hmmm açken mi oluyo bu testler ona göre sabahtan alayım randevu bariİnşallah hayırlı haberlerle döneriz :)
Bana da yaptırdı kurum doktorum, toxoplazma, elisa, hemogram, bir sürü şey bakılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm açken mi oluyo bu testler ona göre sabahtan alayım randevu bariİnşallah hayırlı haberlerle döneriz :)
Bana da yaptırdı kurum doktorum, toxoplazma, elisa, hemogram, bir sürü şey bakılıyor
canım geçmiş olsun dikkat et kendine,yanına biraz tuzlu fıstık badem alsaydın bi de bi kaç havuç soyup çantana at arada yersin bulantılara iyi geliyor. benim bulantılar henüz başlamadı ama başlarsa işyerine giderken havuç fıstık badem falan almayı düşünüyorum. tabi kendini çok kötü hissediyorsan rapor al gitsin. iş senden önemli mi sanki. sen ben olmasak da işler yürür cnmBu sabah öyle kötü uyandım ki. Mide bulantısından baş dönmesinden yatağımdan kalkamadım. Rapor alayım işe gitmeyeyim derken biraz çubuk kraker yiyip işe geldim. Korkmaya başladım ben bu bulantıdan
ben de çubuk krakerin iyi geldiğini okumuştum . çok fazla hareket etme. ben de çalışıyorum. mide bulantısı baş dönmesi var ama sakin ol. kendini telkin et.Bu sabah öyle kötü uyandım ki. Mide bulantısından baş dönmesinden yatağımdan kalkamadım. Rapor alayım işe gitmeyeyim derken biraz çubuk kraker yiyip işe geldim. Korkmaya başladım ben bu bulantıdan
canım lekelenmelerin kahverengi mi. ben de de azar azar devam ediyor.Günaydın,
bugün doktora gideceğim.lekelenmeler arttıinşallah herşey yolundadır
aynı durum bende de var cnmcanım lekelenmelerin kahverengi mi. ben de de azar azar devam ediyor.
Evet açken yapılıyor canımhmmm açken mi oluyo bu testler ona göre sabahtan alayım randevu bari
valla insan ister istemez endişeleniyor. dikkatimi çekti biraz üşüyünce ve ayakta kalınca lekelenmem oluyo. ama hep de yatakta kalamam ki. ah şu ilk 3 ay bi geçse hayırlısıylaaynı durum bende de var cnm
hmmm açken mi oluyo bu testler ona göre sabahtan alayım randevu bari
inşallah hepimiz duyarız cnm bebişlerin pıtpıt kalp seslerini. en azından sen gidene kadar bebişin biraz daha büyümüş olur. Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah.
Evet canim buyusun bebisler insallah.saglikli olsunda canim iki hafta sonra duy.
maşallah ne testi oldun 9 tane?
evet ya şu 3 ayı bi atlatırsak rahalicaz. Rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah.valla insan ister istemez endişeleniyor. dikkatimi çekti biraz üşüyünce ve ayakta kalınca lekelenmem oluyo. ama hep de yatakta kalamam ki. ah şu ilk 3 ay bi geçse hayırlısıyla
evet cnm oluyor bende. ani hareketlerde çok oluyor. dikkat ettiğim için azaldı gibi. tüm hamişlerde böyle oluyor cnm korkulacak bi şey yok için rahat olsun.kızlar bişey soracağım kasıklarınızda arada mil sokulur gibi geçici bir sızı oluşuyormu acaba?
sağol cnm benim bende 19 eylül görünüyor seninle aynıyız yarın doktora gidecem İNŞALLAH keseyi görürüz herşey yolundadır.... cevabın için tekrar teşekkürler....ALLAHım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin sağlıklı bir şekilde........evet cnm oluyor bende. ani hareketlerde çok oluyor. dikkat ettiğim için azaldı gibi. tüm hamişlerde böyle oluyor cnm korkulacak bi şey yok için rahat olsun.
:) alemsin kızbilmiyorum ki cnm, midem çok bulanıo diye kan verip çıktım hemen hastahaneden
Bende 7tup kan aldırdım gecen haftaaa. Buaardaa ılk zamanlr takıp edebılıyordum ama topıc cosmus yaaaa herseyı okuyamadmmmbilmiyorum ki cnm, midem çok bulanıo diye kan verip çıktım hemen hastahaneden
7 tüp mü ! niye ki?Bende 7tup kan aldırdım gecen haftaaa. Buaardaa ılk zamanlr takıp edebılıyordum ama topıc cosmus yaaaa herseyı okuyamadmmm