• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.

SELAM ARKADAŞLAR
Ben de 11+6 günlük hamileyim
Çok zor günler geçiriyorum, bulantilar ve safra sorunum var aşırı derecede özellikle aksamlari ve sabahlarim çok kötü geçiyor
Var mı ben gibi safra sorunu olan
Bundan sonra ben de aranizdayim
Destek olalım birbirimize
Allahım sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi
Cumartesi 2 li tarama icin doktora gidicem inşallah cinsiyet için bişeyler fisildar
4 yaşında bir kızım var ikinci hamileligim

Kizlar cok uzgunum bebisimi kaybettim kanamam oldu birden sanciyla hastaneye geldik bebis dustu ve kurtaj oldum bi oglusum daha olucakmis ama nsip degilmis hepiniz hakkinizi helal edin herkese hauirli saglikli dogumlar.
Allah sabir versin... :( Dusuk riskin var miydi? Sebebi nedir acaba :/

Cok uzuldum cokgecmis olsun ALlah yardimcin olsun ne kadarlikdi canim bebegin

Dusuk riskim yoktu canim hatta huc bir seyim yoktu birden sanci ve arkasindan kanama oldu neden oldugu pataloji sonucundan sonra belli olucak ama doktorun dedigi sagliksiz gebelikler bu haftalarda bu sekilde sonlanabiliyormus

Allah yardımcı olsun saglıklı olması ve senınde saglığın herseyden cok önemli buyuk sabır dılıyorum

Kizlarrr ben gördum buldumm bayildimm sizlerede tavsiye ederimm sizlerde gorun besige takiyolar uzaktan sen salliyosun yavas hizli durduruyosun bide cocuk agladmi kendinden sallanmaya basliyo ben konusunca yaninda duran besik sallaniyo yani :)))
günaydınlarrr...
arkadaşım bunu nerden alsın..adı ne olarak arıycam kı acep o_Oo_O

SELAM ARKADAŞLAR
Ben de 11+6 günlük hamileyim
Çok zor günler geçiriyorum, bulantilar ve safra sorunum var aşırı derecede özellikle aksamlari ve sabahlarim çok kötü geçiyor
Var mı ben gibi safra sorunu olan
Bundan sonra ben de aranizdayim
Destek olalım birbirimize
Allahım sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi
Cumartesi 2 li tarama icin doktora gidicem inşallah cinsiyet için bişeyler fisildar
4 yaşında bir kızım var ikinci hamileligim

merhabaa hoş geldin...bebeğiizde hayırlı olsun raabim kucağnıza almayıda nasıp etsin..
benimde 2.hamileleiğim 2012 li kızım bir kızım var
şuan tam 12+0 haftalık minişim var..
bulantılar bende de çık fena ama kızımda dahada kötüydüm...14.haftada bitceği için sanki bu aralar azaldı gibi tabi bulantı var sürekli de hemen şekerle geçirmeye çalışıyorum...

Kizlarrr ben gördum buldumm bayildimm sizlerede tavsiye ederimm sizlerde gorun besige takiyolar uzaktan sen salliyosun yavas hizli durduruyosun bide cocuk agladmi kendinden sallanmaya basliyo ben konusunca yaninda duran besik sallaniyo yani :)))
Canım çok güzel bir şeymiş bu;) ne olarak satılıyormuş? Ya da nerde , ne kadar?

Canım çok çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı bebişlerle doldursun inş kucağını.... Önceden de kanaman var mıydı? İlk defa mı oldu?

Kizlar gecen pazar kusarken sol gogsumun altinda bi anda bi aci hissettim.sanirim ordaki kaslari zorladim.gece sagdan sola donemedim kac gundur acimdan.dun biraz hafifler gibi olmustu ama dun gece biraz ögürdüm ve daha beter oldu.su an nefesimi kesiyo bu aci.agliyorum... Bi tavsiyesi olan var mi

Cok gecmis olsun allahim evlat acisiyla sinamasin hicbirimizi insallah.sana da saglikli bi hamilelik nasip etsin insallah

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm :( demek hayırlısı böyleymiş, hiç üzme kendini, inşallah tekrar sağlıklı bir bebişin olur

Back
X