Canim korkma doktorlar hep en kötüsü nü söyler benim hamile kaldığım ilk aylarda tsh 9 du doktor neler neler söyledi sanki % 100 özürlü olur diyecekti en sonunda kurduğu cümlede şu oldu hamileliğin tsh 150 çıkıp sağlıklı bebek dünyaya getirenler var Tsh yüksek olunca ihtimal artıyor dedi sonunda.yani canını sıkma canım 3. Aydan sonra çocuğun tükürük bezleri calismaya başlıyor bunu bizden alıyor. Seninde tsh hormonu yavaş çalıştığı için yetmiyor destek almalısınız sadece Allaha sığının kalbinizi yormayin bir ilacı var bunun düzenli için Allahın izni ile hicbirsey olmax
neden insani buluyorsun canimBen de çalıştım. Yoğurt konusunda aynı düşünüyorum ama firmadan firmaya değişiyor tabi. Mesela Pınar ürünlerini gözüm kapalı alırım evime çünkü sınıf arkadaşımda orada çalışıyordu ve gayet steril ve sağlıklı ortamda üretim yaptıklarını söyledi. Benim çalıştığım firmada kaymaklı yoğurdun kaymağı tutsun diye ağzı açık mayalandırdıkları için üzerinden pislikleri pipetle temizliyorlardı. pipetle temizlendiği için üzerindeki izleri kaymağın patlamış köpüğünden ayırmanız imkansız. Firma adı veremiyorum meslek etiğinden dolayı ama küçük markalar almayın derim. Sek, Pınar ve Yörsan güvenilir ama Yörsanın personele davranışını insani bulmadığım için almıyorum.
neden insani buluyorsun canim
tabi ki doktorların kontrolunde bırakıp devam etmeliyiz... birinde benzer seyler var ya da vitamin kullanıyor ben de kullanayım dememek lazım...tabiki olabilir.. ama doktorum devam dediyse vardır bir bildiği, ben kafama göre kullanmıyorum...
Ben de oyleyim bugün 1 saat yurudum sirf evden cikayim hareket olsun diye sonra uzun sure kendime gelemedim bi de basimin arka tarafinda bi agriKızlar nedir bu bendeki halsizlik yaa bıktım valla koltukta bi otarafa bi butarafa akşama kadar yatmaktan,sizdemi böylrsiniz.çıkarma yok ama bi halsizliktir gidiyo yeminlen bunaldım.
Ben de oyleyim bugün 1 saat yurudum sirf evden cikayim hareket olsun diye sonra uzun sure kendime gelemedim bi de basimin arka tarafinda bi agrigeçecek inşallah bu gunlerimiz
Benim canim 1 aydir istiyor ama yok malesefKizlar caniniz ceker belki ama dayanamymm.sizin oralarda çağla ciktimii.nezamn cikar bilgn nz varmii
bendede iştahsızlık var bulantılarım geçti gibi ama halsizlik felan devam ediyor .inş yakında onlarda biter rahatça geçer günlerimiz :)Valla anlamadım gitti çevremde hamile olupta normal geçirenlerde var ben niye böyleyim anlamıyorum iştahta yok hep kuru yemek istiyorum off allah yardımcımız olsun ne diyelim artık.
Selam canım..Selamlar..
Sizin de bel ağrılarınız var mı ?
Belim çok ağrıyor artık egzersiz yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum..
Çağlanın mı?Ben bi kaç gün önce Adese markette gördüm canım. Kilosu 90 tl idi.
Evetttttttttt.Çağlanın mı?
Benim canım da feci yeşil erik çekiyor. Mayıs gibi çıkar çağla :)Kizlar caniniz ceker belki ama dayanamymm.sizin oralarda çağla ciktimii.nezamn cikar bilgn nz varmii
Özellikle bugün çok ağrıdı.biraz fazla ayakta kaldım galiba.böyle regl olacakmışim gibi bi ağrı.birde sağ kalçada da ağrı var benim iki gündür.sanki ordaki kemik ağrıyo.ilk hamilelik daha kolaydı bunda ağrılar erken başladı.Selamlar..
Sizin de bel ağrılarınız var mı ?
Belim çok ağrıyor artık egzersiz yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum..
Bence Çağla Nisan'a girerken çıkar yeşil erikte Mayıs ama ben geçen sene geliboludayım orda Hatırlıyorum 23 nisanda çıkmıştı bşr umut bekliyorumKizlar caniniz ceker belki ama dayanamymm.sizin oralarda çağla ciktimii.nezamn cikar bilgn nz varmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?