Hangi değer o canım?Arkadaşlar 2li test sonucu kötü çıkan var mı aranızda? benim biyokimyasal riskim yüksek çıktı
Risk değeri altında çıkmış cutoff değeri altında yazıyorsa sıkıntı yok.Kizlr kusmaktan serum yedim yine :'(( kotu bi gundubu da ikili test sonucm varmi kotu bi sey
Radyolog bana göstermemişti bile bebeği nede resim verdi değerleri çıkınca kağıttan okudum. Bazı doktorlar böyle oluyor malesef suratsızlar. Onlar için sıradan ve heyecansız olabilir ama bizim için ne anlama geldiğini anlamıyorlar.Slm kızlar.bugun Dr a gittim 12.hafta ikili test için. Ultrasonda bebeği doğru düzgün göremedik bile karın yapısıyla ilgiliydi. Bebeğim de uyuyorsa. Dr ölçümler normal dedi ama hiç birşey söylemedi başka. Benim Dr um mu sıkıntılı acaba.cinsiyet falan zaten hiç gorunmuyormus erkenmis.ne diyorsunuz en azından ölçüm sonuçlarını bana söylemesi gerekmezmiydi
Canım hepsinde cut of değerinin Altın'da diyor, yani her şey normal demek, gözün AydınKizlr kusmaktan serum yedim yine :'(( kotu bi gundubu da ikili test sonucm varmi kotu bi sey
Sagol canim benim saglkli olsunlrda persembe gidicem 3lu test istermi acaba :/Canım hepsinde cut of değerinin Altın'da diyor, yani her şey normal demek, gözün Aydın
Sagol canm persembe gostericm doktra insallh 3lu istemezRisk değeri altında çıkmış cutoff değeri altında yazıyorsa sıkıntı yok.
Ben de tam tersi çocukluğumdan beri ev yoğurduna alışığım diye sanırım ev yoğurdunu değişmem hiçbirine.Aslında hazır yoğurtların tadını daha çok seviyorum ama son zamanlarda duyduğuma göre yoğurdun kıvamının daha güzel olması için jelatin kullanılıyormuş ve bunu üzerine yazmıyorlarmış..
bazı firmaların sırf kaymak katmanı fazla görünsün diye bildiğimiz peçeteyi kullandıklarını söylemişti. Valla onu bunu bilmem salçadan yoğurda tarhanadan turşuya en güzeli ev yapımı olanı tüketmek benceBen de çalıştım. Yoğurt konusunda aynı düşünüyorum ama firmadan firmaya değişiyor tabi. Mesela Pınar ürünlerini gözüm kapalı alırım evime çünkü sınıf arkadaşımda orada çalışıyordu ve gayet steril ve sağlıklı ortamda üretim yaptıklarını söyledi. Benim çalıştığım firmada kaymaklı yoğurdun kaymağı tutsun diye ağzı açık mayalandırdıkları için üzerinden pislikleri pipetle temizliyorlardı. pipetle temizlendiği için üzerindeki izleri kaymağın patlamış köpüğünden ayırmanız imkansız. Firma adı veremiyorum meslek etiğinden dolayı ama küçük markalar almayın derim. Sek, Pınar ve Yörsan güvenilir ama Yörsanın personele davranışını insani bulmadığım için almıyorum.
Radyolog bana göstermemişti bile bebeği nede resim verdi değerleri çıkınca kağıttan okudum. Bazı doktorlar böyle oluyor malesef suratsızlar. Onlar için sıradan ve heyecansız olabilir ama bizim için ne anlama geldiğini anlamıyorlar.
Bazı ürünleri evde yapabiliriz tabi ama malesef bazı gıdaları evde bizim şuanki durumumuz için yeterince güvenli hale getirmemiz mümkün değil. Sonuçta henüz immun sistemleri olmayan 50 grlık biçare varlıklarla paylaşıyoruz vücudumuza aldığımız iyi ve kötü herşeyi. Yine de kişisel tercihlere kimse dayatma yapamaz, doktorlar dahil. Bilgi isteyen olunca bildiklerimi paylaşma gibi bir sorumluluk hissediyorum ama buna sizi mecbur edemem haddim değil. Benimki naçizane tavsiye.Ben de tam tersi çocukluğumdan beri ev yoğurduna alışığım diye sanırım ev yoğurdunu değişmem hiçbirine.
