2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu gün çok değişik bir güdü benim için. Sevinci ve kokuyu bir arada yaşadım . Hem gunlerdir süren merakım sona erdi yani çok şükür keseyi gördüm ama.... Kocam adı.a zor bi gündü büyük kaza atlattık kızlar buz düştü beşinci kattan başına yedi dikiş buruk yaşadık yani sevincimizi. Buna da şükür...

Ayy canim buyuk gecmis olsun allah sifa versin

Gecmis olsun canim Allah beterinden korusun

Keseyi gördünüz mü canım siz. Aşşa yukarı aynı görünüyor tarihlerimiz

PeKi bu şeyin tekrarlama riski oluyormu yeni gebelikler de..Çok üzüldüm canım diyorum yaa aslında başımıza gelince öğreniyoruz her şeyi daha iyi.
Öyle gerçekten de, insan başına gelmeden bilmiyor.
Her hamilenin bunu yaşama olasılığı var ama daha önce geçirenlerde risk biraz daha fazla.
O kadar çeşit çeşit hastalık var ki, Allah yaşatmasın.

Rabbimin mucizesi gerçekten içinde bir can taşımak. Ve daha da büyük bir mucize olan ise 9 ayı sağ atlatıp sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek..

Çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden korusun

arkadaşlar bebeğimin kalbinin attığını gördük. doktor daha çok küçük göremeyiz derken bebeğim şaşırttı bizi :) adet tarihime göre 5+4 iken ultrason görüntülerine göre 6+2 olarak tespit edildi. darısı sizin başınıza bugün biraz daha alıştım anne olacağım fikrine allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah

Canım ne güzel ya. Maşallah biz de inşallah hayırlı haberler alırız. Ben de yarın tam 5 hafta olucam keseyi görmeye gidicez yarın. Inşallah görürüz... Rabbim tüm annelerin hamilelerin yüzünü güldürsün. İlk haftalar sıkıntılı beklemesi zor süreçler.

Sadece kese gözüktüğü için tedirgin oldum. Bebiş gözükmediği için yani

aynen canım uykusuzluk problemi yaşıyorum bebeği öğrendiğimden beri sanki heran düşecekmiş gibi geliyordu. doktorum kızdı zaten bu kadar stres yapma gebeliğin tadını çıkart dedi.bundan sonra daha olumlu düşüncem inşallah ve hepimizin için duaya devam

Cok sevindim canim, bizede nasip etsin allahim bu sevinci

Kızlaarr dayanamadım lekelenmelerim olunca ve betahcg baktırdım az önce :) 7 aralık sat, değerlerim şöyle ilerledi;
5 ocak 39
7 ocak 92
9 ocak 296
12 ocak 1126
Sizce değerlerim normal mi cumadan beri lekelenmem var ama çok şükür değerim düşmemiş, artışında anormallik varmı sizce?

Memnun kalmana sevindim gerçekten iyi bir doktor dur bende cuma orda olucam kese görmek için çok sevindim kalp atışını gördüğüne

Egepol u duydum ama ben de hiç gitmedim önemli dr bence dr iyi olduktan sonra hastane seçimide doğru oluyor.

merhaba canım bende izmirliyim ben bucada olan tınaztepe hastanesine gidiyorum gökalp beyin iyi olduğunu duymuştum.. hastane hakkında birşey bilmiyorum...
Sanırım ben alt komşum orda doğum yapmış memnun kalmış ama tam bilmiyorum yinede.. Bu ara çok sevindim bu kadar izmirli olmasına...
İlk doğumumda çınarlıda doğum yaptım kesinlikle izmirin en iyi doğum hastanesinden biri ama sanırım bu zor gibi bakalım zaman gösterecek şuan Smyna art ye gidiyorum ssk anlaşması var çok memnunum şuan ama ileride ne olur eski dr dönermiyim bilmiyorum çünkü o tamamen özel ama prof ege de gözü kapalı insan güveniyor...

canim gozun aydin peki karindan mi bakti dr...

Gözün aydın vee çok geçmiş olsun ya Allah muhafaza.

Ayy maş çok güzel gelişicek annesi baya aceleci çıktı seninki

Tebriklerr yazını okuyunca ay kendi yaşadıklarımı okudum ya aynı bende böyle öğrendim çok güzel değerlerin rabbim sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin inş.

Memnun kalmana sevindim gerçekten iyi bir doktor dur bende cuma orda olucam kese görmek için çok sevindim kalp atışını gördüğüne

anca yazabildim canım ve avcılar hospital faruk çekmeceli bundan sonra tek dr umdur. o kadar araştırmalarımdan sonra tek dr. ayrıca esenyurttada bi klinikte bulunuyor. doğuma mesai saatlerinin dışında girdiğinde extra ücret almıyor. ama başka birçok yerdekiler(örneğin beylikdüzü medilife dakiler) alıyor. yaklaşık 15-20 dk sürdü muayenem. hiç bu kadar ummuyordum

canım memnun kalmana çok sevindim.doktor çok önemli.ben de beylikdüzü medilife a gidiyorum ama çok da memnun olduğumu söyleyemem.arayış içindeyim.üstelik geçen hafta kanamam oldu düşük tehlikesiyle bi hafta yattım progestan kullanıyorum.hadi bu hafta tekrar işe başladım.bu defa da dünden beri aşırı kaşıntıyla başım dertte.3 kilo almış görünüyorum tartıda vücudum şişti.özellikle de bacaklarım.yani kısacası sorunlu başladı gebeliğim.ve hiçbir sorunumu çözecek beni rahatlatacak bi doktorla karşılaşamadım henüz hastaneyi iyi araştırdın mı.?

Sudekan doğum merkezine sen canım nereye gidiyorsun
Aaa ömer sudekanamı gidiyorsun ?
Ben yıllar önce gittim ona hiç memnun kalmamıştım boş yere bana gonophen kullandırmıştı 6 ayımı boşu boşuna yedi ve gereksiz pahalı neyse tabi benim fikrim sen memnunsan memnunsundur benim baya talihsizdi . Ama muhayine deki ilgileri iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…