2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gözünaydın canım beende ilk randevumu 27 ocak aldım o gün nasipse 6+3 olucam inş keseyi bebeği görüp kalp atışını duyarım inşaAllahh

Benim 13 aralık canım sen neden hcg yaptırmadın ovulasyonla takip etmişmiydin ne zaman yumurtladığını biliyo musun
Ovulasyon yapmadım canım idrarda geç cıkar genelde şimdilik gerek duymuyorum allah kısmet ederse doktora gıttıgımde işallah hersey yolundadır

Ovulasyon yapmadım canım idrarda geç cıkar genelde şimdilik gerek duymuyorum allah kısmet ederse doktora gıttıgımde işallah hersey yolundadır
Benim testim silik o yüzden biraz tedirginim ama kötü düşünmek istemiyorum yarın sabah biraz daha koyulaşmış olur inş. 16. Gün yumurtladım geç olduğu için siliktir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ben de hcg baktırmadım yükseldimi yükselmedimi stres olmayım diye. 12 gün sonra ilk randevum var

Hayır olsun canımmm.Benimde SAT 6 Aralık geçen hafta Cumartesi günü( 10 Ocak) gidince göremedik keseyi
Yarın tekrar gidicez doktora bakalım inşallah hayırlısıyla görürüz

canım geçmiş olsun, bende geçen yıl şubat ayında düşük yapmıştım doktorum bir adet geçirdikten sonra korunmayı bırakabilirsin demişti. bir ay beklemek önemli çünkü rahim toparlansın demişti birde rahim toparlayıcı bir ilaç vermişti. düşükten dolayı kanamam bitti bir ay geçti adet oldum ama bitince cesaret edemedim çok uzun süre bekledim.. 4 aylık deneme sonunda hamile kaldım.. benim yaşadıklarım ve doktorun söyledikleri bunlar belki bir fikir olur canım sana, Allah gönlüne göre versin inşallah..

Merhaba bal-hatun. Doktorun korunma vermediyse bence kalbini ikileme hiç. Benim ilk hamileliğinden önce ben de kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktorum kimyasal bile saymamıştı aslında ama. Değerlerim senin gibiydi. 14 ile başladık 2gün sonra 21 olmuştu, bi 2 gün sonra ise 17 olmuştu ve kanamam da olmuştu. Bu değerle kimyasal olarak bile görmüyorum ben demişti doktorum bana. Ayrıca kimyasal gebeliği düşükten saymıyorlar yani bebek daha oluşmadığından ve rahim büyümediğinden rahmin toparlanması gerekmiyormuş arkasından. O yüzden hemen sonra hamile kalmakta sıkıntı olmaz demişti bana. Ben de bu olaydan sonra 2.ayda hamile olduğumu öğrenmiştim. Bu hamileliğimde de benzer bişe oldu. Benim korunma surem bittikten sonraki ay yani geçtiğimiz ay adetim gecikti. Rahim kalınlığı gebeliğe uygun, geç döllenme olabilir bekleyelim demişti doktorum ama adet görmüştüm. Ertesi ay da hamile kaldım. Büyükler vücut kendini hazırlıyor dedi hep bana ve sanırım haklılar :) sen de doktorun uygun gördüyse içini ferah tut. Hayırlısıyla olur inşallah önümüzdeki ay :)

kızlaarr bebişimin gözlerine bakın yaaa ayy çok duygulandım böyle midir acaba şimdi daha küçüktür heralde dimi... cumartesi gelse de gitsem artık duysam pıt pıt seslerini... Allah'ım sen hepimizin yavrusuna sağlık ver yarabbim hemencik büyüsünler göbişlerimiz kocaman olsun sonra da böyle oynasınlar inşallah

kızlar merhaba, dr dan geliyorum şimdi. Sağolsun eşim randevu almayı unutmuş muayene olamadım ama en azından tahlillerimi yaptırdım. inanamayacaksınız ama tahlillerim dr unda %10 indirimiyle 9 tahlil 183 tl tuttu hemde özelde benim dr um 2 farklı hastahanede bulunuyor. sabah başka öğlen başka hastahanede. bu gittiğim uygun diye sabah çağırmıştı beni sağolsun. kalp atışlarını duyarım diye ümitliydim ama olsun 15 gün sonraya randevu verdi dr. en azından bebiş biraz daha büyümüş olur o zamana beklemeye devam

Amin canımmmm

Bende merak etmistim bebisinin kalbini yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…