- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyıde arkadasım kusura bakma ama burda ayrıntıyla yazman hos olmamış bız turkıyede yasıyoruz ve bu saydıkların hıc bırı susn ulu orta satılan seyler değil ne olur az dıkkat edın yazdıklarınıza burda hepimiz can tasıyoruz canımız istıyebılıyoBende hollandada yasiyorum ve burda Turkiyeden once cikiyor hersey.. Mesela su anda erik seftali netarin gibi butun meyveler var. Eger Turk yerleri varsa oralardan arastirabilirsin.
Merhaba anneler uzun zamandır giremiyordum..
Ağrısı olan arkadaşlar varmış. Benim haftasonundan beri karnımın yanlarına doğru ağrım vardı. Ama ağrım sanki biyere çarpmışım da morarmış ağrısı gibiydi. Önceki kaybımdan dolayı kafaya çok takmıştım sanırım artık kabuslar görüyordum.. Dün dayanamadım ağrım da artınca doktora gittim ve kanamam lekelenmem vs olmamasına rağmen ağrıyan yerlerde iki ayrı kanama alanı gördü doktorikili taramada detaylı ultrasona girmiştim iyiydi, en son geçen hafta da kontrolüm vardı onda da bir sıkıntı yoktu sanırım haftasonu misafir falan ağırlamıştım çook yorulmuştum dinlenemeden de bi yolculuğa çıkmıştım sanırım ondan oldu benimki. Ama benim ağrılarım nasıl diyim noktasal gibi böyle yerini tarif edebildiğim morarmış ağrısı gibiydi. Eğilince karnıma bastırınca artan bir ağrıydı. Hatta karnım büyüyordur diye kendimi rahatlatmaya çalışmıştım.. Şimdi progestan başladık tekrardan.. Ama mesela öncesinde de bel ağrım vardı doktorum bir sıkıntı olmadığını söylemişti. Yani her ağrı bir sıkıntı işareti değildir ama uzun süren ve emin olamadığınız ağrılarınız için doktorunuza danışın bence.
Progestanla ilgili bi arkadaş (dündü sanırım) çevresinde uzun süre kullanan tanıdıklarının doğumunun geç olduğunu ve zor olduğunu yazmıştı. Ben denk geldiğini düşünüyorum çünkü ben önceki bebeğimi kaybettiğimde günde 3tane kullanıyordum ve doğum yaptığım gün de sabah ve öğlen haplarımı içmiştim ama normal doğum yaptım çok şükür kolay da olmuştu doğumum. Benim gibi 15.haftasına gelmiş ama kullanmak zorunda olan arkadaşların biraz içi rahatlasın diye yazmak istedim bunu
Bir de bir sorum var cinsiyeti kesinleşmiş olan arkadaşlara. Ne zaman kesin olarak söyledi doktorunuz? Benim miniğim henüz karar veremedi sanırım geçen hafta kız gibi demişlerdi dünse erkek gibi dedilerSonra doktor daha kesin değil değişebilir dedi ve net birşey söylemedi.. Oğlum yada kızım diye sevmek istiyorum ben onu artık
![]()
Bizde bulamadik canm baska yazsn demislr bide ben bugn bilekligide alicmHastanede yatarken ilgilenen doktor ( eskişehir devlet hastanesinde 5 gün yattım kusmadan dolayı) banda zorfan vermişti ama zor bulunan bir ilaçmış bize onunla eş değerde olan başka bi ilaç vermişti eczacı.. oda iyi geldi bana.. Hastanede hep zofranın iğnesini yaptılar serumuma..
Benimde oyle hatta cok erken ama gogsumun ucunda beyaz sutlee var gozuyo ici:)ayyynııısı bende var cnm :) harita gibi maşallah :))
Sagol canm bir hafta hep kan geldi bacagmla basamıodum sekiyodum belim kopcak gbi ağryodu. Ağır işler yapma kan gelirsede çok korkma doktor sna progestan veriyo geçiyo. Umarm sen yaşamazsn canm benmAllah korusun inşallah öyle bişey olmaz sanada çok geçmiş olsun
hayırlı olsun..sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah..hangi hastaneye gidiyorsun acaba..benimde turkıyeyle aramızda 1 saat varda..KelebeklerSonsuzaUcar Teşekkür ederim Canım 1 saat var Türkiye ile aramızda :)
300 muu yok artık buneee.. dun muayene olurken renklıde gösterdi doktr. ılk bebeğimde de renkli ultrasyondan göstermiş resminide vermişti cd.cekip de oylede para vermedik...Kızlar özelde renkli ultrason 300tly miş devlette renkli ultrason varmı acba?
Acaba Türkiye'deki cihazlar nasıl,eski cihazların ne gibi zararları vardı acaba.Ben gecen hafta yine sordum. Eger yeni teknoloji aletler varsa asla zarar vermez ama bi onceki nesil zararliydi fazla yapmamak icin ugrasiyorduk dedi.
Daha yenimi veriyor tahlili?bende şimdi devlete gittim... 6tüp kan verdim bide idrar tahlili yaptırdı... bakalım nasıl çıkacak. hamilelikten önce değerlerim iyiydi. acaba şimdi nasıl![]()
Evet canım koyulasti bi tuhaf bişey oldu bebislerimiz için napalım döner heralde eskiye yani inşallah doneruçlar da resmen kahverengi oldu, sizin de öyle mi? eski rengine dönecek mi acaba sonra?
Biliyorum daha evvel ikili test yaptırdım zaten,ama bizim kadın doğumcumuz bakmıyor ikili teste2 li test 2 aşama zaten bir kan alma iki ultrasonda ense kalinligi ölçme. Muayene etmeden ense kalinligini ölcemez ki bebeğinin. mecbur muayene edecek canim
Selam kızlar..
Doktordan geliyorum.. Oğlum olacakmış :)
12.ci hafta erkek olabilir demişti bugün kesinleşti. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin![]()
Evet canım koyulasti bi tuhaf bişey oldu bebislerimiz için napalım döner heralde eskiye yani inşallah doner![]()
Kızlar özelde renkli ultrason 300tly miş devlette renkli ultrason varmı acba?