2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Taclar, kina kutusu, tefler , konfetiler hazir cnm kina bayatlamasin dedi gorumcem onu kinaya yakin bizamanda alicaz cerezlerle beraber mesaleler, havafisek, dilek fenerleri alinacak bu hafta sonu bakalim
Çok tatlılar ya
Bende elime yakılacak kınayı sonra alıcam canım taze taze çerezlerle birlikte
oruçlu oruçlu hiç çıkılmıyor haftasonu da dışarı ya bitse de başlasam diyorum bende hiç güzel bindallı görmüyorum gelinlik beğenemiyorum

Bindalli istiodum cikar giy olacak birde iki yerde yapilacagi icin bizim orda kina olcak sadece sadece bindalliyla cikmak istemedim ondan direk vazgectim.. gelinlige gelince benimde cok begendigim yok oyle herhalde tamam olsun diyip alicam oyle bisi gidisat onu gosterio

kızlar merhaba ben forumda yeniyim
eylülde düğünüm olcak benim de inşallah, gelinlik baktık prova oluyor onun dışında bir şey yok kına malzemelerinizi hazırlamışsınız okuyunca çok panik oldum inşallah hepimizin gönlüne göre olur.. bir de bindallı kaftan giyecekler kiralamayı mı düşünüyorsunuz yoksa satın alma mı? ben karar veremedim arada 200-300 lira bir şey oynuyormuş

Hoşgeldin canım ben bindallıyı kiralayacağım ama bindallı haricinde kına da nasıl bi elbise giysem karar veremedim duruma göre bakıcam ona da. kına malzemeleri de çok basit gidip alıp çıkıyorsun sadece gezmek var yani ben ilk girdiğim yerden beğendim aldım çıktım dert etme
Eylül kaç düğünün ?

Merhaba bende eylül gelini olucam kısmetse
zaman yaklaştıkça panik olucaksın diyor herkes ama bende bi rahatlık sormayın gitsin

Kızlar benim nerdeyse tüm hazirliklarim bitti . Ev için bi perde ve halı kaldı. Bide kınada dagitilacak aynalar ve ojeler.evde sikilmaya başladım boşluğa düştüm ve evlencegim için ne heyecanlı nede stresliyim neden ki sizde durumlar nasıl?

Merhaba bende eylül gelini olucam kısmetse
zaman yaklaştıkça panik olucaksın diyor herkes ama bende bi rahatlık sormayın gitsin

Hosgeldin cnm valla bende biraz panik basladi rahat gunlerimi ozluo gibiyim hep bi kosusturmaca ortada birseyde yok

Hoşgeldinnn
bende de bişey yoktu ama şu an yavaş yavaş başladı sana da bayramdan sonra gelir herhalde

Aynen cnm bayramdan sonra kollari iyice sivamak gerekecek.

benim daha ortada gelinlik yok
Gelin cicegi gelin ayakkabisi yok
Kuafor ayarlanmadi
Nasil bir sac istiorum
Makyaj ne olucak hic bilmiorum

Daha davetiyem bile basilmadi

Ohh valla iyisin darisi bize

Aynen cnm bayramdan sonra kollari iyice sivamak gerekecek.

benim daha ortada gelinlik yok
Gelin cicegi gelin ayakkabisi yok
Kuafor ayarlanmadi
Nasil bir sac istiorum
Makyaj ne olucak hic bilmiorum

Daha davetiyem bile basilmadi
Ay gelinlik mevzusu bende de koca bi soru işareti ya ayakkabı saç çiçek

Mobilya bakıyorum ben bu ara siz nerden aldınız mobilyaları veya bereyi öneririsiniz kızlar

merhaba benim 2sinde kısmetse
gerçekten mi ya insanın gözünde o kadar büyüyor ki yapılacak bir sürü şey var kafam sürekli dolu, sizler de öyle misiniz?

