için aldım hatta ama kayınvalidem burda olmadığı için diğer tarafları alamadık, bugün zaman kalırsa gidip bakarız diyorum mobilyalarım gelecekte inşallah

Avizelerimi de aldımm takıldılar dün akşam ama ben göremedim nasıl oldu diye nişanlım götürmedi evime saat geç olmuş diye tripliyim çok fena

Madame cocoyu sevmiyorum ama yine de bi bakarım canım bi umut gelindeyipgecme

İkeaya da baktım internetten ama hoşuma gitmedi çok model yoktu canım sağol @kitap_asigi

ayyy kızlarr insanı en oyalayan ve strese sokan halıymış kafayı yiyeceğim. herseyimn tamam halılarım kaldı. patchwork düşünüyorum. sizin bu konuda fikirleriniz nedir?

bende bütün haftasonu halı peşinde koştum gerçekten çok zormuş ama sonunda hem istediğimiz gibi hemde hesaplı bir yer bulabildik çok mutluyum o yüzden patchworkler güzel bence de koltuklarının kumaşı düzse daha güzel duruyor ama desenli koltukların varsa biraz karışık durabiliyor

oooo verimli geçmiş hafta sonu hayırlı olsun aldıkların canım bende perdelerimin siparişini verdim ve halılarımı aldım.cumartesi günü kısmetse mobilyalar gelicek

yeni gelenler hoşgelmiş
yazdıklarınızı okuyunca bir heycan bastı beni kızlar herkes her şeyini hallediyor ne güzel

Hosbulduuum.
Sen neler yaptin yakinda mi dugun

Neresi bize de soyle ama

Bizi de mobilya telasi aldi. Malum 45 gun kadar kaldi dugune. 1 ay 40 gunden once teslim edilmedigi yeni aklimiza geldi. Fellik fellik mobilya seciyoruz
Annem ve ben su an istanbuldayiz. Babam ve erkek tarafi isleri dolayisiyla konyadalar. Oturacagimiz ev ankarada. Nisanlim da konyada izinde su an. Gelebilirse gelecek mobilya siparisimizi verecegiz.

oooo verimli geçmiş hafta sonu hayırlı olsun aldıkların canım bende perdelerimin siparişini verdim ve halılarımı aldım.cumartesi günü kısmetse mobilyalar gelicek
Sağol canım seninde hayırlı olsun

Bende bu akşam halıları halledicem inşallah, dün akşam göz gezdirdim ölçüler yoktu ondan alamadım bugün karar verip alıcam kısmetse
Ev küçük olduğu için mobilyalar her yeri kapladı koca koca halılar almama gerek kalmadı ordan yırttık biraz
Mobilyalarım da geldi yatak odasında şifonyerimin aynası eksik sadece bi kere de tastamam gelse şaşarım zaten

İnşallah sizinkiler eksiksiz gelir kızlar

hayırlı olsun uğurlu gelsin işte hep bunlar nazar boncuğu
inşallah bizde az problemle atlatırıs

düz spor bir model füme rengi canım yastıkları var onlarıda hardal sarı begendim

Hosbulduuum.
Sen neler yaptin yakinda mi dugun

Neresi bize de soyle ama
tam 20 gün kalmış bu kadar çabuk geçeceğini bilmiyordum
benim de eşyalarım dün geldi kızlar, sadece halılarım kaldı ben de patchwork düşünüyorum aslında, ya da shaggy oturma odası için. kullanışlı olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…