• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlarrrr benim mide bulantım olmuyo ya endişeleniyorum 5+1im bugün. Bazen midem karışıyo ama o kadar. Sizce normal mi şimdi kusma felan olmaması.

Kızlarrrr benim mide bulantım olmuyo ya endişeleniyorum 5+1im bugün. Bazen midem karışıyo ama o kadar. Sizce normal mi şimdi kusma felan olmaması.
Canim herkeste bulanacak diye bise yok bulanmayadabilir ne guzel iste bulanmasin:KK66:insallah oyle devam eder canim bebisin saglikli olduktan sonra problem yok.

CANIM BENİM HERKESİN HAMİLELİĞİ FARKLI..ONU GEÇTİM BİR KİŞİNİN İKİ HAMİLELİĞİ ARASINDA BİLE ÇOK FARK OLUYOR..SORUN YOKTUR MERAK ETME :-)

Canim herkeste bulanacak diye bise yok bulanmayadabilir ne guzel iste bulanmasin:KK66:insallah oyle devam eder canim bebisin saglikli olduktan sonra problem yok.
ya bilmiyorum daha önceki düşüümde midem hiç bulanmadı gelişmemişti kürtaj oldım. Korkuyorum şimdi

CANIM BENİM HERKESİN HAMİLELİĞİ FARKLI..ONU GEÇTİM BİR KİŞİNİN İKİ HAMİLELİĞİ ARASINDA BİLE ÇOK FARK OLUYOR..SORUN YOKTUR MERAK ETME :-)
İnşallah ya ne bilim korkar oldum. Pimpirikli oldum çıktım

midenin bulanmaması iyi bir şeymiş midenin çok sağlıklı oldugunun göstergesiymiş.hamilelikle ilgisi yokmuş.üç yıl önceki doktorum öyle söylemişti.

Mide bulantısı sağlıklı bir hamileliğin belirtisidir derler hep ama oğlum da gayet sağlıklıydı ve benim hiiiç bulantım, baş dönmem, halsizliğim yoktu. Sadece uykuya doyamıyordum. Oğlumun kalbi durduktan 3-4gün sonra farkedilmişti ve benim o dönemde mide bulantılarım fenaydı... Şimdi bunda maşallah hepsi var...:anneadayı: Ayağa kalkınca bile midem kötü oluyor.. Haliyle ben de mide bulantısı yüzünden panik olup doktoruma sordum acaba bir terslik olabilir mi öncekinde böyleydi diye. Doktorum "her bebek kendine özgüdür. Bazen bulantın olur bazen olmaz. Her hamileliği aynı olmaz insanların" dedi. Bir de sanki mümkünmüş gibi kendini bu kadar dinleme dedi :KK53:

kızlarrrr içinizde bebeğinin cinsiyetini hisseden var mı? sanırım ben erkek gibi hissediyorum :) ablam ne hissedersen o çıkar diyor. siz de hissediyor musunuz?

Benide gören herkes kesin erkek diyor. Etkilendim sanırım bende erkek hissediyorum :KK48:

canım , benim midem 5. haftalarda hiç bulanmıyordu. ne zaman 6. haftaya tamamen girdim alt üst oldum. ve hala devam ediyor. tabii bu kişiden kişiyede değişir. umarım sağlıklı ve seni yormayan bir gebelik geçirirsin cnm

Benide gören herkes kesin erkek diyor. Etkilendim sanırım bende erkek hissediyorum :KK48:

hayırlı evlatlar olsunlar da cinsiyet önemli değil hele ilk çocuklarda :) benim ailemde henüz kız torun yok eşimin ailesinde de hatta eşimin kız kardeşi de yok, kız olmasını isteyen çok kişi var o yüzden :) ama ben ne hissettiğimi bilmiyorum kız yada erkek diye hiç bir hissim yok malesef.. bazen hayalimde kızımı süslüyorum cicili bicili elbiseler giydiriyorum bazen de oğlumla futbol oynayıp araba yarışı yapıyorum :) valla hayallerim çok güzel Allah hayırlısını versin inşallah diyorum ama hissedenlere de imreniyorum ablamda hissetmişti hep, ben niye böyleyim bilmiyorum :KK35:

Bu testlerin bir zamanı var mı? Ben 7. Hafta gideceğim kalp atışlarını duymak için, o zaman yaptırayım diye düşünüyorum.

Dün buna benzer bir ağrı birkaç kere hiseettim. Herseyden

kızlar bişey soracağım kasıklarınızda arada mil sokulur gibi geçici bir sızı oluşuyormu acaba?
hmmm açken mi oluyo bu testler ona göre sabahtan alayım randevu bari

hayırlı evlatlar olsunlar da cinsiyet önemli değil hele ilk çocuklarda :) benim ailemde henüz kız torun yok eşimin ailesinde de hatta eşimin kız kardeşi de yok, kız olmasını isteyen çok kişi var o yüzden :) ama ben ne hissettiğimi bilmiyorum kız yada erkek diye hiç bir hissim yok malesef.. bazen hayalimde kızımı süslüyorum cicili bicili elbiseler giydiriyorum bazen de oğlumla futbol oynayıp araba yarışı yapıyorum :) valla hayallerim çok güzel Allah hayırlısını versin inşallah diyorum ama hissedenlere de imreniyorum ablamda hissetmişti hep, ben niye böyleyim bilmiyorum :KK35:

Aynen canım ya hep hayırlısı önemli olan sağlıklı olsunda:KK66:

Mrb bayanlar :anneadayı: umarım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız...:D

Back