• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok baş dönmesi de yok. Yalnızca halsizlik ve uyuma isteği var. Bugün Bebeğimin benimle olduğunu hissedemedim. Bazen sizlerde de oluyor mu? Belki bugün iş yoğunluğu sebebiyle kafam bebeğe odaklanmadigi içindir. Ama kendimi kötü hissediyorum :( Cuma günü kesesi görmemiz lazım dedi doktor cuma kontrole gideceğim bizim için dua edin lütfen... Bir de sol kasigimda ve sol kalça kemigimden sol bacağıma uzanan bir ağrı var sizde de bu şekilde ağrılar var mı?

Merhabalar doktor olarak kime gidiyorsun canım, ben doktor konusunda tereddüt yaşıyorum..
Henüz doktora gitmedim ben. Muhtemelen tıp Fakültesi'ndeki öğretim görevlilerine giderim. Özele mi gitmeyi füşünüyorsun? Ilk gebeliğin mi canım?

Kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok baş dönmesi de yok. Yalnızca halsizlik ve uyuma isteği var. Bugün Bebeğimin benimle olduğunu hissedemedim. Bazen sizlerde de oluyor mu? Belki bugün iş yoğunluğu sebebiyle kafam bebeğe odaklanmadigi içindir. Ama kendimi kötü hissediyorum :KK43: Cuma günü kesesi görmemiz lazım dedi doktor cuma kontrole gideceğim bizim için dua edin lütfen... Bir de sol kasigimda ve sol kalça kemigimden sol bacağıma uzanan bir ağrı var sizde de bu şekilde ağrılar var mı?
Bende de öyle canım hiç belirtim yok ateşim 36.8 sabit iştahım hiç yok nadiren bel sızısı göğüs uçlarında acıma ciddi bi belirtim yok hcg baktırmadım bugün 4. Gecikme günümdeyim idrar testlerim pozitif sen kaçıncı haftadasın hangi ildesin

Kizlar ben dayanamadim bulantiya doktoru ardim Metpamid diye bisi soyledi az once ictim bakalim durum ne olacak işe de gidemedim rapor aldim 2 gun. Benim randevumda cumartesi kalp atisi icin

Ben Konya dayım. Doktor dün değil evvelki gün 4+6 dedi ama ben 3. Hafta içinde olduğumuzu düşünüyorum. Cunku ben 3 ocakta kan testi yaptirdigimda bhcg 1.37 cikmisti. Sonra 11 ocakta yaptirdim 256.6 cikti. Dollenmeden yaklasik 7 8 gun sonra kanda bhcg yukselmeye basliyor. 3 ocakta maksimum 10 gunluk desem suan 21 gunluk falan oluyor Doktor Cuma günü keseye bakacak kesenin cuma günü görünmesi lazım dedi. Bakalım kısmet. Sen hangi ildesin? Doktora ne zaman gideceksin?

Ay
Kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok baş dönmesi de yok. Yalnızca halsizlik ve uyuma isteği var. Bugün Bebeğimin benimle olduğunu hissedemedim. Bazen sizlerde de oluyor mu? Belki bugün iş yoğunluğu sebebiyle kafam bebeğe odaklanmadigi içindir. Ama kendimi kötü hissediyorum :KK43: Cuma günü kesesi görmemiz lazım dedi doktor cuma kontrole gideceğim bizim için dua edin lütfen... Bir de sol kasigimda ve sol kalça kemigimden sol bacağıma uzanan bir ağrı var sizde de bu şekilde ağrılar var mı?
canım bende tam bunu yazmak için girmiştim sayfaya ağzına saglık anlatmışsın teşekkür ederim aynısını eksiksiz yaşıyorum ve bazen korkuyorum acaba ona birşey mi oldu onu niye hissetmiyorum faln diye kendimi üzüyorum ne yapsam bilmiyorum aynılarını yaşıyorum su an onun varlığını unutuyorum bazen

Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Bizim için de dua et. Allah hepimize meleğimizin pıt pıtlarını duymayı nasip etsin inşallah!!

günlermz aynı gbı bkalm bnde persmbe gdicm inş. saglıkla duyarm

çok sevindim canımmmmm... bakalım ben yarın duyabilecek miyim
Allah razı olsun hatunlar çok güzel bir his tarifi mümkün değil en kısa zamanda duyarsınız inş. artık onun zamanı zaten sonra 2 li 3 lü sü derken o dahada ayrı bi stres zaten...
yarın dr gidicek arkadaşlarım günlerimiz hemen hemen aynı zaten bi aksilik olmazsa duyarsınız sizde mutlaka (mendilinizi hazırlayın)
:KK48::KK48::KK48:

