Shaggy sevilir mi ben hiç sevmiyorum uzun uzun kıllarıyla temizlemesi zor olmuyo mu kitam 20 gün kalmışbu kadar çabuk geçeceğini bilmiyordum
benim de eşyalarım dün geldi kızlar, sadece halılarım kaldıben de patchwork düşünüyorum aslında, ya da shaggy oturma odası için. kullanışlı olur mu ki?
patchwork kesinlikle öneririm fakat shaggy aşırı içine pislik hapseden bir halı ne var ne yok dibine çöküyor. karar yine senin mutluluklartam 20 gün kalmışbu kadar çabuk geçeceğini bilmiyordum
benim de eşyalarım dün geldi kızlar, sadece halılarım kaldıben de patchwork düşünüyorum aslında, ya da shaggy oturma odası için. kullanışlı olur mu ki?
Hayırlısı olsun canım Allah utandırmasın.Kızlar günaydınn:))
Benimde 3 eylülde düğünğm tam 15 günüm kaldıcook hızlı geciyor son bir ay. Bizimde vaktimiz olmadığı için mobilyallarımızı teşhir aldık geldi yerleşti evimize beyaz eşyalarda tam halıyı katalogdan sectim siparişi verildi yemek masam yok prrde ve avize yok yemek masasını düğünden sonra almayı düşünüyoruz bende perde tül secemiyorum spor ve sade istiyorum örneklerinizi atar mısınız kızlar ?? Halım böyle bakın Renk 1. Model 2. De belli oluyor ikisi aynı normalde :)
amin canım çok sağol hepimiz inşallah dertsiz tasasız gecirirz bu günleriHayırlısı olsun canım Allah utandırmasın.
Halını çok beğendimbenim seçtiğim tülleri bulursan nette atarım sana örnek olsun
Çok beğendim tatlım güle güle kullan gerçekten uyguna gelmiş bn bi yerde beğenmiştim 35 tl idi metresi acayp pahalı olmştu ölçülerime göreSalonuma bu takımı aldım ben fonlar dahilEki Görüntüle 1609655
yakından görünümü tülün ben aşık oldum resmen tülümeEki Görüntüle 1609656
oturma odası içinde buna benzer bişey aldım tam resmini bulamadım ama yakın buna bende spor olsun istedim. taçın yeni ürünüymüş metresi 18 tlydi çok uyguna geldi, benim aldığım yer fabrika satış mağazası gibi bişeydi o yüzden çok uygundu fiyatlarıEki Görüntüle 1609657
Sağol canım, rica ederim umarım sende beğenip alırsın bi an önceÇok beğendim tatlım güle güle kullan gerçekten uyguna gelmiş bn bi yerde beğenmiştim 35 tl idi metresi acayp pahalı olmştu ölçülerime göreteşekkür ederim canm benim fikir oldu bana daa
söyliyim tabii tatlım :) hangi bölgedesin bilmiyorum ama İstanbul Anadolu yakası dudullu imes'in A kapısının tam karşısına denk geliyor hizasında TEB falan var.
tam 20 gün kalmışbu kadar çabuk geçeceğini bilmiyordum
Aynı durumlargelindeyipgecme cumartesi benimde çeyizim gidiyor.
Yemek odası takımım hala eksik olduğu için bu akşam mağazaya satış yapan kişiyle konuşmaya gidicem çözüm bulmazlarsa alın mobilyanızı verin paramı diyeceğim bunaldım artık moralim bozuk o yüzden
Yatak odamı başka yerden daha sonra almıştım aynası eksik gelmişti, iki güne getirdiler hemen ama bunda böyle sorun çıktı nefret ettim
He tabi birde banyonun su borusu patlakmış, dolabı takarken delmişler, onu değiştirdiler fayanslar kırık iki haftadır hala yapmadılar oda öyle bekliyo of of
Ay nazar deyip geçemiyorum çok stres yaptım valla herşey de sorun çıktı inşallah cumartesi güzel bi gün olurbayağı şenlikli olmuş ama sıkma canını nazar boncuğu olsun hepsi :)
Bizimde mobilyalar geldiğinde taşırken gardrobun aynalı kapağını kırdılar ve konsolum beyaz taşırken paketli zor taşınıyo diye paketi açıp taşımışlar.Sanki iş olsun diye paketleniyorBi getirdiler her tarafı çizik.Tabi aradım hemen satış elemanını tamam hiç sorun değil tabiki değiştiririz ama 15 gün beklemeniz lazım dedi.tabi ben rahat durur muyum 3 gün boyunca mobilyacıya gidip taciz ettim.Artık bıktılar benden de 1 hafta sonra eksikleri getirdiler.Bütün mobilyacılarda oluyo sıkıntı herşey yoluna girer üzülme
Biz bir de bu koşturmaca da davetiye dağıtmayı unutmuşuzhazırlanıyoruz ama kime sözlü söylediklerimiz dışında kimsenin haberi yokki
Ohh iyi tatiller kuzucum inşallah herşey sorunsuz, dertsiz, tasasız en tatlısından, en güzelinden geçerSevgili arkadaşlar evlilik iznime start veriyorum dönüşte bütün ayrıntıları yazarım
herkeslere sevgiler öpücüklerinşallah şafaklarınız çabuk çabuk biter bütün işleriniz yolunda gider