• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın,
bugün doktora gideceğim.lekelenmeler arttı:KK43:inşallah herşey yolundadır:110:

Günaydın kızlaaarr. yarın keseyi görmeye gidicem, heyecan sardı :)

bal_hatun bal_hatun canım tekrardan çok geçmiş olsun.
Kimyasal gebelik normal düşük gibi etkili değil vücutta, yani gebelik neredeyse hiç oluşmamış oluyor o yüzden rahim toparlansın diye beklemene gerek yok bence.
Kendini hazır hissediyorsan direk çalışmalara başlayabilirsin :)
Kanaman da normal adet kanaman gibi olacaktır zaten.

kızlarrrr içinizde bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? sanırım ben erkek gibi hissediyorum :) ablam ne hissedersen o çıkar diyor. siz de hissediyor musunuz?

Devletin tahliline laf eden bir doktora gitmek istemezdim ben zaten direk paragöz demek ki, ben önceden çok doktor dolaştım özelde, şansıma herhalde, hiçbiri tahlilleri burada yaptıracaksın diye ısrar etmedi.
en iyisi dediğin gibi iki yere de gitmek. bakalım artık zaman ne göstericek.

Günaydın,
bugün doktora gideceğim.lekelenmeler arttı:KK43:inşallah herşey yolundadır:110:
geçmiş olsun canım. benim de 2 gündür sabahları kahverengi leke oluyor. artarsa ben de gitmeyi düşünüyorum. inşallah sorun yoktur.

bulunduğunuz ilin hastanelerini iyi araştırın.ben samsunda yaşıyorum.burda devlet hastanesinde özel kadar tecrübeli ve iyi doktorlar var.onun için ben devlet hastanesine gidiyorum.hamile bir arkadaşımda özele gidiyor ve doktoru tahlilini devlete yaptır,daha güvenli ve ucuz demiş.doktorumdan memnun olduğum sürece değiştirmeyi düşünmüyorum.

hiç bilmiyorum ki,sürekli midem ağzımda sanki.çubuk kraker yiyebiliyorum birtek.birde halsizlik ve uyku hali başladı.namazı bile zor kılıyorum.işyerinde zaten hep sayıklıyorum.haftaya salı randevum var,danışacağım doktoruma.ALLAH ım yardımcımız olsun.
bende de bulantı ve iştahsızlık var. geçer daha ilk zamanlar diye bence.

slm kızlar bende kan testi yaptırdım adetten 2 gün önce betahcg testim 509.38 çıktı referans agarlıgı 0-5...0 yazıyo sizce ne kadarlık hamileyim tabi hamileysem kafam karıştı saglıkocagında baktırdım doktor kesin bişey demedi cvplarınızı bekliyorum acil...
nası kısin bişi demez anlamadım. değerlerine göre hamilesin.

kızlar merhaba, dr dan geliyorum şimdi. Sağolsun eşim randevu almayı unutmuş :KK48: muayene olamadım ama en azından tahlillerimi yaptırdım. inanamayacaksınız ama tahlillerim dr unda %10 indirimiyle 9 tahlil 183 tl tuttu hemde özelde :KK54: benim dr um 2 farklı hastahanede bulunuyor. sabah başka öğlen başka hastahanede. bu gittiğim uygun diye sabah çağırmıştı beni sağolsun. kalp atışlarını duyarım diye ümitliydim ama olsun 15 gün sonraya randevu verdi dr. en azından bebiş biraz daha büyümüş olur o zamana :anneadayı: beklemeye devam
Evet canim buyusun bebisler insallah.saglikli olsunda canim iki hafta sonra duy.

Günaydın kızlaaarr. yarın keseyi görmeye gidicem, heyecan sardı :)

bal_hatun bal_hatun canım tekrardan çok geçmiş olsun.
Kimyasal gebelik normal düşük gibi etkili değil vücutta, yani gebelik neredeyse hiç oluşmamış oluyor o yüzden rahim toparlansın diye beklemene gerek yok bence.
Kendini hazır hissediyorsan direk çalışmalara başlayabilirsin :)
Kanaman da normal adet kanaman gibi olacaktır zaten.

Bende yarın kesesi görmeye gideceğim :) Inşallah doğru yere yerlesmislerdir...

bende de bulantı ve iştahsızlık var. geçer daha ilk zamanlar diye bence.
oo sende erken başlamış cnm geçmiş olsun. bende henüz iştahsızlık bulantı başlamadı o yüzden ceviz fındık fıstık badem bolca tüketmeye çalışıyorum. faydalı olan herşeyi yemeğe çalışıyorum çünkü bulantılar başlarsa biliyorum ki yiyemicem.

kızlar hepinizin bebişleri hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inşallah benim de :) ben de yeni öğrendim bebeğimi ama daha çok küçükmüş henüz keseyi bile göremedim :KK43: ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı biraz çünkü daha yeni geçti adet tarihim :KK43: 10 gün sonra görürüm inşallah.. hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin Allah hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar :) :KK46::anneadayı:
Amin canim hayirli olsun bebisin aramiza hosgeldin

oo sende erken başlamış cnm geçmiş olsun. bende henüz iştahsızlık bulantı başlamadı o yüzden ceviz fındık fıstık badem bolca tüketmeye çalışıyorum. faydalı olan herşeyi yemeğe çalışıyorum çünkü bulantılar başlarsa biliyorum ki yiyemicem.
yağlı diye yiyemiyorum ben ama çok faydalı ,yemek gerek aslında.

kızlar bir kalp atısıda benden...duydummmmm süperdi minnakımın sesi yerim ben onu...Rabbimin mucizesi herkese nasip etsin insallah...sat 30 kasımdı 6+3 te duymuş oldum...yarın dr.a gidenlerden de güzel haberler bekliyorum...duacınızım...
Hayirli olsun canim benim cok sevindim.

Bu sabah öyle kötü uyandım ki. Mide bulantısından baş dönmesinden yatağımdan kalkamadım. Rapor alayım işe gitmeyeyim derken biraz çubuk kraker yiyip işe geldim. Korkmaya başladım ben bu bulantıdan :(

eğer eşim bugüne randevu almayı unutmasaydı duyacaktım belkide :) ama napalım 15 gün beklicez. normalde 6. haftada duyuluyor ama herkese göre değişiyor cnm
inşallah hepimiz duyarız cnm bebişlerin pıtpıt kalp seslerini. en azından sen gidene kadar bebişin biraz daha büyümüş olur. Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah.

Back