Ay

canım bende tam bunu yazmak için girmiştim sayfaya ağzına saglık anlatmışsın teşekkür ederim aynısını eksiksiz yaşıyorum ve bazen korkuyorum acaba ona birşey mi oldu onu niye hissetmiyorum faln diye kendimi üzüyorum ne yapsam bilmiyorum aynılarını yaşıyorum su an onun varlığını unutuyorum bazen

Sanirim bir sıkıntı yok biz kuruntu yapiyoruz. Eşimle konuşuyorduk demin bunu. Aslında hissetmememiz normal çünkü kendini hissettirecek bir hareket yapabilecek kadar büyük değil biraz sakin olsak iyi olacak :) Yoksa biz bu 9 ayı zor bitiririz :D

ben yarın sabah dr a gidicem inş bu sefer kalp atışını duyarım. sürekli duyarım ümidiyle gidiyorum 2 haftadır ama sonuç aynı :KK43:
Canim doktor kalp atışları için bir şey dedi mi.ben de tekrar cuma gideceğim.ne zamana kadar bekliycez ki

Selam guzel anneler nasilsiniz ? Basima gelenleri biliyorsunuz. Kimyasal gebelik gecirdim. Bugun dr.a gittim korunmayabilirsin dedi. Annemlerde diyor ki dusugun pesine hemen olur. Teyzemde teyzemin kizida boyle dusuk pesine hemen hamile kalmis.biraz irsi galiba. Ama kararsizim. Acaba napsam neetsem tekrar hamile kalip saglikli hir hamilelik istiyorum ama ya olmazsa ddiyorum. O zaman yikilirim.sizce napsam???
Evet canım düşüğün peşine hemen hamile kaliniyormus.doktorun da korunma dediyse problem yok o zaman bu ayı da boş geçirme kendini iyi hissediyorsan

:anneadayı::KK1:
Sanirim bir sıkıntı yok biz kuruntu yapiyoruz. Eşimle konuşuyorduk demin bunu. Aslında hissetmememiz normal çünkü kendini hissettirecek bir hareket yapabilecek kadar büyük değil biraz sakin olsak iyi olacak :) Yoksa biz bu 9 ayı zor bitiririz :D
Zaten hiç geçmeyecek gibi çok hheyecanlı içimizde halay çeksin istiyoruz :) doğru söylüyorsun ama işte korku annelik korkusu olunca farklı birde sen. Su an kac haftadasın ben Bazen şunu hissediyorum sendede varmı acaba karın bölgesinin sol tarafı sanki derim geriliyor ve yırtılıyor gibi görünüşte birşey yok ama hissettiklerim işte birde bazen kalp ağrım oluyor ve kalıyorum öyle onbeş saniye faln derin bir kalp ağrısı yani aranızda yaşayan varmı merak ediyorum

:anneadayı::KK1:
Zaten hiç geçmeyecek gibi çok hheyecanlı içimizde halay çeksin istiyoruz :) doğru söylüyorsun ama işte korku annelik korkusu olunca farklı birde sen. Su an kac haftadasın ben Bazen şunu hissediyorum sendede varmı acaba karın bölgesinin sol tarafı sanki derim geriliyor ve yırtılıyor gibi görünüşte birşey yok ama hissettiklerim işte birde bazen kalp ağrım oluyor ve kalıyorum öyle onbeş saniye faln derin bir kalp ağrısı yani aranızda yaşayan varmı merak ediyorum

:KK53::anneadayı::KK1:

Ay

O haller bendede bugun var sanki diger gunlere nazaran bugun cok az mide bulantim oldu dun aksam esimle biraz tartistik ve ben çooook agladim cokk uzuldum .. sanki bebegime bisey olmus gibi hissediyorum. Belkide psikolojik. 2hafta sonra kontrolumde zamanlarr hic gecmiyooo :(

:KK53::anneadayı::KK1:

Ben kaç haftalik olduğumuzu bilmiyorum doktora göre 4+6 bana göre 3+ larda bişey. Benim sol tarafım karın bölgemden başlayarak bacağa kadar ağrıyor. Kasigimda da anormal derecede bir sancı ve batma var...

Back