• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarr sabahlari benm gibi esneyen gerilen varmi yatakta aliskanlk oldu ama zararliyms galiba kordon bagi kopabiliyoms oyle miii ?? Bide benm gogsumde sut gozukuyo ya normal mi??:KK46:
Süt derken böyle ucunda beyazımsı pütürtüler mi. bende de var. kizimda da olmuştu. hatta doğuma yakın sütyenim ıslanıyordu. İnş bol sütlü oluruz :)

Biliyorum daha evvel ikili test yaptırdım zaten,ama bizim kadın doğumcumuz bakmıyor ikili teste
Önceki mesajımda yazmıştım radyolog bakıyor
ben şunu merak ediyorum,kadın doğum doktoru bakıyor diyenler
odasındaki ultrasonlamı bakıyor size?

evet odasındaki ultrasonla bakıp ölçümleri alıyor , hazırlıyor, kanı alıyor ve laboratuara yolluyor. Ya da kanı gidip lab.da veriyorsun.

300 muu yok artık buneee.. dun muayene olurken renklıde gösterdi doktr. ılk bebeğimde de renkli ultrasyondan göstermiş resminide vermişti cd.cekip de oylede para vermedik...
bizim burası çok pahalı canm ben ikili trma testine 59 verdim her muayene ücreti içinde 69 tl veriyorum :S

Biliyorum daha evvel ikili test yaptırdım zaten,ama bizim kadın doğumcumuz bakmıyor ikili teste
Benim doktorum eskiden ultrason aletimiz eskiydi radyoloğa gönderiyorduk şimdi değişti burada bakabiliyoruz dedi ve 2 sn de ölçtü hemen canım.

aynen canm benım 2li tarama testnde benım doktorum gene aynı ultrasonla bebegı ölçtü kan almaya gonderdı 10 gun snra sncları almaya gel dedı bende beklıyorum işte.

yok canım bu kadar olamaz, renkli ultrason mu ayrıntılı ultrason mu acaba? zaten muayene o kdr yani.
laboratuarlarda 50 TL, CD de veriyor.
ayrıntılı sanırım ben yanlış yazmış olabilirim canım ayrıntılıdır büyük ihtimalle.. ben dha girmediğim için bilmiyorum benımde yengem dedi 300 tl özelde dıye

Benim doktorum eskiden ultrason aletimiz eskiydi radyoloğa gönderiyorduk şimdi değişti burada bakabiliyoruz dedi ve 2 sn de ölçtü hemen canım.
bizim cihaz eskimiymiş ya :))
yurtdışında yaşayan bi arkadaşta radyolog bakıyor demişti
neyse geçmiş zaman,tekrar ikili teste girdiğimde dikkat ediyim
nasıl ve nerelere bakıyor diye.

aynen canm benım 2li tarama testnde benım doktorum gene aynı ultrasonla bebegı ölçtü kan almaya gonderdı 10 gun snra sncları almaya gel dedı bende beklıyorum işte.
öyleymiş canım,bazı hastaneler de kadın doğum doktoru bakmıyor
neyse ben ikili testi olduğumda detaylıca yazarım buraya,kaç dakika ve nelere baktığını :KK66:

ayrıntılı sanırım ben yanlış yazmış olabilirim canım ayrıntılıdır büyük ihtimalle.. ben dha girmediğim için bilmiyorum benımde yengem dedi 300 tl özelde dıye

hadi yaa, neyse daha 20. haftada bakılıyor, araştıralım bari

günaydın bugün bende öyleyim hafif bulantı ve vucudumun tamamında ağrı halsizlik var havada çok kötü keşke iş olmasa yatıp uyusam bütün gün:KK43:
canım sen nerde oturuyosun. ben izmirdeyim ve hava öyle güzel ki. tam bahar havası. evde olsam pencereyi açıp uyurdum. en büyük zevkim :KK53::KK53:

canım sen nerde oturuyosun. ben izmirdeyim ve hava öyle güzel ki. tam bahar havası. evde olsam pencereyi açıp uyurdum. en büyük zevkim :KK53::KK53:

