2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bende bukez öyle karar aldım bugün 4+4üm sen kaç haftalıksın beta hcg baktırdın mı

Tebrikler tatlım tahmini 5 haftalık ama doktorun daha detaylı bilgi verir son adet tarihine göre 2 gün sora tekrar bi baktır değerinin 2 katına çıkmış olması gerekiyor

Tebrikler tatlım tahmini 5 haftalık ama doktorun daha detaylı bilgi verir son adet tarihine göre 2 gün sora tekrar bi baktır değerinin 2 katına çıkmış olması gerekiyor
tşk ederim ece 2 oglum var umarımbide kızımolur önce hayırlısı tabi ayy çok mutluyum :)

kan testi hcg 150 çıktı haftaya dr gideceğim cuma da tekrar kan tahlili yaptırırım belki 2013 haziran annesiyim çok güzel bir grubumuz var orada umarım sizlerde öyle olursunuz??

merhaba :)))

bende 26.günde yani dün test yaptım silik çıktı kan verdim 33.19 çıktı. bugn tekrar evde test yaptım 2.çizgim koyulaştı düne göre. cuma kan tekrarlayacağım. nasipse hesaplatınca 3 hafta 6 gün çıkıyor :) ama sanırım kan tahlilim 10-12 günlüktü çünkü yılbaşında yumurtladım :)

hayırlı olsun.
avatarındaki totoyu yerim yalnız, o ne öylee ya çok tatlı

canım sat larımız aynı sanırım benimde 20 sinde randevum var kalp atışı için duyulur mu ki ozaman

hayırlı olsun.
avatarındaki totoyu yerim yalnız, o ne öylee ya çok tatlı

teşekkür ederim sizce kan değerim nasıl ? o fotoyu görünce kalbimden vurulmuşa döndüm içimden dedim ki hamile kalırsam o fotoyu koycam demiştim içim yandı o fotoya :)

Cnm ben omega 3 taaa 3 ay oncesinden baslamistm kullanmaya dr a soykedim devam et dedi. Balik yedigm gun omega icmiyorumbir ay oncesinden de folik asit baslamistim devm ediyorum.bunlarin disinda haftaya keseyi gormeye gidecem insallah . İki asilama bir tupten sonra kendiliginden oldu o yuzden en ufak agrida korkuyorum. Rabbim bebislerimize saglik versin bizr bagislasin insallah

teşekkür ederim sizce kan değerim nasıl ? o fotoyu görünce kalbimden vurulmuşa döndüm içimden dedim ki hamile kalırsam o fotoyu koycam demiştim içim yandı o fotoya :)

Daha çok yeni gebeliğin sanırım tatlım bi kaç gün geçince tekrarla testini ben meraktan 2 gün sora gidip acilde hasta numarası bile yaptım gebelik şüphem var fln dedim sırf yükselmiş mi değer die o kadar yani eğer folik asit kullanmıyorsan mutlaka başla derim sana hiç bi zararı yok ama bebeğine çok faydası var ne kadar erken o kadar ii

evet ovulasyona göre bugün 14.günü hatta :) ama son adete göre 3 hafta 6 gün. sağlıklıdır inşallah. cuma tekrarlayacağım kan testini. hepimize sağlıklı gebelik dönemi diliyorum :)

ben yarın sabah dr a gidicem inş bu sefer kalp atışını duyarım. sürekli duyarım ümidiyle gidiyorum 2 haftadır ama sonuç aynı

evet ovulasyona göre bugün 14.günü hatta :) ama son adete göre 3 hafta 6 gün. sağlıklıdır inşallah. cuma tekrarlayacağım kan testini. hepimize sağlıklı gebelik dönemi diliyorum :)

Benim ovülasyondan 18 gün sora değerim 1694 çıkmştı hatta çok korktum çok yüksek fln die ama doktor çok normal dedi iki günde bir 2'ye katladığını düşünürsek beklediğim adet tarihimden 2 gün geçmişti kan testi yaptırdığımda :)

Ton balığını nerden alıyorsun? Taze bulmak mümkün mü Türkiye'de?

benim geçmeden yaptırdım. ovulasyonun 13. günü 33.19 heralde düşük değildir benim inşallah

canım sat larımız aynı sanırım benimde 20 sinde randevum var kalp atışı için duyulur mu ki ozaman
Beni 24 ünde çağırdı, bence sen de 3-4 gün sonrasına al randevunu.boşuna gitme yine. Bi iki gün bile farkediyo

Ah özür dilerim bilmiyordum... Rabbim bu sefer sana bağışlar evladını kucağına almayı nasip eder inşallah canım kusuruma bakma...
Stres yapmamamız gerek ve çok zor biliyorum. En iyisi bol dua... kendini üzme ve dikkat et... Keyifli gebelikler geçirelim burda inşallah
Bu arada Başak burcu çok tanıdığım yok. Daha doğrusu iki başak burcu bayanıyla hiç iyi anılarım yok.
Aklımda hep kötü izlenimi kaldı.
Tabii evlat başka...Nasipse çocuğum başak olacak. Özellikleri nedir kendinden yada çok yakından bilenler var mı?

QUOTE="alisha, post: 38866848, member: 82451"]Beni 24 ünde çağırdı, bence sen de 3-4 gün sonrasına al randevunu.boşuna gitme yine. Bi iki gün bile farkediyo[/QUOTE]
Bilemedim simdi ben en son hamileligimi ogrenmek icin gitmistim bidahada gitmedim doktor duyulur belki demisti ondan sırf meraktan gidicem saglikli oldunuda gormek istiyorum ins hayirli haberlerle gelirim

meraklanma canım. mide bulantısı
ben yarın sabah dr a gidicem inş bu sefer kalp atışını duyarım. sürekli duyarım ümidiyle gidiyorum 2 haftadır ama sonuç aynı
canım kalp atışını 9. haftada bile duyan var meraklanma. zaten 7. haftadan sonra net duyuluyo. istisnalar dışında. daha erken duyma nadir oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…