Ayy canim buyuk gecmis olsun allah sifa versinBu gün çok değişik bir güdü benim için. Sevinci ve kokuyu bir arada yaşadım . Hem gunlerdir süren merakım sona erdi yani çok şükür keseyi gördüm ama.... Kocam adı.a zor bi gündü büyük kaza atlattık kızlar buz düştü beşinci kattan başına yedi dikiş buruk yaşadık yani sevincimizi. Buna da şükür...
Gecmis olsun canim Allah beterinden korusunBu gün çok değişik bir güdü benim için. Sevinci ve kokuyu bir arada yaşadım . Hem gunlerdir süren merakım sona erdi yani çok şükür keseyi gördüm ama.... Kocam adı.a zor bi gündü büyük kaza atlattık kızlar buz düştü beşinci kattan başına yedi dikiş buruk yaşadık yani sevincimizi. Buna da şükür...
Keseyi gördünüz mü canım siz. Aşşa yukarı aynı görünüyor tarihlerimizbende izmirdeyimçhastane olarak egepol doktorumuda Gökalp bey den yana kullandım ama Egepol hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım.sizden bilgisi olan varmı sizce nasıl Egepol hastanesi? ilk hamileliğim olduğundan ve azcık tecrübesizlik var sizin fikirleriniz gerçekten çok önemli benim için kafam karıştı gercekten acaba doğru hastanemi?
Öyle gerçekten de, insan başına gelmeden bilmiyor.PeKi bu şeyin tekrarlama riski oluyormu yeni gebelikler de..Çok üzüldüm canım diyorum yaa aslında başımıza gelince öğreniyoruz her şeyi daha iyi.
Çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden korusunBu gün çok değişik bir güdü benim için. Sevinci ve kokuyu bir arada yaşadım . Hem gunlerdir süren merakım sona erdi yani çok şükür keseyi gördüm ama.... Kocam adı.a zor bi gündü büyük kaza atlattık kızlar buz düştü beşinci kattan başına yedi dikiş buruk yaşadık yani sevincimizi. Buna da şükür...
Canım ne güzel ya. Maşallah biz de inşallah hayırlı haberler alırız. Ben de yarın tam 5 hafta olucam keseyi görmeye gidicez yarın. Inşallah görürüz... Rabbim tüm annelerin hamilelerin yüzünü güldürsün. İlk haftalar sıkıntılı beklemesi zor süreçler.arkadaşlar bebeğimin kalbinin attığını gördük. doktor daha çok küçük göremeyiz derken bebeğim şaşırttı bizi :) adet tarihime göre 5+4 iken ultrason görüntülerine göre 6+2 olarak tespit edildi. darısı sizin başınıza bugün biraz daha alıştım anne olacağım fikrine allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
Sadece kese gözüktüğü için tedirgin oldum. Bebiş gözükmediği için yanibenim 3 ocakta gördü keseyi canım.. hatta kalp atışını duyamaz mıyım diye sordum daha çok erken dedi.iki hafta sonra çağırdı,cumartesi gidicem inşallah.. niye tedirgin oluyorsun ki kalp atışlarını duymadığın için mi eğer o yüzdense zaten erken oluyor kendini yıpratma bence..ben elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum zor olsa da :)
Canım ne güzel ya. Maşallah biz de inşallah hayırlı haberler alırız. Ben de yarın tam 5 hafta olucam keseyi görmeye gidicez yarın. Inşallah görürüz... Rabbim tüm annelerin hamilelerin yüzünü güldürsün. İlk haftalar sıkıntılı beklemesi zor süreçler.
Cok sevindim canim, bizede nasip etsin allahim bu sevinciarkadaşlar bebeğimin kalbinin attığını gördük. doktor daha çok küçük göremeyiz derken bebeğim şaşırttı bizi :) adet tarihime göre 5+4 iken ultrason görüntülerine göre 6+2 olarak tespit edildi. darısı sizin başınıza bugün biraz daha alıştım anne olacağım fikrine allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
Canım maşallah iyi yükselmiş sanırım sende perşembe cuma görürsünkızlar değerimi şimdi öğrendim
956.9 çıktı
bu değer de kesenin görülmemesi normal mi acaba ? değerim de beklenen de fazla çıkmış
Memnun kalmana sevindim gerçekten iyi bir doktor dur bende cuma orda olucam kese görmek için çok sevindim kalp atışını gördüğünekızlar dr dan geliyorum kalp atışlarını gördük ama hala duyamadık. persembe yine gidicem kontrole o zaman gittiğimde testlerde yapılacak. dr dan çok memnun kaldım. avcılar hospital faruk çekmeceli.çoookkkkkkkk ilgili bir dr çok hemde
Egepol u duydum ama ben de hiç gitmedim önemli dr bence dr iyi olduktan sonra hastane seçimide doğru oluyor.bende izmirdeyimçhastane olarak egepol doktorumuda Gökalp bey den yana kullandım ama Egepol hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım.sizden bilgisi olan varmı sizce nasıl Egepol hastanesi? ilk hamileliğim olduğundan ve azcık tecrübesizlik var sizin fikirleriniz gerçekten çok önemli benim için kafam karıştı gercekten acaba doğru hastanemi?
