• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Güle güle büyüsün kızınız :)
Ben bugünlerde kendimi hamile değilmiş gibi hissediyorum ne göbek var ne bişey..
Sanırım herkeste oluyor zaman zaman..
Bir de birşey sorcam size, park yatağı öneriyor musunuz?
benm karnım 8.ay çıktı.o zamana kadar karnım dumduzdu. Benn kraftın park yatağını kullanıyorum.satın almadm saolsın ablam kızının yatağını saklamış verdı.ben memnunum.tabı buyudugnde yatağı degısmek şart ama smdı memnunum.yatakodamda kurdum.kızım yanımda yatagnda yatıyor

Canım tşk ederim bilgilerin için..
Görünüşünü ve naylon olmasını sevmiyorum içim ısınmıyor benim de ama odamızda uyuması gerekiyor en azından 5-6 aylık olana kadar. Park yatak uygun olur diye düşündüm o yüzden ama sevmiyorum tabi ahşap yatakları seviyorum..
Ayrı oda var ama biraz büyüyünce oraya alırım..
Şimdi bilemedim napsam :)
herkezin kendi görüşü tabi ama bende fikrimi söylemek istedim ben hem büyüyen beşik hemde park yatak almıştım oğlumda ve yatağında hiç yatmadı park yatakta çok rahat ettim 4 5 aya kadar üst kısmında yatırdım sonra alt kısmını yatak olarak kullandım çokta memnun kaldım ne zaman beşiğine koysam uyanırdı ana kucağı ve oyun parkında mışıl mışıl uyurdu şuan beşiğimiz yok kardeşime vermiştim park yatakı kullanıcam diye ama çok kararsız kaldım bende ikea da satılan beşikler şuan çok hoşuma gidiyor ki şuanki yatak odam küçük büyük beşik çok zor neyse çok uzattım alırsanda rahat edersin mutlaka ben kullanmıştım rahatlıkla yani.

Canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ikea alışveriş merkezi biliyorsundur herhalde bak orada ahşap küçük beşikler var yatakodası için küçük benim kızımdan kalan bambu beşiği olmasaydı kesinlikle onu alırdım içinede kenarlıklar var her yerde var özellikle istikbal markasını öneririm çok uygun almıştım ben twettyliydi çok güzel puf puf olacakki bebiş dönse ona zarar vermeyecek koruyacak onu. İkeada o söylediğim beşikler 250tl bilgine canım.
Yurtdışındayım canım ama İkea var burda bakarım oraya da..
Sağolasın

herkezin kendi görüşü tabi ama bende fikrimi söylemek istedim ben hem büyüyen beşik hemde park yatak almıştım oğlumda ve yatağında hiç yatmadı park yatakta çok rahat ettim 4 5 aya kadar üst kısmında yatırdım sonra alt kısmını yatak olarak kullandım çokta memnun kaldım ne zaman beşiğine koysam uyanırdı ana kucağı ve oyun parkında mışıl mışıl uyurdu şuan beşiğimiz yok kardeşime vermiştim park yatakı kullanıcam diye ama çok kararsız kaldım bende ikea da satılan beşikler şuan çok hoşuma gidiyor ki şuanki yatak odam küçük büyük beşik çok zor neyse çok uzattım alırsanda rahat edersin mutlaka ben kullanmıştım rahatlıkla yani.
Tşkler Canım..
Benim odam da küçük, yanımda uyusun diye düşündüm onu da.. Doğar doğmaz ayırmak ta olmaz.. Küçük bi beşik alırım sanırım idare edecek kadar

benm karnım 8.ay çıktı.o zamana kadar karnım dumduzdu. Benn kraftın park yatağını kullanıyorum.satın almadm saolsın ablam kızının yatağını saklamış verdı.ben memnunum.tabı buyudugnde yatağı degısmek şart ama smdı memnunum.yatakodamda kurdum.kızım yanımda yatagnda yatıyor
8.ci ay mı
xenforo-smilies-kk57.gif

Peki zayıf mıydınız..?
Aman neyse ben kafaya takıyorum anlaşılan :)

Kızlar ya ozellikle haftasonları kendimi hep hasta gibi hissediyorum.cok halsiz oluyorum,hic yataktan cikamiyorum.nefes alışverişlerimde cok hızlandı sizler de benim gibi misiniz?
Bir ara benimde nefesle ilgili problemim oldu, yetmiyordu. Hamilelikte normalmiş.

