2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Öyle deme kız bende zor beğenirim ama hemen buldum Rabbim yardım ediyo karşına çıkarıyo
İnşallah hemen bulursun sende
Aslında aklındaki ve gönlündeki şeyler hemen karşına çıkınca çokta zorlanmazsın :) inşallah gönlüne göre hemencecik halledersin
yaa ne kadar doğruymuş kızlar inanamadım. mobilya beyaz eşya halı perde avize ıvır zıvır hepsi tamamlandı
sınırlı vaktin bi avantajı bu galiba çok oyalanamıyorsun da

yaa ne kadar doğruymuş kızlar inanamadım. mobilya beyaz eşya halı perde avize ıvır zıvır hepsi tamamlandı
sınırlı vaktin bi avantajı bu galiba çok oyalanamıyorsun da

ohhh ne güzel olmuş misss allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :) bizde de hepsi tamamlandı beğendik aldık ama eve yerleşme kısmı oldukça yorucu ben tekim bi de kardeşim yok kuzenim yok nişanlımla ailesi yardımcı olmaya çalışıyolar sağolsunlar

Amin hepimize canım yaa öyle mi mobilyaların geldi mi? Ne kadarlık bir süreç oluyor acaba. Benim yine 2 günlüğüne gidip bitirip dönmekle olur herhalde mutlulukla yerleştirip kullanalım da varsın biraz güç olsun

öyle tabii bunlar tatlı yorgunluklar allah hepimizi mutlu mesut etsin mobilyalarımın siparişini 4 ay önce verdim ben tatlım hazır olan bir modelden bazı yerlerini ve rengini değiştirdik zamanımızda vardı o yüzden biraz uzun sürdü

Merhabaa

Ben de eylulde evleniyorum insallah.

Cok yeni belli oldu. Her seyim cok ani oluyor.

Ben de katilmak sohbet etmek isterim

Kızlar benim de mobilyalarım gelmeye başladı. Ama aksilikle başladık
salı gününden beri bi yemek odası tamamlanamadı yaa..
İlk geldi masamı düşürmüşler kırmışlar o eksikti sonra geldiler konsolumun bişeyi eksikmiş kapaklarını takamadılar. Önümüzdeki hafta gelip tamamlayacaklar inşallah...
Pazartesi de kalan eşyalarım gelecek hayırlısıyla

Hoşgeldin canım
Buyur tabi anlat kendini ne zaman düğün tarihin, neler aldın neler kaldı
Hosbuldum canim

Benim ramazan bayraminin 3.gunu soz ve nisanim yapildi.
Kurban bayraminin 3.gunune de dugun tarihu belirlendi 26 eylulde dugunum olacak yani

Mutfak esyasi olarak cogu esyami aldik. Yemek takimlari kahvalti takimi cbk takimlari vs.
Banyo paspasim ve banyo malzemelerim de tamam.
Nevresimlerim 4 Mevsim setim ve dügün gunu icin takilacak takimim da halloldu.
Beyaz esyalarimin modellerine karar verdik. Alinacak.
Evi de tuttuk. Su an bakimda. Boyadir tadilattir onlar yapiliyor.

Benim gozumu mobilya asamasi cok korkutuyor.

Aileler konyada yasiyor. Ben de ailemleyim iste. Nisanlim ankarada. Ama su an tatil oldugu icin annem ben ve kardesim istanbuldayiz. Anneannemin yaninda. Babam konyada. Bakalim konyaya gidip mobilya islerine girisecegiz.

Siz neler yaptiniz

Olsun nazar boncugu olsun o da canim. Daha buyuk aksilikleri savsin insallah. Guzelce tamamlanir kisa zamanda

Maşallah kısa zamanda olacak ama tamamlanacak herşeyin sanırım @kitap_asigi
Nerde oturacaksın peki aileden ayrılacaksın galiba

Benim eksik kalan şeylerim gelin ayakkabısı ve çiçeği, damat ayakkabısı, halılar, perdeler, avizeler (avize işini inşallah haftasonu halledeceğim), bide banyo paspasım kaldı ya beğenemedim bi türlü

Merhabaa

Ben de eylulde evleniyorum insallah.

Cok yeni belli oldu. Her seyim cok ani oluyor.

Ben de katilmak sohbet etmek isterim

hoş geldin aramıza :) çok kısa bir süremiz kaldı ve çoğunu halletmişsin zaten maşallah allah hayırlı ve huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize mobilyalar hiç korkutmasın en çabuk onları hallettik biz sadece yapımı biraz sürüyor.hazır modellerden beğenirsen onu da kısa sürede halledersin

Hayırlı olsun mobilyaların aksiliklerde nazar boncuğu olsun mobilyada sıkıntı yaşamadan teslim alanı hiç görmedim çevremde kesin ufak tefek bişeyler oluyo sonra da hemencecik çözülüyor seninki de çözülür hemen haftaya da benimkiler gelicek bakalım nasıl gelicek bende geçen hafta perdeleri ısmarladım bu akşam alıyorum inşallah yarın da gidip avize bakıcam bi de halı bakıcam ama karar veremedim daha

İnşallah sorunsuz halledersin canım, perdelere de çok fiyat çekiyorlar ya alt tarafı tül diyorum niye bu kadar pahalı
Sen kaça yaptırdın komple evin perdelerini, nasıl yaptırdın fon falan var mı ?

İnşallah sorunsuz halledersin canım, perdelere de çok fiyat çekiyorlar ya alt tarafı tül diyorum niye bu kadar pahalı
Sen kaça yaptırdın komple evin perdelerini, nasıl yaptırdın fon falan var mı ?

Evet alt tarafı tül ama çok pahalı tutuyo dediğin gibi :) ben o konuda şanslıyım benim eniştem perdeci sınırsız sarma karşılığında bütün evi hediye etti bize sağolsun

Merhaba kızlarrrrrr :) Size bir şey danışmak istiyorum 9 eylülde düğünüm var, yarın kaş konturu randevum var. Aslında kaş kontur randevusunu düğün hazırlığı başlığı altında aldım ama cesaretimi kırdı birkaç kişi. Ya kötü olursa diye sizce ne yapayım. Düğünden sonraya mı atayım?

Ankarada oturacagiz. Malesef ayriliyorum ailemden simdiden basladi onun huznu..

Ay insallah tamamlariz bi an once oyle stres yapiyo ki bende. Mobilya olacak sonra perdesi olacak halisi olacak falan. Bi de kararsiz biriyimdir kimseyi cildirtmadan yapamayacagim yani

Ben banyo paspasimi ikeadan aldim alti kaymayan cinsten ustu de pötürcüklü. Cok guzel renkleri var lacivert, gri, kirmizi, turkuaz, beyazbeyaz.
Ben beyazi tercih etmiyorum pek ama seviyorsan

Benim de cicegim yok henuz. Ayakkabimi aldim.

Bayagi kolaylamissin sen masallah

Tesekkur ederiim. Amin insallah hepimize huzurlu mutlu sicak yuvalar nasip olsun

Kelebekten alacagim degisirse kumaslari degisecek. Cok dolasmayacagim yani magaza magaza oyle olunca kolay olur heralde. Sonrasindaki hali detaylar vs gozumu fena korkutuyor. Yerlesmesi de oyle. Farkli sehir olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…