• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim korkma doktorlar hep en kötüsü nü söyler benim hamile kaldığım ilk aylarda tsh 9 du doktor neler neler söyledi sanki % 100 özürlü olur diyecekti en sonunda kurduğu cümlede şu oldu hamileliğin tsh 150 çıkıp sağlıklı bebek dünyaya getirenler var Tsh yüksek olunca ihtimal artıyor dedi sonunda.yani canını sıkma canım 3. Aydan sonra çocuğun tükürük bezleri calismaya başlıyor bunu bizden alıyor. Seninde tsh hormonu yavaş çalıştığı için yetmiyor destek almalısınız sadece Allaha sığının kalbinizi yormayin bir ilacı var bunun düzenli için Allahın izni ile hicbirsey olmax

Çok teşekkürler yorumunuz ve cevapladiginiz için. Çok sukur iyiyim suan.testte yanlislik olmus sonraki yapilan testte oyle bi fark cikmadi...yinede ilac kullaniyorum cok dusuk dozda verdi doktor.Rabbim kimseye yasatmasin boyle korkular ...Allah razı olsun.

Selamlar..
Sizin de bel ağrılarınız var mı ? :(
Belim çok ağrıyor artık egzersiz yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum..

[QUOTErnına denya, post: 39863592, member: 665372"]bebeğe bir şey olmaz merak etme, ben de elevit kullanıyorum ama akşam tok karnına( dr. öyle demişti) . aç karnına içtiğin için belki olmuştur.[/QUOTE]
sabah tok karnina dedi eczacı bende öyle içtimkendimi cçok zorlandım sanırımmidem aağrıyor hala bide gribim ustune
Ben de çalıştım. Yoğurt konusunda aynı düşünüyorum ama firmadan firmaya değişiyor tabi. Mesela Pınar ürünlerini gözüm kapalı alırım evime çünkü sınıf arkadaşımda orada çalışıyordu ve gayet steril ve sağlıklı ortamda üretim yaptıklarını söyledi. Benim çalıştığım firmada kaymaklı yoğurdun kaymağı tutsun diye ağzı açık mayalandırdıkları için üzerinden pislikleri pipetle temizliyorlardı. pipetle temizlendiği için üzerindeki izleri kaymağın patlamış köpüğünden ayırmanız imkansız. Firma adı veremiyorum meslek etiğinden dolayı ama küçük markalar almayın derim. Sek, Pınar ve Yörsan güvenilir ama Yörsanın personele davranışını insani bulmadığım için almıyorum.
neden insani buluyorsun canim

neden insani buluyorsun canim

Personel özlük haklarına saygıları yok, yasal sosyal haklarını isteyen alamayınca greve giden sendikalı işçileri lokavt ile iş başı yaptırmaya kalkmışlardı sonrada dönmeyenleri toplu olarak tazminatsız işten çıkarmışlardı 2008'de. Emeğe olan saygısızlıkları nedeni ile bir tepkim var.

TE="karsiyakali1912, post: 39871861, member: 641910"]Personel özlük haklarına saygıları yok, yasal sosyal haklarını isteyen alamayınca greve giden sendikalı işçileri lokavt ile iş başı yaptırmaya kalkmışlardı sonrada dönmeyenleri toplu olarak tazminatsız işten çıkarmışlardı 2008'de. Emeğe olan saygısızlıkları nedeni ile bir tepkim var.[/QUOTE]
anladim

Kızlar nedir bu bendeki halsizlik yaa bıktım valla koltukta bi otarafa bi butarafa akşama kadar yatmaktan,sizdemi böylrsiniz.çıkarma yok ama bi halsizliktir gidiyo yeminlen bunaldım.

Kızlar nedir bu bendeki halsizlik yaa bıktım valla koltukta bi otarafa bi butarafa akşama kadar yatmaktan,sizdemi böylrsiniz.çıkarma yok ama bi halsizliktir gidiyo yeminlen bunaldım.
Ben de oyleyim bugün 1 saat yurudum sirf evden cikayim hareket olsun diye sonra uzun sure kendime gelemedim bi de basimin arka tarafinda bi agri :( geçecek inşallah bu gunlerimiz

Ben de oyleyim bugün 1 saat yurudum sirf evden cikayim hareket olsun diye sonra uzun sure kendime gelemedim bi de basimin arka tarafinda bi agri :KK43: geçecek inşallah bu gunlerimiz

Valla anlamadım gitti çevremde hamile olupta normal geçirenlerde var ben niye böyleyim anlamıyorum iştahta yok hep kuru yemek istiyorum off allah yardımcımız olsun ne diyelim artık.

Kizlar caniniz ceker belki ama dayanamymm.sizin oralarda çağla ciktimii.nezamn cikar bilgn nz varmii

Valla anlamadım gitti çevremde hamile olupta normal geçirenlerde var ben niye böyleyim anlamıyorum iştahta yok hep kuru yemek istiyorum off allah yardımcımız olsun ne diyelim artık.
bendede iştahsızlık var bulantılarım geçti gibi ama halsizlik felan devam ediyor .inş yakında onlarda biter rahatça geçer günlerimiz :)

Selamlar..
Sizin de bel ağrılarınız var mı ? :KK43:
Selam canım..
Ahh o bel ağrısı.. Sanırım rahim iyice açılmaya başlıyor.. bu yüzden de bel ve hatta kasık ağrılarımız oluyor.. En azından ben şuan ona bağlıyorum.. o_O

Ben bi kaç gün önce Adese markette gördüm canım. Kilosu 90 tl idi.

İkili test sonucu iyi görünüyor. Kan sonucu da perşembe çıkıyor. Bebek çok iyi şükür :)
Ben henüz kilo almadım. Böylede devam etmem lazım çünkü 78 kiloyum. Çok kilo almamam lazım.

Selamlar..
Sizin de bel ağrılarınız var mı ? :KK43:
Özellikle bugün çok ağrıdı.biraz fazla ayakta kaldım galiba.böyle regl olacakmışim gibi bi ağrı.birde sağ kalçada da ağrı var benim iki gündür.sanki ordaki kemik ağrıyo.ilk hamilelik daha kolaydı bunda ağrılar erken başladı.

Kizlar caniniz ceker belki ama dayanamymm.sizin oralarda çağla ciktimii.nezamn cikar bilgn nz varmii
Bence Çağla Nisan'a girerken çıkar yeşil erikte Mayıs ama ben geçen sene geliboludayım orda Hatırlıyorum 23 nisanda çıkmıştı bşr umut bekliyorum

Back
X