Canım aldıklarınızı Gül'e Gül'e kullanın. Bu arada bu Görüş Bebe nerede?Hayirli olsun canim prensin :) bende alisveristeydim bugun kendime hamile pantolonu aldim lcw den bende ugradim gorus bebeye guzel indirimler vardi benim cinsiyet belli olmadigi icin alamadim tabi baktim sadece cok tatli seyler vardi.bu arada hangi sehirdesin canim ?
Bobrek agrisi nasıldır bilmiyorum ama agri ya da sanci gibi degil farklı bişeyBöbrek ağrısı gibi mi?
Avm niin icinde baktim canim ben.Canım aldıklarınızı Gül'e Gül'e kullanın. Bu arada bu Görüş Bebe nerede?
Gule gule giysin canim tosuncuk.bende cuma gunu gidicem 17 hftama girmus olucam o zaman insallqh gosterir cinsiyetini.Teşekkür ederiz teyzesimardindeyiz biz şimdilik. Ben de kendime bişeyler bakmak için giricektim lcw ye ama bebişe kıyafet bakarken öyle yorulmuşum ki erteledik mecbur. Erkek çocuğu için heryerde seçenek az ne yazık ki. Kızlar için öyle güzel parçalar vardı ki. Ama yine de günlük bişeyler aldım fiyatlar süperdi. Sen de en kısa zamanda öğrenirsin inşalah cinsiyeti
hatunlar güzel eylül annişleri bende kız annesi olucammmmmmmmmmmmmm haykırasım var çok mutluyumrabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
dr ameliyattaymış çok bekledik zaten 4 te girebildim anca 20 dk uğraştı benim utangaç kızım göstermedi bi türlü ökür bi gül zorla görebildi dr kızım olucak diyince okadar değişik bi duygu sardıki tarif edemem sağlığıda gayet yerinde şükür yalnız mantar başlangıcı var fitil verdi onu kullanıcam rahim ağzımda gayet iyimiş çok şükür güzel haberler aldım rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin inş. tarifi mümkün değil
Hic bisey olmazzzz :)))Kızlar 1 saat önce balık yedim..
Ama şimdi dondurma yemek istiyorum, birşey olur mu yesem??
Ayyyy hayirlisi olsun canim ya bole ilk erkek sonradan kiz oldugunu duyunca cok sewiniyorum kendimede bi pay cikariyorum Allah herkesin gonlundekini versin...hatunlar güzel eylül annişleri bende kız annesi olucammmmmmmmmmmmmm haykırasım var çok mutluyumrabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
dr ameliyattaymış çok bekledik zaten 4 te girebildim anca 20 dk uğraştı benim utangaç kızım göstermedi bi türlü ökür bi gül zorla görebildi dr kızım olucak diyince okadar değişik bi duygu sardıki tarif edemem sağlığıda gayet yerinde şükür yalnız mantar başlangıcı var fitil verdi onu kullanıcam rahim ağzımda gayet iyimiş çok şükür güzel haberler aldım rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin inş. tarifi mümkün değil
Canım bende 12 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı şükürler olsun maşallah Allah yardımcın olsun seninde bütün hamişlerindeKızlar Ayın 7 sinde doktora gitmiştim kan ilacı verdi 12 haftalık hamileyim
Ama o kan ilacı beni mahvetti resmen öldürdü midemden kıvrana kıvrana
16 haftaya kadar keselim dedi ama benim o ilaç yüzünden mide bulantılarım yine tavan yaptı
İlk zamanlardan daha kötü oldum off(
Ne zaman geçer ki bu mide bulantıları
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim artık isimde düşünebilirsin ....hatunlar güzel eylül annişleri bende kız annesi olucammmmmmmmmmmmmm haykırasım var çok mutluyumrabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
büyük puset oturur pozisyona geldiğinde ayak koyma yeri oluyor. Benim eeeeen beğendiğim stokke marka olanlardı ama maaşallah 3 bin fiyat. Dedim Bi bebek arabasına 3 bin lira versem kendim binerim:)Benim baktılarimda üst üste değil bencede çok hantal duruyolar.
kraft twisti inceledim ben mağazada iki sebeble eledim onu birincisi çok kapa geldi bana katlaninca ikincisi ayak koyma yeri yoktu bebek büyüyünce ayaklari dışarıda kalcak boşlukta gibi bu iki sebebden onu direk eledim ama twisti tavsiye eden çok kişide var
Benim arkadasım da o şekilde koydu ismini kolaylık olsun diye..Amerikada doğum yapıcak anneler. Eylül sonu ekim başı gibi gelicek bebeğim inşallah. Abd de yaşıyorum ve isim konusunda bişey danışmak istedim. Telafuuz kolay türk isimlerimi tercih ediceksiniz yoksa amerikaya sadece doğum için gelmiş biçok arkadasım varbir türk bir amerikan ismi koydular ilerde eğitim durumunda kolaylık olsun diye bu muddur acaba daha mantıklı olan??
Günaydın canımHerkese gunaydiinn
Canim oradakiler hristiyan ya genelde benim nacizane fikrim musluman ismi koyman derim ve aklima iki isim geldi erkek isa kiz meryem koyabilirsin hristiyanlar ya o yuzdenAmerikada doğum yapıcak anneler. Eylül sonu ekim başı gibi gelicek bebeğim inşallah. Abd de yaşıyorum ve isim konusunda bişey danışmak istedim. Telafuuz kolay türk isimlerimi tercih ediceksiniz yoksa amerikaya sadece doğum için gelmiş biçok arkadasım varbir türk bir amerikan ismi koydular ilerde eğitim durumunda kolaylık olsun diye bu muddur acaba daha mantıklı olan??
Dini özelliğinden ziyade anlamının mühim olduğunu okudum cok yerde ama bilmiyorum büyük sorumluluk..isa meryem direk türkçe isayı jesus, meryem i mariam diye biliyorlar. Sanırım çift alamlı ve telafuzu kolay isimleri iyi bir araştrmak gerekiyor. Çok teşekkür ederim fikrin için öenmli bi noktaCanim oradakiler hristiyan ya genelde benim nacizane fikrim musluman ismi koyman derim ve aklima iki isim geldi erkek isa kiz meryem koyabilirsin hristiyanlar ya o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?