Hadi güzel haberle dön inş. Hemen yazarsın gerçi ben öğlen anca okurumda kan tahlili vericem hastaneye gidicem toksoplazma vs tam kan tahlili istemiş özelde 300 400 tutuyordu dr devlet karşılıyor dedi aklınızda olsun boşu boşuna para ödemeyin.
bugun dr kontrolum vardi dr kalp atisi yok dedi bende biraz bekliycem gec dollenme diye
Bebeği gördü ama demi derinden de olsa duymadımı acaba.bugun dr kontrolum vardi dr kalp atisi yok dedi bende biraz bekliycem gec dollenme diye
Kaç haftalık görüntüsü var bebisininbugun dr kontrolum vardi dr kalp atisi yok dedi bende biraz bekliycem gec dollenme diye
kuzum gözün aydın maşallah bebişine...Hadi güzel haberle dön inş. Hemen yazarsın gerçi ben öğlen anca okurumda kan tahlili vericem hastaneye gidicem toksoplazma vs tam kan tahlili istemiş özelde 300 400 tutuyordu dr devlet karşılıyor dedi aklınızda olsun boşu boşuna para ödemeyin.
Bebeği gördü ama demi derinden de olsa duymadımı acaba.
Peki bişey dedimi açıklama yaptımı ?
Kaç haftalık görüntüsü var bebisinin[/QUOTE
bilmiyorum oda bilmiyor sanirim de yani
Eeee bari onu söyleseymiş ya doktor ne kadar geriden geliyor bebeğin?benim bebeğimde 5 haftalık görünüyor cuma tekrar çağırdı ultrasona doktorum.ama doktorum ayrıca şunu da söyledi bazen böyle geri kalıp sonra bir anda kan değerleri katlayıp normale dönüyormuş.inşallah öyle olur
Son adet tarihim 27 kasım.âdetlerim ve yumurtlamam düzensiz.pcos hastasiyim.geçen hafta salı gittiğimde 5+1 gözüküyordu dün kalp atışları için gittim 1 hafta arayla 1 haftalık büyümesi lazimmis yani 6+1 filan olması lazimmis ama 5 +4 gibi ölçtü doktor.Canım bu ikinci bebeginmi olacak.dun sana yaziyordum merak etme diye geriden gelmesi bise degil uzulme kalp atisi olsunda gerisi bos benim kizimda gec dolenmeydi 3 ay sonra farki kapadi adet tarihiyle ayni oldu umarim oyledir benimde seninde sen ne zamn gitinde duymadin sat kacti
kuzum gözün aydın maşallah bebişine...
Hadi seninde gözün aydın çok değişik bi duygu çok heyecanlı...kızlar bir kalp atısıda benden...duydummmmm süperdi minnakımın sesi yerim ben onu...Rabbimin mucizesi herkese nasip etsin insallah...sat 30 kasımdı 6+3 te duymuş oldum...yarın dr.a gidenlerden de güzel haberler bekliyorum...duacınızım...
Cnm ozman dr değiştir ama nacizane fikrim 1 hafta sonra git şuan pek değişen bir şey olmaz geç döllenme nedir biliyorsan daha sakin olmalısın rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olur inşallah tam bilmediğimden fazla yorum yapamıyorum ama sadece şunu diyebilirim 8 9 cu haftalarda duyanlar olmuş kalp atışlarını çok acele etmemek lazımbilmiyorum zar zor anlasiyoruz zaten baska ulkedeyim kalp atisi yok dedi peki bebek varmi desim yok dedi ne yapacagiz dedim hormon tahlili yap iki gunde iki kat olacak dedi bizim tahlden yani. tamam dedim sonra biraz bekliyom tahlilsiz dedim cokkk fazla pahali her bir tahlil 200 tl ultrason 300 tl kuzumun cani sagolsunda bos masraf sudiarabistandayim bu arada gec dollenme oluyor genelde bende oyle umuyorum bir hafta geri dusunuyorum bakalim pazar gunu baska bir dr gidecem kanamam falan olmasa insallah piskolojikmen etkileniyor insan gayet iyiydim kremsi akintim olmaya basladi agrim sizim hic biseyim yok normalde
Son adet tarihim 27 kasım.âdetlerim ve yumurtlamam düzensiz.pcos hastasiyim.geçen hafta salı gittiğimde 5+1 gözüküyordu dün kalp atışları için gittim 1 hafta arayla 1 haftalık büyümesi lazimmis yani 6+1 filan olması lazimmis ama 5 +4 gibi ölçtü doktor.Canım bu ikinci bebeginmi olacak.
Bebiş kaç mm olmuş bişey dedimi sana ne zman çağırdı bide kontrole.canım bazen 1 gün bile çok etkiliyor rahat olmaya çalış en yakın zamanda duyarsın inşallah...su yarım ağız doktorlardan gıcık oluyorum....
Cnm ozman dr değiştir ama nacizane fikrim 1 hafta sonra git şuan pek değişen bir şey olmaz geç döllenme nedir biliyorsan daha sakin olmalısın rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olur inşallah tam bilmediğimden fazla yorum yapamıyorum ama sadece şunu diyebilirim 8 9 cu haftalarda duyanlar olmuş kalp atışlarını çok acele etmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?