- 27 Mayıs 2015
- 156
- 347
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme kız bende zor beğenirim ama hemen buldum Rabbim yardım ediyo karşına çıkarıyo
İnşallah hemen bulursun sende
yaa ne kadar doğruymuş kızlar inanamadım. mobilya beyaz eşya halı perde avize ıvır zıvır hepsi tamamlandıAslında aklındaki ve gönlündeki şeyler hemen karşına çıkınca çokta zorlanmazsın :) inşallah gönlüne göre hemencecik halledersin
yaa ne kadar doğruymuş kızlar inanamadım. mobilya beyaz eşya halı perde avize ıvır zıvır hepsi tamamlandı
sınırlı vaktin bi avantajı bu galiba çok oyalanamıyorsun da
Amin hepimize canım yaa öyle mi mobilyaların geldi mi? Ne kadarlık bir süreç oluyor acaba. Benim yine 2 günlüğüne gidip bitirip dönmekle olur herhalde mutlulukla yerleştirip kullanalım da varsın biraz güç olsunohhh ne güzel olmuş misss allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :) bizde de hepsi tamamlandı beğendik aldık ama eve yerleşme kısmı oldukça yorucu ben tekim bi de kardeşim yok kuzenim yok nişanlımla ailesi yardımcı olmaya çalışıyolar sağolsunlar
Amin hepimize canım yaa öyle mi mobilyaların geldi mi? Ne kadarlık bir süreç oluyor acaba. Benim yine 2 günlüğüne gidip bitirip dönmekle olur herhalde mutlulukla yerleştirip kullanalım da varsın biraz güç olsun
Merhabaa
Ben de eylulde evleniyorum insallah.
Cok yeni belli oldu. Her seyim cok ani oluyor.
Ben de katilmak sohbet etmek isterim
Hosbuldum canimHoşgeldin canım
Buyur tabi anlat kendini ne zaman düğün tarihin, neler aldın neler kaldı
Olsun nazar boncugu olsun o da canim. Daha buyuk aksilikleri savsin insallah. Guzelce tamamlanir kisa zamandaKızlar benim de mobilyalarım gelmeye başladı. Ama aksilikle başladık
salı gününden beri bi yemek odası tamamlanamadı yaa..
İlk geldi masamı düşürmüşler kırmışlar o eksikti sonra geldiler konsolumun bişeyi eksikmiş kapaklarını takamadılar. Önümüzdeki hafta gelip tamamlayacaklar inşallah...
Pazartesi de kalan eşyalarım gelecek hayırlısıyla
Merhabaa
Ben de eylulde evleniyorum insallah.
Cok yeni belli oldu. Her seyim cok ani oluyor.
Ben de katilmak sohbet etmek isterim
Maşallah kısa zamanda olacak ama tamamlanacak herşeyin sanırım @kitap_asigi
Nerde oturacaksın peki aileden ayrılacaksın galiba
Benim eksik kalan şeylerim gelin ayakkabısı ve çiçeği, damat ayakkabısı, halılar, perdeler, avizeler (avize işini inşallah haftasonu halledeceğim), bide banyo paspasım kaldı ya beğenemedim bi türlü
İnşallah sorunsuz halledersin canım, perdelere de çok fiyat çekiyorlar ya alt tarafı tül diyorum niye bu kadar pahalıHayırlı olsun mobilyaların aksiliklerde nazar boncuğu olsun mobilyada sıkıntı yaşamadan teslim alanı hiç görmedim çevremde kesin ufak tefek bişeyler oluyo sonra da hemencecik çözülüyor seninki de çözülür hemen haftaya da benimkiler gelicek bakalım nasıl gelicek bende geçen hafta perdeleri ısmarladım bu akşam alıyorum inşallah yarın da gidip avize bakıcam bi de halı bakıcam ama karar veremedim daha
İnşallah sorunsuz halledersin canım, perdelere de çok fiyat çekiyorlar ya alt tarafı tül diyorum niye bu kadar pahalı
Sen kaça yaptırdın komple evin perdelerini, nasıl yaptırdın fon falan var mı ?
Ay ne güzelllll olmadı öyle bi eniştemizEvet alt tarafı tül ama çok pahalı tutuyo dediğin gibi :) ben o konuda şanslıyım benim eniştem perdeci sınırsız sarma karşılığında bütün evi hediye etti bize sağolsun
Ay ne güzelllll olmadı öyle bi eniştemiz
Maşallah kısa zamanda olacak ama tamamlanacak herşeyin sanırım @kitap_asigi
Nerde oturacaksın peki aileden ayrılacaksın galiba
Benim eksik kalan şeylerim gelin ayakkabısı ve çiçeği, damat ayakkabısı, halılar, perdeler, avizeler (avize işini inşallah haftasonu halledeceğim), bide banyo paspasım kaldı ya beğenemedim bi türlü
hoş geldin aramıza :) çok kısa bir süremiz kaldı ve çoğunu halletmişsin zaten maşallah allah hayırlı ve huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize mobilyalar hiç korkutmasın en çabuk onları hallettik biz sadece yapımı biraz sürüyor.hazır modellerden beğenirsen onu da kısa sürede halledersin