2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın,
bugün doktora gideceğim.lekelenmeler arttıinşallah herşey yolundadır

Günaydın kızlaaarr. yarın keseyi görmeye gidicem, heyecan sardı :)

bal_hatun canım tekrardan çok geçmiş olsun.
Kimyasal gebelik normal düşük gibi etkili değil vücutta, yani gebelik neredeyse hiç oluşmamış oluyor o yüzden rahim toparlansın diye beklemene gerek yok bence.
Kendini hazır hissediyorsan direk çalışmalara başlayabilirsin :)
Kanaman da normal adet kanaman gibi olacaktır zaten.

kızlarrrr içinizde bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? sanırım ben erkek gibi hissediyorum :) ablam ne hissedersen o çıkar diyor. siz de hissediyor musunuz?

Devletin tahliline laf eden bir doktora gitmek istemezdim ben zaten direk paragöz demek ki, ben önceden çok doktor dolaştım özelde, şansıma herhalde, hiçbiri tahlilleri burada yaptıracaksın diye ısrar etmedi.
en iyisi dediğin gibi iki yere de gitmek. bakalım artık zaman ne göstericek.

Günaydın,
bugün doktora gideceğim.lekelenmeler arttıinşallah herşey yolundadır
geçmiş olsun canım. benim de 2 gündür sabahları kahverengi leke oluyor. artarsa ben de gitmeyi düşünüyorum. inşallah sorun yoktur.

bende de bulantı ve iştahsızlık var. geçer daha ilk zamanlar diye bence.

nası kısin bişi demez anlamadım. değerlerine göre hamilesin.

Evet canim buyusun bebisler insallah.saglikli olsunda canim iki hafta sonra duy.

Bende yarın kesesi görmeye gideceğim :) Inşallah doğru yere yerlesmislerdir...

bende de bulantı ve iştahsızlık var. geçer daha ilk zamanlar diye bence.
oo sende erken başlamış cnm geçmiş olsun. bende henüz iştahsızlık bulantı başlamadı o yüzden ceviz fındık fıstık badem bolca tüketmeye çalışıyorum. faydalı olan herşeyi yemeğe çalışıyorum çünkü bulantılar başlarsa biliyorum ki yiyemicem.

Amin canim hayirli olsun bebisin aramiza hosgeldin

yağlı diye yiyemiyorum ben ama çok faydalı ,yemek gerek aslında.

Hayirli olsun canim benim cok sevindim.

Bu sabah öyle kötü uyandım ki. Mide bulantısından baş dönmesinden yatağımdan kalkamadım. Rapor alayım işe gitmeyeyim derken biraz çubuk kraker yiyip işe geldim. Korkmaya başladım ben bu bulantıdan

eğer eşim bugüne randevu almayı unutmasaydı duyacaktım belkide :) ama napalım 15 gün beklicez. normalde 6. haftada duyuluyor ama herkese göre değişiyor cnm
inşallah hepimiz duyarız cnm bebişlerin pıtpıt kalp seslerini. en azından sen gidene kadar bebişin biraz daha büyümüş olur. Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…