kayserideyim canım hava kapalı ve soğuk eve gitmek için akşam olsun die bekliyorum ama zamanda geçmiyor

bian önce kendime gelmek istiyorum artık ya bütün yaşam kalitem mahvoldu akşam 9da uyuyor sabah kalkamıyorum bulantı ve iştahsızlık ciddi boyutta bebek acıktığı için şekerim düşüyor tansiyonum düşüyor ama ben yiyemiyorum bişey allahım sen yardım et bize

canım doktoruna danıştın mı hiç. benim eskiye nazaran bulantılarım baya azaldı. burda bir çok arkadaşımızında azalmış . iştah olmayınca hiç bişey yenmiyo malesef. çok şükür yavaş yavaş yemelere başladım. yedikten sonra ağzım hep acı ama :(

canım doktoruna danıştın mı hiç. benim eskiye nazaran bulantılarım baya azaldı. burda bir çok arkadaşımızında azalmış . iştah olmayınca hiç bişey yenmiyo malesef. çok şükür yavaş yavaş yemelere başladım. yedikten sonra ağzım hep acı ama :KK43:
evet canım hala zofran kullanıyorum zaten ama bi ara hafiflemişti 2 gündür yeniden var bulantı ve aşırı iştahsızlık gececek diye bekledikçe yeniden başlıyor galiba ya.benim özellikle gece o acı tat var su içiyorum bulantıyı artıyor oda çok kötü bi tat ama

Uçlarının etrafı daha çok koyulaşcak.. Bebek emerken bu şekilde daha sağlıklı olduğu için kararıyormuş.. emzirme bittikten sonra geçiyor.

düşünmek için erken ama şimdi çok dolgunlaşıyor ya emzirmeden sonra da birden sönüp sarkıyor mu acaba?

evet canım hala zofran kullanıyorum zaten ama bi ara hafiflemişti 2 gündür yeniden var bulantı ve aşırı iştahsızlık gececek diye bekledikçe yeniden başlıyor galiba ya.benim özellikle gece o acı tat var su içiyorum bulantıyı artıyor oda çok kötü bi tat ama

13. haftada görünüyosun bide ya. umarım bir an önce geçer. 3. aydan sonra genelde geçiyomuş

bizim burası çok pahalı canm ben ikili trma testine 59 verdim her muayene ücreti içinde 69 tl veriyorum :S

ben ikili test için 100 tl verecekmişim. öyle dedi doktorum. burda 400-500 lü rakamlar duyduğumda çok şaşırmıştım. muayene ücretimde 120 tl her seferinde. ve hiç ücretsiz muayene olmadım şu ana kadar. bazı doktorlar arada ücretsiz muayenede yapıyor. kim ne koparırsa. insanların zaafını çok iyi kullanıyorlar. izmir gibi bir yerde kan tahlili için kadın doğuma gittim. adam aynı anda 5 hastaya bakıyor. birinin şikayetini dinliyo öbürünün aynı anda ulrtasonuna bakıyo bi yandan önceki muayene ettiğine ilaç yazdırıyo. bir başkası ameliyat olcakmış onu anesteziye gönderiyo. ben odadayken benim ilacımı yazdırıken bi başkasının karnına bakıyodu ultrasondan. kadına tamam giyin dedi. diğer hastaya geçti. kadın arkasından koşuyo hamilemiyim doktor söyleyin diye. böyle bir durumda ne kadar sağlıklı gebelik kontrolü olur. parası olmayan napsın.

kızlar şoktayım resmen göğsümün üstü damar dolu ve süt damarları o kadar belirginki :) sizinde öylemii
Canm benimde durum aynı hatta benden arada çok az sarı renkte sıvı geliyor doktor 7. ayda olmasi lazım dedi şok oldu krem kullanmaya başladım şimdiden

13. haftada görünüyosun bide ya. umarım bir an önce geçer. 3. aydan sonra genelde geçiyomuş
inşallah ya 6 kilo verdim ve bebegimi besleyemiyorum gelişimi gayet iyi dedi doktor ama yinede ben besin almadığım için oda alamıyor gibi geliyor

Back
X