- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
Sonraya ertelesen olur bence.Merhaba kızlarrrrrr :) Size bir şey danışmak istiyorum 9 eylülde düğünüm var, yarın kaş konturu randevum var. Aslında kaş kontur randevusunu düğün hazırlığı başlığı altında aldım ama cesaretimi kırdı birkaç kişi. Ya kötü olursa diyesizce ne yapayım. Düğünden sonraya mı atayım?
Insallah tesekkurler@kitap_asigi hadi hayırlısı o zaman herşey yolunda gider inşallah çabucak olur işlerinben kaçtım herkese iyi haftasonları
Teşekkür ederim aynen söylediğiniz gibi yaptım :)Sonraya ertelesen olur bence.
Kotu olursa en guzel olman gereken gunde istedigin gibi olmazsan sinirin bozulur. O gun kalemle veya farla bir sekilde halledilir. Kontur kotu olursa ne olacak? Cozumu var mi?
Rica ederim :)Teşekkür ederim aynen söylediğiniz gibi yaptım :)
ayyy kızlarr insanı en oyalayan ve strese sokan halıymış kafayı yiyeceğim.herseyimn tamam halılarım kaldı. patchwork düşünüyorum. sizin bu konuda fikirleriniz nedir?
Günaydın hepinize kızlarr
Ben haftasonu perdelerimi seçtimmyatak odası için aldım hatta ama kayınvalidem burda olmadığı için diğer tarafları alamadık, bugün zaman kalırsa gidip bakarız diyorum mobilyalarım gelecekte inşallah
Avizelerimi de aldımm takıldılar dün akşamama ben göremedim nasıl oldu diye nişanlım götürmedi evime saat geç olmuş diye tripliyim çok fena
Madame cocoyu sevmiyorum ama yine de bi bakarım canım bi umutgelindeyipgecme
İkeaya da baktım internetten ama hoşuma gitmedi çok model yoktu canım sağol@kitap_asigi
yeni gelenler hoşgelmiş
yazdıklarınızı okuyunca bir heycan bastı beni kızlarherkes her şeyini hallediyor ne güzel
bende bütün haftasonu halı peşinde koştum gerçekten çok zormuşama sonunda hem istediğimiz gibi hemde hesaplı bir yer bulabildik çok mutluyum o yüzden patchworkler güzel bence de koltuklarının kumaşı düzse daha güzel duruyor ama desenli koltukların varsa biraz karışık durabiliyor
Sağol canım seninde hayırlı olsunoooo verimli geçmiş hafta sonu hayırlı olsun aldıkların canımbende perdelerimin siparişini verdim ve halılarımı aldım.cumartesi günü kısmetse mobilyalar gelicek
Hosbulduuum.
Sen neler yaptin yakinda mi dugun
Neresi bize de soyle ama
Sağol canım seninde hayırlı olsun
Bende bu akşam halıları halledicem inşallah, dün akşam göz gezdirdim ölçüler yoktu ondan alamadım bugün karar verip alıcam kısmetse
Ev küçük olduğu için mobilyalar her yeri kapladı koca koca halılar almama gerek kalmadı ordan yırttık biraz
Mobilyalarım da geldi yatak odasında şifonyerimin aynası eksik sadece bi kere de tastamam gelse şaşarım zaten
İnşallah sizinkiler eksiksiz gelir kızlar
Amin canım inşallahhayırlı olsun uğurlu gelsinişte hep bunlar nazar boncuğu
inşallah bizde az problemle atlatırıs
düz spor bir model füme rengi canım yastıkları var onlarıda hardal sarı begendimbende bütün haftasonu halı peşinde koştum gerçekten çok zormuşama sonunda hem istediğimiz gibi hemde hesaplı bir yer bulabildik çok mutluyum o yüzden patchworkler güzel bence de koltuklarının kumaşı düzse daha güzel duruyor ama desenli koltukların varsa biraz karışık durabiliyor
düz spor bir model füme rengi canım yastıkları var onlarıda hardal sarı begendim
tam 20 gün kalmışHosbulduuum.
Sen neler yaptin yakinda mi dugun
Neresi bize de soyle ama