• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu günlerde sizin de kasık ağrılarınız başladı mı arkadaşlar ,özellikle bebeğin olduğu tarafta?ilk hamileliğim,normal mi bu ağrılar?

Kızlar sizde de yemek yediğiniz halde doymamış hissi oluyor mu? Bu his beni sinir eder oldu.. Çok şükür şu bir kaç gündür iyiyim. Ama şu açlık hissi yüzünden ne yiyeceğimi şaşırdım.. Canım bişey yemek istemiyor ama yemek yeme hissi var sürekli.. :KK64::KK64:

Kızlar sizde de yemek yediğiniz halde doymamış hissi oluyor mu? Bu his beni sinir eder oldu.. Çok şükür şu bir kaç gündür iyiyim. Ama şu açlık hissi yüzünden ne yiyeceğimi şaşırdım.. Canım bişey yemek istemiyor ama yemek yeme hissi var sürekli.. :KK64::KK64:
Evet canım o his bende de var. Meyve yiyince bir süre geçiyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz. Yemeye kalksam midem almıyor,yemesem midem bir tuhaf oluyor.

Hanımlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum ilk hamileliğim bu konularda tecrübesizim biraz hamilelik süresinde anneye yapılan aşılar ne zaman oluyor kendi doktorunuz mu yönlendiriyor ?
6.ayda başlıyor tetanoz aşısı ama bunun 2 ve 5 dozu var
eğer 5 dozunu vurunursanız diğer gebeliklerinizde aşıya gerek kalmıyor
2'si gebeyken,son 3'üde doğumdan sonra yapılıyor
ben 5 doz vurundum
2 doz vurunursanız her gebelikte tekrar aşı olursunuz
aklınızda bulunsun.

kızlar şoktayım resmen göğsümün üstü damar dolu ve süt damarları o kadar belirginki :) sizinde öylemii

kızlar bebegın cınsıyetını öğrenmeyenler varmı?... benım doktorum 16yı bekkle dedıde... acaba doktorum kız erkek oldugunu anlamak ıcın fazla uğraşmıyormu.? doktorumumu değiiştirsem?
ben 4.ayda öğrenmiştim en iyisi zamanında öğrenmek
bu sefer cinsiyeti yanlış söylüyorlar
merakta etmemiştim,gebeliğimi öğrendiğim an kız dedim
bundada kız diyorum ilk günden beri,yanılırmıyım bilmiyorum
kız çocuklarını çok seviyorum .

ben 4.ayda öğrenmiştim en iyisi zamanında öğrenmek
bu sefer cinsiyeti yanlış söylüyorlar
merakta etmemiştim,gebeliğimi öğrendiğim an kız dedim
bundada kız diyorum ilk günden beri,yanılırmıyım bilmiyorum
kız çocuklarını çok seviyorum .
bende kız hissedıyorum canım cuma gunu randevum var umarım doktorum azda olsa cinsiyet hakknda bırşeyler soyler azda olsa bu merak hissim gider diye umuyorum:)

hanımlar ikili testi başka hastanelerde yaptıranlar , gittikleri yerde muayene de oluyorlar mı?
benim bugün aradığım hastane muayene olmanız lazım dedi
bana saçma geldi.

bende kız hissedıyorum canım cuma gunu randevum var umarım doktorum azda olsa cinsiyet hakknda bırşeyler soyler azda olsa bu merak hissim gider diye umuyorum:)
bunun için doktor bırakılmaz ama :)
her doktor farklı bence en iyisi söylememesi,doğrusu 4.ay zaten, yanlış söylese daha çok üzülürsün kendini o fikre alıştırdığın için
az kaldı sabır :)
ama kız hissediyorsan öyledir bence
baksana ben bir şey sordum bilgin varmı bu konuda?

bunun için doktor bırakılmaz ama :)
her doktor farklı bence en iyisi yanlış söylese daha çok üzülürün kendini o fikre alıştırdığın için
az kaldı sabır :)
ama kız hissediyorsan öyledir bence
baksana ben bir şey sordum bilgin varmı bu konuda?
canm ben hep gittiğim yere 2li test ı yaptrdgm için bilmiyorum ama 2 gün sonra devlet hastanesine gidicem oraya bi kaç tahlillerim eksikmiş onları yaptırcam.....

canm ben hep gittiğim yere 2li test ı yaptrdgm için bilmiyorum ama 2 gün sonra devlet hastanesine gidicem oraya bi kaç tahlillerim eksikmiş onları yaptırcam.....
bende özele gidiyorum,başka bi özel hastaneyi aradım şaşırdım yani
normalde bi test yaptırmak isteyince direk yapmaları gerekiyor muayeneye gerek yokki
hayır muayenede pahalı ucuz olsa neyse :)

bende özele gidiyorum,başka bi özel hastaneyi aradım şaşırdım yani
normalde bi test yaptırmak isteyince direk yapmaları gerekiyor muayeneye gerek yokki
hayır muayenede pahalı ucuz olsa neyse :)
para tuzağı olabilir canım bence bildiğine git sen :)

hanımlar ikili testi başka hastanelerde yaptıranlar , gittikleri yerde muayene de oluyorlar mı?
benim bugün aradığım hastane muayene olmanız lazım dedi
bana saçma geldi.

Ben de önce muayene oldum. İstem kağıdı istediler çünkü ikili test için. Önce doktor kontrol ediyor. Testten sonra tekrar gelmene gerek yok dedi. Kan testi sonucunu telefonla halledeceğiz. 1 ay sonra tekrar çağırdı.

Back
X