Evett gözler kaymaya başladı bendekızlar oruç musunuz ramazan ayınız mübarek olsun bu arada
Evett gözler kaymaya başladı bende
Allah'tan işteyiz canım evde olsak hiç zaman geçmezbende çok uykusuzum canım ya esneyip duruyorum ,akşam çabuk olsa
kızlar oruç musunuz ramazan ayınız mübarek olsun bu arada
Allah'tan işteyiz canım evde olsak hiç zaman geçmez
Sahurda bende uyuklamaktan yemek yiyemedim ya
Ben degilim malesefnasip olmadi ins haftaya tutacagim
Kısmet canım olsun..Ben degilim malesefnasip olmadi ins haftaya tutacagim
üzülme canım tutarsın haftaya
Kısmet canım olsun..
Nişanlım da uyuyakalmış kalkamamış sahura sabah kalkmış bana kızıyo ne uyandırmıyon diye davulcusu benim sanki
Bende normalde atmadan durmam ama uyku sersemi hiç mesaj yazasım gelmedi galibaIns canim ilk gune hic denk gelmemisti benim garip oluomus
oda iyimis kiz sende uyandirsana adami merak ederdim ben uyanik olsam uyandimi die mesaj felan atardim
Yani canım o saatte zorayy benimki de diyor bana neden mesaj atmadın diye atmak istiyorum ama dermanım yoktu çok fena
Yani canım o saatte zoronlar uyanıpta bize mesaj atsınlar bakalım niye bizden bekliyolar hepp
Günaydın canım sonunda biri geldi buraya daGunadin kizlar
Hazirliklar ramazan telasi derken neler yapiyorsunuz
Günaydın canım sonunda biri geldi buraya da
Ramazanı geçiriyorum valla gelinlik bakmaya başladım ben o kadar sen nabıyosun
Senin iş uzunmuş valla ben dağıtılacak kınalarımı aldım,mumlarımı aldım, ponpon taç yaptım kızlara renkli renkli bide tef aldımRamazan bitsin bende iyice kollari sivarim gelinlik icin simdi oyle ustun koru bakiyorum
Bi yandan da aksamlari vakit bulursam kina tepsimi kina mumlarimi el iceklerini felan yapiyorum. Benim nikahim istanbulda dugunum memlekette olacak evin onunde yapmaya karar verdik onun dekorasyon susleme organizasyolarina kafa patlatiyorum
Senin iş uzunmuş valla ben dağıtılacak kınalarımı aldım,mumlarımı aldım, ponpon taç yaptım kızlara renkli renkli bide tef aldımkına malzemeleri yavaştan hazır gibi tepsim sepetim var nişanda almıştık beğenince aradan çıksın diye