2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Baş dönmesini deme.Perişan etti beni canım ya...

Benim 4+5oldu yaglar icin erken degil mi? Bu konuda deneyimli arkadaslar varsa lutfen yardimci olsunlar
Selam canım; benim ilk gebeliğimde Dr mu yağlanmaya 9-10. Haftadan itibaren başlatmıştı. Marketler de de satılan Türk markası bi bebe yağı bana iyi gelmişti yabancı olan alerji yaptı; 7. Ayıma kadar her sabah bolca sürdüm.7 den sonra sabah bebe yağı akşam lireac sürdüm çok şükür hiç çatlağım olmadı ama bebe yağının çok faydası olduğunu düşünüyorum

Gozun aydin canimmmm

Selam guzel anneler nasilsiniz ? Basima gelenleri biliyorsunuz. Kimyasal gebelik gecirdim. Bugun dr.a gittim korunmayabilirsin dedi. Annemlerde diyor ki dusugun pesine hemen olur. Teyzemde teyzemin kizida boyle dusuk pesine hemen hamile kalmis.biraz irsi galiba. Ama kararsizim. Acaba napsam neetsem tekrar hamile kalip saglikli hir hamilelik istiyorum ama ya olmazsa ddiyorum. O zaman yikilirim.sizce napsam???

Bir de doktora gitmeyen arkadaşlar folik asit kullanmaya başladınız mı. Normalde gebelikten 3 ay önce başlamak gerekiyor ama doktor vermeden kendiniz de eczaneden alabilirsiniz
Ben başladım canım test ten 1 gün sonrA; ilk hamileliğinde kullandığımdan aldım yine

Ayyyy cook sevindim. Hayirlisiyla kucagina da alirsin inş. Darisi basimiza

Ne yapacagin konusunda yorum yapamam ama inş hakkında en hayirlisi olur ve bir an evvel saglikla bebeğini kucagina alirsin.

Muhteseemmm, cok sevindimmm cnm senin adina

Geçmiyor : ) ilk gebelik olunca sanirim zaman hic ilerlemiyor. 40 hafta nasil geçer acaba

Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Bizim için de dua et. Allah hepimize meleğimizin pıt pıtlarını duymayı nasip etsin inşallah!!

Hakkında hayırlısı olsun canım. Dilerim herşey gönlünce olur da nasipten öteye köy yok derler. Belki teslim olup beklemek akışına bırakmak gerek bazen..

çok sevindim canımmmmm... bakalım ben yarın duyabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…