- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bende 27 ocakta gidicem randevu aldım testin koyu muAynen bende 4+4 üm kan tahlılı yaptırmadım haftaya doktora giderim belki
Gözünaydın canım beende ilk randevumu 27 ocak aldım o gün nasipse 6+3 olucam inş keseyi bebeği görüp kalp atışını duyarım inşaAllahhkızlar bir kalp atısıda benden...duydummmmm süperdi minnakımın sesi yerim ben onu...Rabbimin mucizesi herkese nasip etsin insallah...sat 30 kasımdı 6+3 te duymuş oldum...yarın dr.a gidenlerden de güzel haberler bekliyorum...duacınızım...
2 kere yaptım koyuya yakındıBende 27 ocakta gidicem randevu aldım testin koyu mu
Benim tedtlerim silik adetin 16. Günü ovulasyon testim koyuydu geç yumurtadım bu ay yarın sabah gebelik testimi tekrarlıycam2 kere yaptım koyuya yakındı
Canım senın satın kaç aynımıyız benım 12 aralıkBende 27 ocakta gidicem randevu aldım testin koyu mu
Benim 13 aralık canım sen neden hcg yaptırmadın ovulasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtladığını biliyo musunCanım senın satın kaç aynımıyız benım 12 aralık
Ovulasyon yapmadım canım idrarda geç cıkar genelde şimdilik gerek duymuyorum allah kısmet ederse doktora gıttıgımde işallah hersey yolundadırBenim 13 aralık canım sen neden hcg yaptırmadın ovulasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtladığını biliyo musun
Benim testim silik o yüzden biraz tedirginim ama kötü düşünmek istemiyorum yarın sabah biraz daha koyulaşmış olur inş. 16. Gün yumurtladım geç olduğu için siliktir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ben de hcg baktırmadım yükseldimi yükselmedimi stres olmayım diye. 12 gün sonra ilk randevum varOvulasyon yapmadım canım idrarda geç cıkar genelde şimdilik gerek duymuyorum allah kısmet ederse doktora gıttıgımde işallah hersey yolundadır
Hayır olsun canımmm.Benimde SAT 6 Aralık geçen hafta Cumartesi günü( 10 Ocak) gidince göremedik keseyikızlar hepinizin bebişleri hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inşallah benim de :) ben de yeni öğrendim bebeğimi ama daha çok küçükmüş henüz keseyi bile göremedimama şimdi yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı biraz çünkü daha yeni geçti adet tarihim 10 gün sonra görürüm inşallah.. hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin Allah hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar :)
Öncelikle geçmiş olsuncanım. Ve tekrardan gözün aydın olsun sağlıcakla gelsin meleğin inşallahevet korunmak istemiyorum ama dediğin gibi korkularımda yok değil... Ama çevremden hep duyuyorum düşükten sonra tekrar hamile kalıp sağlıklı bir süreç geçirenleri bu da umut oluyor. Bana dua et tatlım. Peki sen hemen ertesi ay mı hamile kaldın. Şuan kanamam devam ediyor ma bu aylık kanamam mı yoksa düşükle mi ilgili bilemiyorum
Evet canım ilk evladım olacak kismetseevet insallah ikinci bebegim olaak insallah arayi kapatir bebisin merak etme bazen oyle oluyor bakalim ne olacak senin ilk dimi insallah iyi seyler duyarsin
Selam guzel anneler nasilsiniz ? Basima gelenleri biliyorsunuz. Kimyasal gebelik gecirdim. Bugun dr.a gittim korunmayabilirsin dedi. Annemlerde diyor ki dusugun pesine hemen olur. Teyzemde teyzemin kizida boyle dusuk pesine hemen hamile kalmis.biraz irsi galiba. Ama kararsizim. Acaba napsam neetsem tekrar hamile kalip saglikli hir hamilelik istiyorum ama ya olmazsa ddiyorum. O zaman yikilirim.sizce napsam???
kızlaarr bebişimin gözlerine bakın yaaaayy çok duygulandım böyle midir acaba şimdi daha küçüktür heralde dimi... cumartesi gelse de gitsem artık duysam pıt pıt seslerini... Allah'ım sen hepimizin yavrusuna sağlık ver yarabbim hemencik büyüsünler göbişlerimiz kocaman olsun sonra da böyle oynasınlar inşallah
Yok canım resmini koymaya çalıscam şimdi bakarsın benim sat: 10 Aralık ertesi gün gittim üçyüz dört çıktı
Bende merak etmistim bebisinin kalbini yaa..kızlar merhaba, dr dan geliyorum şimdi. Sağolsun eşim randevu almayı unutmuşmuayene olamadım ama en azından tahlillerimi yaptırdım. inanamayacaksınız ama tahlillerim dr unda %10 indirimiyle 9 tahlil 183 tl tuttu hemde özelde benim dr um 2 farklı hastahanede bulunuyor. sabah başka öğlen başka hastahanede. bu gittiğim uygun diye sabah çağırmıştı beni sağolsun. kalp atışlarını duyarım diye ümitliydim ama olsun 15 gün sonraya randevu verdi dr. en azından bebiş biraz daha büyümüş olur o zamana beklemeye devam
benim de sat 12 aralık. 10 ocakta 357,12 ocak 845 çıktı.Benimde sat 10 aralık 10 ocakta 1694 çıkmıştı değerim
Bende merak etmistim bebisinin kalbini yaa..
kalp atışını dinlemek için 2 hafta mı beklicen? normalde 6.hafta mı duyuyoz?bende merak ediyorum canım da 15 gün sonraya kaldı artıknapalım bugün dr gidecek başka arkadaşlar var inş onlar hayırlı haberlerle dönerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?