Sanırım ben alt komşum orda doğum yapmış memnun kalmış ama tam bilmiyorum yinede.. Bu ara çok sevindim bu kadar izmirli olmasına...merhaba canım bende izmirliyim ben bucada olan tınaztepe hastanesine gidiyorum gökalp beyin iyi olduğunu duymuştum.. hastane hakkında birşey bilmiyorum...
canim gozun aydin peki karindan mi bakti dr...arkadaşlar bebeğimin kalbinin attığını gördük. doktor daha çok küçük göremeyiz derken bebeğim şaşırttı bizi :) adet tarihime göre 5+4 iken ultrason görüntülerine göre 6+2 olarak tespit edildi. darısı sizin başınıza bugün biraz daha alıştım anne olacağım fikrine allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
Gözün aydın vee çok geçmiş olsun ya Allah muhafaza.Bu gün çok değişik bir güdü benim için. Sevinci ve kokuyu bir arada yaşadım . Hem gunlerdir süren merakım sona erdi yani çok şükür keseyi gördüm ama.... Kocam adı.a zor bi gündü büyük kaza atlattık kızlar buz düştü beşinci kattan başına yedi dikiş buruk yaşadık yani sevincimizi. Buna da şükür...
Ayy maş çok güzel gelişicek annesi baya aceleci çıktı seninkiarkadaşlar bebeğimin kalbinin attığını gördük. doktor daha çok küçük göremeyiz derken bebeğim şaşırttı bizi :) adet tarihime göre 5+4 iken ultrason görüntülerine göre 6+2 olarak tespit edildi. darısı sizin başınıza bugün biraz daha alıştım anne olacağım fikrine allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah
Tebriklerr yazını okuyunca ay kendi yaşadıklarımı okudum ya aynı bende böyle öğrendim çok güzel değerlerin rabbim sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin inş.Kızlaarr dayanamadım lekelenmelerim olunca ve betahcg baktırdım az önce :) 7 aralık sat, değerlerim şöyle ilerledi;
5 ocak 39
7 ocak 92
9 ocak 296
12 ocak 1126
Sizce değerlerim normal mi cumadan beri lekelenmem var ama çok şükür değerim düşmemiş, artışında anormallik varmı sizce?
Memnun kalmana sevindim gerçekten iyi bir doktor dur bende cuma orda olucam kese görmek için çok sevindim kalp atışını gördüğüne
canım memnun kalmana çok sevindim.doktor çok önemli.ben de beylikdüzü medilife a gidiyorum ama çok da memnun olduğumu söyleyemem.arayış içindeyim.üstelik geçen hafta kanamam oldu düşük tehlikesiyle bi hafta yattım progestan kullanıyorum.hadi bu hafta tekrar işe başladım.bu defa da dünden beri aşırı kaşıntıyla başım dertte.3 kilo almış görünüyorum tartıda vücudum şişti.özellikle de bacaklarım.yani kısacası sorunlu başladı gebeliğim.ve hiçbir sorunumu çözecek beni rahatlatacak bi doktorla karşılaşamadım henüzanca yazabildim canım ve avcılar hospital faruk çekmeceli bundan sonra tek dr umdur. o kadar araştırmalarımdan sonra tek dr. ayrıca esenyurttada bi klinikte bulunuyor. doğuma mesai saatlerinin dışında girdiğinde extra ücret almıyor. ama başka birçok yerdekiler(örneğin beylikdüzü medilife dakiler) alıyor. yaklaşık 15-20 dk sürdü muayenem. hiç bu kadar ummuyordum
Sudekan doğum merkezine sen canım nereye gidiyorsunmerhaba canım bende izmirliyim hangi hastaneye gidiyorsun....
Aaa ömer sudekanamı gidiyorsun ?Sudekan doğum merkezine sen canım nereye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?