Ankara'da veya yakın illerde dış çekim gelin,damat,düğün hikayesi,bebek,doğum,mezuniyet gibi en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmeyi hedef edinmiş ,profesyonel ekibimle ve UYGUN fiyatlarımla Ankara kızılayda hizmetinizdeyim bayanlar..randevu almak için gecikmeyin. özelden ulaşabilirsiniz...

merhaba benim 2sinde kısmetse
gerçekten mi ya insanın gözünde o kadar büyüyor ki yapılacak bir sürü şey var kafam sürekli dolu, sizler de öyle misiniz?
Bende öyleyim sürekli bişeyler düşünüyorum o nasıl olsa bu nasıl olsa diye merak etme aynı duygular herkeste canım
Ben mobilya bakmaya başladım kaynanam beğendiğim hiç bi mobilyayı beğenmedi bence seçimlerini tekrar gözden geçir gez daha dedi şok oldum tam bi kaynana kimseyi almıcam mobilya almaya giderken valla beğencem alcam çıkcam bi olumsuz fikir beni etkiliyo hemen

Hosgeldin cnm valla bende biraz panik basladi rahat gunlerimi ozluo gibiyim hep bi kosusturmaca ortada birseyde yok

Hoşbuldum cnm :) rahatım diyodum ama 2 günde nişanlımın ataklarıyla bayağı bişeyleri hallettik :) oturup liste yaptık nelerimiz eksik tahminen ne kadar tutar diye bi çalışma yaptık.tabi kağıt üzerinde herşeyi net görünce bu rahatlık bize nerden geliyor diye düşünüp harekete geçmemiz gerektiğine karar verdik gittik mobilyaları aldık, smokin aldık, davetiye siparişimizi verdik, kına mekanı ile anlaştık yani bizde de artık herşey tam gaz [/QUOTE]

Bizde bir gunde siparis verdik ertesi gun davetiyeler hazirdi once bana basit geldi ama sonrasinda sevdim maliyetide uyguna geldi bize sonucta yirtilip atilacak.. Asagidaki ornekten yazan cumleleri degistirdik fontlari vs. O da aradan cikti cok sukur kizlar

çok değişik ve çok anlamlı olmuş davetiyeniz güle güle dağıtın :) evet çok mantıklı sonuçta kimse uzun süre saklamıycak bunları haklı olarak o yüzden çok lüksüne kaçmaya gerek yok.bizimki de çok basit bişey

merhabalar kızlarrr ekim ayı geliniyim. bu sene yaz gec geldi inş geçte biter cok telaşlı , stresli fakat herşeyi unutturacak kadar muhteşem keyif ve huzur veren telaşlar içindeyim. burada birbirimizi anlayacak kişileriz. hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Kızlar öncelikle bu koşuşturmalı süreçte kolay gelsin diyorum:) eğer gelinliğiniz hazır değilse ve 2.el düşünürseniz ben satıyorum.prenses model ve Büstiyeri Taşlı.hatıra kalsa mı dedim ama gerek yok çok yer kaplıyor.ilgilenenler varsa foto koyarım.mesaj atabilir.

Merhaba kızlar bende adanadayim eylül 6 sı bizim düğün tarihimiz :)) gerçekten aşırı heyecanlı bir süreç ben daha hazırlıklara bile baslayamadim atama bekliyordum olmadı :)) bizim nişan asamasida zor oldu evin bir kiziyim benim babama kayınvalidem söyledi ve o an ben şoka girdim tabi tansiyon filan düştü heyecandan ama sonunda diretsede bana sordu ve tamam dedi çok ağladı nisanimdada :)) gel gelelim düğün hazırlığına ben daha hiçbirşey yapamadım ve çok heyecanlı stresliyim özelliklede en önemli kısım kuaför ve gelinlik olan bölüme dair hiçbirşey yapamadım sizce adanada yaşayan varsa en güzel kuaför hangisi bilgisi olan varsa yazabilir mi :)))

Aynı gün canım dugunumuz bir an önce alın mobilyaları bizimki bir ayda geldi çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…