- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canım bende bukez öyle karar aldım bugün 4+4üm sen kaç haftalıksın beta hcg baktırdın mı4 ay önce dedim doktora geç gidicem buyusun daha iyi görürüm dedim gittigimde 6 haftadan sonra gelişimi durmuş kürtaj olacaksın dediler dünyam başıma yıkıldı sanki iyi haberlerini merakla beklerken duyduguma inanamamıştım şimdiki düşüncem yine beklemek allah bize nasip etcekse zaten ne yaparsanız yapın bebeğiniz sizinle tekrar aynı şeyleri yaşamamayı ümit ediyorum
slm kızlar bende kan testi yaptırdım adetten 2 gün önce betahcg testim 509.38 çıktı referans agarlıgı 0-5...0 yazıyo sizce ne kadarlık hamileyim tabi hamileysem kafam karıştı saglıkocagında baktırdım doktor kesin bişey demedi cvplarınızı bekliyorum acil...
tşk ederim ece 2 oglum var umarımbide kızımolur önce hayırlısı tabi ayy çok mutluyum :)Tebrikler tatlım tahmini 5 haftalık ama doktorun daha detaylı bilgi verir son adet tarihine göre 2 gün sora tekrar bi baktır değerinin 2 katına çıkmış olması gerekiyor
hayırlı olsun.merhaba :)))
bende 26.günde yani dün test yaptım silik çıktı kan verdim 33.19 çıktı. bugn tekrar evde test yaptım 2.çizgim koyulaştı düne göre. cuma kan tekrarlayacağım. nasipse hesaplatınca 3 hafta 6 gün çıkıyor :) ama sanırım kan tahlilim 10-12 günlüktü çünkü yılbaşında yumurtladım :)
yenimahllede lina hastnesi gtmiştim bi kez daha sonra bilgi hastanesine gttm kesemzi vs grdm tekrar perşmbe gdecgmCanım merhaba hangi hastaneye gidiyosun
canım sat larımız aynı sanırım benimde 20 sinde randevum var kalp atışı için duyulur mu ki ozamanSelam herkese, nihayet kesemi gördüm:) ama bebek görünmedi. 6+2 deyiz, yolk kesesi göründü bu da sağlıklı gebelik demekmiş çok şükür, artık daha bi hamiş hissediyorumBuarada cilt bakımlarım vardı benim gidebilirmişim sadece akne maskesi yasak, buhar falan yaptırabilirmişiz
hayırlı olsun.
avatarındaki totoyu yerim yalnız, o ne öylee ya çok tatlı
Cnm ben omega 3 taaa 3 ay oncesinden baslamistm kullanmaya dr a soykedim devam et dedi. Balik yedigm gun omega icmiyorumbir ay oncesinden de folik asit baslamistim devm ediyorum.bunlarin disinda haftaya keseyi gormeye gidecem insallah . İki asilama bir tupten sonra kendiliginden oldu o yuzden en ufak agrida korkuyorum. Rabbim bebislerimize saglik versin bizr bagislasin insallahBenim doktorum omega 3 takviyesini vermedi. Şu an gerekli görmedi sorduğum halde. 4. aydan sonra olabilir gerekirse takviye ederiz dedi. Aslında balık, ceviz, ve diğer omega 3 içeren besinlerle sağlıklı beslenen birine pek takviye verilmiyor. Bu özellikle Avrupa'da çok daha geçerli. Kan testleri vs. ile sürekli bakıldığı için gerekmedikçe vitamin hapı bile vermiyor oradaki doktorlar. Ama herkesin üzerinde durduğu yegane şey folik asit.
teşekkür ederim sizce kan değerim nasıl ? o fotoyu görünce kalbimden vurulmuşa döndüm içimden dedim ki hamile kalırsam o fotoyu koycam demiştim içim yandı o fotoya :)
Daha çok yeni gebeliğin sanırım tatlım bi kaç gün geçince tekrarla testini ben meraktan 2 gün sora gidip acilde hasta numarası bile yaptım gebelik şüphem var fln dedim sırf yükselmiş mi değer die o kadar yanieğer folik asit kullanmıyorsan mutlaka başla derim sana hiç bi zararı yok ama bebeğine çok faydası var ne kadar erken o kadar ii
evet ovulasyona göre bugün 14.günü hatta :) ama son adete göre 3 hafta 6 gün. sağlıklıdır inşallah. cuma tekrarlayacağım kan testini. hepimize sağlıklı gebelik dönemi diliyorum :)
Ton balığını nerden alıyorsun? Taze bulmak mümkün mü Türkiye'de?vallah kızlar şu ton balığını bende araştırmıştım hatta pazar günü aldım ton balığında sıkıntı yok diye biliyorum gönül rahatlığı ilede yiyordum özellikle lıhgt olanlar tercih edilmeli yazıyordu ama kesin bir şey yazmamışsınız sizde neyse bakalım bugün kontrol var dr sorayım bi tabi heycandan unutmazsam....
Benim ovülasyondan 18 gün sora değerim 1694 çıkmştı hatta çok korktum çok yüksek fln die ama doktor çok normal dedi iki günde bir 2'ye katladığını düşünürsek beklediğim adet tarihimden 2 gün geçmişti kan testi yaptırdığımda :)
Beni 24 ünde çağırdı, bence sen de 3-4 gün sonrasına al randevunu.boşuna gitme yine. Bi iki gün bile farkediyocanım sat larımız aynı sanırım benimde 20 sinde randevum var kalp atışı için duyulur mu ki ozaman
Ah özür dilerim bilmiyordum... Rabbim bu sefer sana bağışlar evladını kucağına almayı nasip eder inşallah canım kusuruma bakma...Ben düşük yaptım 2 kere.. Bu haftaların deneyimlisiyim artık. 6. haftanın içindeyim ben, kese ya görünür ya görünmez daha.. Stres yapmayayım diye erteleyeceğim bir müddet daha.. Korkuyorum çünkü diğer durumda, kafamda kurup duruyorum. Nasip kısmet biraz da.. Akışına bıraktım bu defa, bakalım nolcek.
meraklanma canım. mide bulantısıvallahi içime su serptin, yani öyle şeyler duyuyoruz ki insan endişeleniyor. 2 hafta önce keseyi gördük doktor geç döllenme dedi. bu cuma gidip kalp atışını dinlicez. birde gebelik rutinleri diye bir sürü test verdi onları yaptırdım.
canım kalp atışını 9. haftada bile duyan var meraklanma. zaten 7. haftadan sonra net duyuluyo. istisnalar dışında. daha erken duyma nadir oluyoben yarın sabah dr a gidicem inş bu sefer kalp atışını duyarım. sürekli duyarım ümidiyle gidiyorum 2 haftadır ama sonuç aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?