2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bnm dr ikili test temiz çıkarsa diğerlerine gerek yok demişti temiz çıktı ama bakalım.. bir de bnm dr opr.dr kendisi yapmadı ikili testi profösör dr yaptırdı..

Ha bu arada doktorun bana söylediği birşeyi söyleyim size..
Hani ne tarafa yatarsak çocuk o tarafa düşecekmiş gibi his olur ya :)
Doktor dedi ki, sen sağ tarafına yatınca kalbin sağa mı geçiyor?
İşte bu da aynı onun gibi... dedi :)

Eklentiler

• image.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 113
12. haftaya kadar 3 haftada bir gittim son randevumda yani dün :) 1 ay sonra gel dedi

Benim doktorum da son gittiğimde 1 ay sonra gel dedi ama benim içim rahat etmedi ben gittim yine 3 hafta sonraya aldım randevuyu
13.haftadan sonra ayda bir çağırması normal mi o zaman

Kız için lena erkek için en kolayı can ı önerebilirim. Lena bir çok kültürde ve dilde kullanılabiliyor. İngilizce hurma ağacı arapçada bizden biri demek!

İlerleyen zamanlarda ne düşünürüm bilmiyorum ama ikili test şükür temiz çıktı, daha fazla kafa bulandırmaya gerek yok bence. Tabi dr gerek görürse yaptırıcaz mecbur
Bnm dr ikili test temiz çıkarsa diğerlerine gerek yok demişti temiz çıktı ama bakalım.. bir de bnm dr opr.dr kendisi yapmadı ikili testi profösör dr yaptırdı..

Ben 12+1 de gitmiştim pipi yoktu,
16+1 de minik bir pipi gördük :))
Hayırlısı olsun canım 2 hafta sonra kesin belli olur..

teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun. demek değişiyor o zaman ben de kız diye söylüyorum herkese ama belli olmaz.

İlerleyen zamanlarda ne düşünürüm bilmiyorum ama ikili test şükür temiz çıktı, daha fazla kafa bulandırmaya gerek yok bence. Tabi dr gerek görürse yaptırıcaz mecbur
Bende en güvendiğini seç ona devam et cnm iki dr kfanı karıştırır tabisi..

Kızlar cinsiyeti belli olanlardan çin takvimine bakıp da tutan var mı?

biçoğumuzda var sanırım bu. Ben de en az iki kere uyanıyorum resmen alışkanlık oldu. Sabah da erkenden açıyorum gözlerimi. Kendimi tanıyamaz oldum artık. Eskiden böylemiydim ahh ah

ne güzel ya bende de tam tersi devamlı uyuyorum hala, haftasonlarım uykuyla geçiyor, dışarı çıkmaya bile enerjim yok.

Ben de Türkiye'de olsam neler neler alırım :)
Her istediğimi bulamıyorum burda..

Eklentiler

• 10476469_10153161441562458_1980090080389173431_n.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…