• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu sabah öyle kötü uyandım ki. Mide bulantısından baş dönmesinden yatağımdan kalkamadım. Rapor alayım işe gitmeyeyim derken biraz çubuk kraker yiyip işe geldim. Korkmaya başladım ben bu bulantıdan :KK43:
canım geçmiş olsun dikkat et kendine,yanına biraz tuzlu fıstık badem alsaydın bi de bi kaç havuç soyup çantana at arada yersin bulantılara iyi geliyor. benim bulantılar henüz başlamadı ama başlarsa işyerine giderken havuç fıstık badem falan almayı düşünüyorum. tabi kendini çok kötü hissediyorsan rapor al gitsin. iş senden önemli mi sanki. sen ben olmasak da işler yürür cnm ;)

Bu sabah öyle kötü uyandım ki. Mide bulantısından baş dönmesinden yatağımdan kalkamadım. Rapor alayım işe gitmeyeyim derken biraz çubuk kraker yiyip işe geldim. Korkmaya başladım ben bu bulantıdan :KK43:
ben de çubuk krakerin iyi geldiğini okumuştum . çok fazla hareket etme. ben de çalışıyorum. mide bulantısı baş dönmesi var ama sakin ol. kendini telkin et.

kızlar bişey soracağım kasıklarınızda arada mil sokulur gibi geçici bir sızı oluşuyormu acaba?

valla insan ister istemez endişeleniyor. dikkatimi çekti biraz üşüyünce ve ayakta kalınca lekelenmem oluyo. ama hep de yatakta kalamam ki. ah şu ilk 3 ay bi geçse hayırlısıyla
evet ya şu 3 ayı bi atlatırsak rahalicaz. Rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah.

evet cnm oluyor bende. ani hareketlerde çok oluyor. dikkat ettiğim için azaldı gibi. tüm hamişlerde böyle oluyor cnm korkulacak bi şey yok için rahat olsun.
sağol cnm benim bende 19 eylül görünüyor seninle aynıyız yarın doktora gidecem İNŞALLAH keseyi görürüz herşey yolundadır.... cevabın için tekrar teşekkürler....ALLAHım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin sağlıklı bir şekilde........

kızlar bu bulantılar ne zaman geçiyor tam olarak.benim yaşam kalitemi düşürmeye başladı.şimdi yedinci haftam bitmek üzere,bir aya geçer mi acaba?

Back