bazı firmaların sırf kaymak katmanı fazla görünsün diye bildiğimiz peçeteyi kullandıklarını söylemişti. Valla onu bunu bilmem salçadan yoğurda tarhanadan turşuya en güzeli ev yapımı olanı tüketmek bence
Rabbim şifa versin canım..Kizlr kusmaktan serum yedim yine :'(( kotu bi gundubu da ikili test sonucm varmi kotu bi sey
Ben ve eşimde çok üzülmüştük. Hala elimizde düğmeye benzeyen bir resim var neye benzediğini ben bir hafta öncesinde acil bir durumda görebilmiştim ama eşim onuda göremedi haliyle. Ama o kağıtta yazıyor NT ense kalınlığı (mm olarak yazıyor) NB burun kemiği (poizitif negatif yazıyor)demek. Zaten o değerlerle birlikte gidiyor kan ve ona göre hesaplanıyor riskler. Mutlaka yazar alacağın sonuçta. Cutoff altında diyorsa rskler için işler yolunda demek. Burun kemiği pozitif olmalı, ense kalınlığıda 3mm altında olmalı.Evet biraz anlayışsız oluyor doktorlar galiba.insallah sonuç kağıdında yazar ölçüm değerleri. Moralim bozuldu benim çok ama hayırlısı bakalım
Bazı ürünleri evde yapabiliriz tabi ama malesef bazı gıdaları evde bizim şuanki durumumuz için yeterince güvenli hale getirmemiz mümkün değil. Sonuçta henüz immun sistemleri olmayan 50 grlık biçare varlıklarla paylaşıyoruz vücudumuza aldığımız iyi ve kötü herşeyi. Yine de kişisel tercihlere kimse dayatma yapamaz, doktorlar dahil. Bilgi isteyen olunca bildiklerimi paylaşma gibi bir sorumluluk hissediyorum ama buna sizi mecbur edemem haddim değil. Benimki naçizane tavsiye.
Kırılmadım ben sadece belki öyle anlaşılırım, belki üzmüşümdür diye öyle yazdım. Kalp kırmaktan korkarım ve biraz sivridilli olduğum söylenir. O sebeple açıklama gereği duydum.Ayy bi dk yanlış anlaşıldım galiba, ben dayatma falan diye düşünmedim zaten hiçbirimizin öyle bi hakkı yok, bilgi paylaşıyoruz sadece. Kırdıysam özür valla çok üzülürüm
Kırılmadım ben sadece belki öyle anlaşılırım, belki üzmüşümdür diye öyle yazdım. Kalp kırmaktan korkarım ve biraz sivridilli olduğum söylenir. O sebeple açıklama gereği duydum.
15bitiyo yarin canm ama yok gecmiyo zofran verdi alicm:'(evrembus sanırım sen 14. haftadasın.. Dr.un bulantı hapı falan vermedi mi? Benim senin gibi bulantılarım 2. ve 3. ayda çok oldu.. Çok şükür şu ara azaltı.. Kusmak insanı çok fena yıpratıyor..
Amin cNm AminRabbim şifa versin canım..
Teşekkür ederim canım biraz içim rahatladı çıkınca sonuç artık kendim bakarım çok sağolBen ve eşimde çok üzülmüştük. Hala elimizde düğmeye benzeyen bir resim var neye benzediğini ben bir hafta öncesinde acil bir durumda görebilmiştim ama eşim onuda göremedi haliyle. Ama o kağıtta yazıyor NT ense kalınlığı (mm olarak yazıyor) NB burun kemiği (poizitif negatif yazıyor)demek. Zaten o değerlerle birlikte gidiyor kan ve ona göre hesaplanıyor riskler. Mutlaka yazar alacağın sonuçta. Cutoff altında diyorsa rskler için işler yolunda demek. Burun kemiği pozitif olmalı, ense kalınlığıda 3mm altında olmalı.
Hastanede yatarken ilgilenen doktor ( eskişehir devlet hastanesinde 5 gün yattım kusmadan dolayı15bitiyo yarin canm ama yok gecmiyo zofran verdi alicm:'(
Slm kızlar.bugun Dr a gittim 12.hafta ikili test için. Ultrasonda bebeği doğru düzgün göremedik bile karın yapısıyla ilgiliydi. Bebeğim de uyuyorsa. Dr ölçümler normal dedi ama hiç birşey söylemedi başka. Benim Dr um mu sıkıntılı acaba.cinsiyet falan zaten hiç gorunmuyormus erkenmis.ne diyorsunuz en azından ölçüm sonuçlarını bana söylemesi gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?