Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabir versin...Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Cok uzuldum cokgecmis olsun ALlah yardimcin olsun ne kadarlikdi canim bebeginKizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Uyumuyonmu bacim :)Allah sabir versin...Dusuk riskin var miydi? Sebebi nedir acaba :/
15 haftayi doldurmustum canimCok uzuldum cokgecmis olsun ALlah yardimcin olsun ne kadarlikdi canim bebegin
Allah yardımcı olsun saglıklı olması ve senınde saglığın herseyden cok önemli buyuk sabır dılıyorumKizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
günaydınlarrr...Kizlarrr ben gördum buldumm bayildimm sizlerede tavsiye ederimm sizlerde gorun besige takiyolar uzaktan sen salliyosun yavas hizli durduruyosun bide cocuk agladmi kendinden sallanmaya basliyo ben konusunca yaninda duran besik sallaniyo yani :)))
Tşk ederim canım.. Ecmain İnşaallah..
Sende mi Fransa dasın :)
SELAM ARKADAŞLAR
Ben de 11+6 günlük hamileyim
Çok zor günler geçiriyorum, bulantilar ve safra sorunum var aşırı derecede özellikle aksamlari ve sabahlarim çok kötü geçiyor
Var mı ben gibi safra sorunu olan
Bundan sonra ben de aranizdayim
Destek olalım birbirimize
Allahım sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi
Cumartesi 2 li tarama icin doktora gidicem inşallah cinsiyet için bişeyler fisildar
4 yaşında bir kızım var ikinci hamileligim
Canım çok güzel bir şeymiş buKizlarrr ben gördum buldumm bayildimm sizlerede tavsiye ederimm sizlerde gorun besige takiyolar uzaktan sen salliyosun yavas hizli durduruyosun bide cocuk agladmi kendinden sallanmaya basliyo ben konusunca yaninda duran besik sallaniyo yani :)))
Canım çok çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı bebişlerle doldursun inş kucağını.... Önceden de kanaman var mıydı? İlk defa mı oldu?Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Allah sabır versin canım tez zamanda sağlıklı bebişin olur inş çok üzüldüm15 haftayi doldurmustum canim
Hayırlı cumalar bende aynı düşüncedeyim bide yarın kontrolümüz var 3 haftadır görmedim miniğimi belki cinsiyetide öğrenicez tabi ufaklık gösterirseherkese hayırlı cumalar, bugün çabuk geçsin de eve gidip uyuyalım :) haftasonu da geldi