Ben tedavi ile gebe kaldığım için doktor 4 haftada bir çağırıyor. Bazen 3..Kızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?
Bnm dr ikili test temiz çıkarsa diğerlerine gerek yok demişti temiz çıktı ama bakalım.. bir de bnm dr opr.dr kendisi yapmadı ikili testi profösör dr yaptırdı..Ben iki doktora görünüyorum. Biri ikili teste güvenmiyorum üçlüyü yaptırırsın iyi çıkarsa 4lü teste gerek yok dedi. Bir diğerinde ikili testi yaptırmıştım zaten, o da iyi çıktığı için başka teste gerek yok dedihepsi başka konuşuyor
12. haftaya kadar 3 haftada bir gittim son randevumda yani dün :) 1 ay sonra gel dedi
Benim doktorum da son gittiğimde 1 ay sonra gel dedi ama benim içim rahat etmedi ben gittim yine 3 hafta sonraya aldım randevuyuGünaydın canım benim doktorum 3haftada bir kesin gel kontrole diyot. Sağolsun çok iyi bir doktorum var. Kızımdada hep aynı doktora gittim şimdide gidiyorum. Ayrıca 7.aydan sonraönceftada bir 8.aya kadar, 8.aydan doğuma kadar haftada bir Son zamanlar da 2günde bir gidiyorum hatta doktorum kendisi hep arıyor kontrolden önce.
Kız için lena erkek için en kolayı can ı önerebilirim. Lena bir çok kültürde ve dilde kullanılabiliyor. İngilizce hurma ağacı arapçada bizden biri demek!Dini özelliğinden ziyade anlamının mühim olduğunu okudum cok yerde ama bilmiyorum büyük sorumluluk..isa meryem direk türkçe isayı jesus, meryem i mariam diye biliyorlar. Sanırım çift alamlı ve telafuzu kolay isimleri iyi bir araştrmak gerekiyor. Çok teşekkür ederim fikrin için öenmli bi nokta
Ne kadar tatlı bunlar yerimm :)
Bnm dr ikili test temiz çıkarsa diğerlerine gerek yok demişti temiz çıktı ama bakalım.. bir de bnm dr opr.dr kendisi yapmadı ikili testi profösör dr yaptırdı..
Ben 12+1 de gitmiştim pipi yoktu,
16+1 de minik bir pipi gördük :))
Hayırlısı olsun canım 2 hafta sonra kesin belli olur..
Bende en güvendiğini seç ona devam et cnm iki dr kfanı karıştırır tabisi..İlerleyen zamanlarda ne düşünürüm bilmiyorum ama ikili test şükür temiz çıktı, daha fazla kafa bulandırmaya gerek yok bence. Tabi dr gerek görürse yaptırıcaz mecbur
Lena ve asel daimi favorim. Çok teşekkür ederimKız için lena erkek için en kolayı can ı önerebilirim. Lena bir çok kültürde ve dilde kullanılabiliyor. İngilizce hurma ağacı arapçada bizden biri demek!
Ne kadar tatlı bunlar yerimm :)
Güle güle giysin
Benim o takvime göre erkekti, doğru çıktı ama ne kadar güvenilir bilmiyorum :)Kızlar cinsiyeti belli olanlardan çin takvimine bakıp da tutan var mı?
biçoğumuzda var sanırım bu. Ben de en az iki kere uyanıyorum resmen alışkanlık oldu. Sabah da erkenden açıyorum gözlerimi. Kendimi tanıyamaz oldum artık. Eskiden böylemiydim ahh ah
Ben de Türkiye'de olsam neler neler alırım :)Tşkkr ederiiz daha güzelleri sizin olsun. Dün görüş bebe de indirimi görünce duramadım. Öyle ucuz ki, daha yüklemediklerim bile var. Hepsinin yeri de çok hoşuma gitti. 150 liraya 25 lira hediye çeki verdiler bi de.
güle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok şirinler..
[
Benim o takvime göre erkekti, doğru çıktı ama ne kadar güvenilir bilmiyorum :)
çok teşekkürlerr daha iyileri sizin olsun valla kızım olsa muhtemelen bir valizi doldurmuştum tek seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?