Canım benim 3 yaşında kızım var bu ikinci hamileliğim bence şu park yataklar çok sağlıksız heryanı naylon ve ilk zamanlar çok iğrenç plastik naylon kokuyor ya şimdi sen rahminden çıkan narincik bebişini o naylona koymak istermisin bir arkadaşım almıştı chicconun ki bayağıda pahalıya aldı hem bebişler 6. Ayda hareketleniyor o yatağın kenarları demirliydi hep kafasını vurdu kullanamadı. Ben kızımda ahşap bambu beşik aldım yatak odamda yanımda 5ay yatabildi çünkü 5aylık bebek artık uykusunda dönüyor kenarlıkta koruması olduğu halde hep her kenara dönüşünde eli kolu kenara vuruşunda uyandı durdu oyüzden hamileyken ayrı odasınıda hazırlamıştım büyüyen karyola yaptırmıştım 5 aylıkken kızımın odasını ayırdım inanki kızım ıhhh dese duyup yanına gidip emziriyordum yani sen uykunda bile olsan aklın hep bebeğinde olduğu için o ıhhh dese kalkabilirsin annelik içgüdüsel bişey. Şuanda karyolasını açtım 2 yaşından beri tek kişilik yatakta yatıyor ve korkuluksuz yatakta rahatça uyuyor. Ve benim sana önerim kesinlikle büyüyen karyola al yada yaptır derim. Çünkü bebekler çabuk büyüyor uzun vadeli düşünmek lazım. Benim naçizane düşüncem böyle kusura bakma uzun oldu
Canim aksine bende cok memnun kaldim park yataktan.. Kizim kafasini falan hic vurmadi.. Zaten fileydi kenarlari.. Ustelik kokusu falanda yoktu.. Sizinki neden oyleydi acaba?

İlk 5-6 ay için şöyle bişey almaya karar verdim, sonra ahşap alıcam..
En miniği bu, odam küçük olmasa daha güzel olurdu :)
Eki Görüntüle 1456052
canim cok guzel bir model .. Ben memnun kalacagini dusunuyorum.. :KK51:

Benim odam da çok küçük ben de park yatak almayı düşünüyorum.Acaba park yatak şöyle 9 ay 1 yaşa kadar idare etmez mi? Kullanan var mı o zamana kadar ?:KK64:

8.ci ay mı
xenforo-smilies-kk57.gif

Peki zayıf mıydınız..?
Aman neyse ben kafaya takıyorum anlaşılan :)
evet.hatta topikte karnımın resımlerı var bakabılırsın cnm.yok ne şişman ne zayıftım normal.smdı emzırmeden kaynaklı bayağı zayıfladm.iç karnım geniş çıktı bnm.bak bu cok büyük bır avantaj.eger oylyse sevınmelısın.çünkü çatlamıyorsun,kırışmıyorsun ve doğum yapınca hıc kılon olmuyor karnın eskısı gbı düz oluyor.gorenler şaşırıyor karın kalmıyor.sevın bnce

Teşekkürler canım :KK54:

Hangi balıkları yiyorsunuz hanımlar? Doktorum kesinlikle dip balığı yeme dedi ama mezgit ve barbundan başka balık yiyemiyorum. O yüzden balık da yiyemiyorumo_O onun yerine ceviz tüketmeye çalışıyorum hergün
canım mezgit dip balığı ağır metal içeriyor yeme bence. Bende balık konusunda,çok sıkıntılıyım yiyemiyorum. Ceviz bebek için yeterli ve gerekli omega 3 u vermiyor. Hayvansal omega 3 lazım bebişlere . O yüzden balık yağı hapı içiyorum ne koku var ne tat miss

Back
X