• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ne güzel yazmışsın cnm inşallah dilediğin gibi geçer gebeliğin, doğum da inşallah normal olur, ben kızımı normal doğurdum çok sancı çektim evet ama içimde hiç korku yok, Allah çok yardım ediyor, sonrası da o kadar rahat ki inşallah dileyen herkes normal doğurur.namaz kılan var mı kızlar ya inşallah ben de bırakmam sonuna kadar, buarada ne hissediyorsunuz ben sanki yine kızım olucak gibi hissediyorum ama tek dileğimiz sağlıklı hayırlı evlat olması, çok şükür kızımda bunu yaşadık bizi çok mutlu etti, herşeyi ilk onla gördük, kardeşi de ona en güzel hediye olsun
ben kılıyorum canım ve elimden geldğince götürmeye çalışıcam göbeğim el verdiğince ki şuan gaz probleminden bile zor oluyor olsun mükâfatı ona göre olur inş.
ay ben hiç bişey hissetmiyorum oğlum var 7.5 yaşında onda erkek diyordum hep ama bu sefer b kız yok yok erkek buda diyorum hiç bilmiyorum yalnız bizde şöyle bi durum var kız yok doğuran erkek doğuruyor bizde :) ilk ben olucam kız olursa tabi :)

ben kılıyorum canım ve elimden geldğince götürmeye çalışıcam göbeğim el verdiğince ki şuan gaz probleminden bile zor oluyor olsun mükâfatı ona göre olur inş.
ay ben hiç bişey hissetmiyorum oğlum var 7.5 yaşında onda erkek diyordum hep ama bu sefer b kız yok yok erkek buda diyorum hiç bilmiyorum yalnız bizde şöyle bi durum var kız yok doğuran erkek doğuruyor bizde :) ilk ben olucam kız olursa tabi :)[/QUA
Allah kabul etsin ben de kılıyorum.inşallah sonuna kadar devam etmek nasip olur.size daha önce yazmıştım.kabızlık ve gaz sorunu için yulaf kepeği yemenizi tavsiye ederim.yoğurda karıştırarak..

eşime sorsan tek hamile kalan sen değilsin milletin sesi soluğu çıkmadan doğuruyor dio :) anca konuşsun çok da umrumda :)))) bulanıo işte midem bulanıoooooooooo
Benim de çok fena
ay ben hiç bişey hissetmiyorum oğlum var 7.5 yaşında onda erkek diyordum hep ama bu sefer b kız yok yok erkek buda diyorum hiç bilmiyorum yalnız bizde şöyle bi durum var kız yok doğuran erkek doğuruyor bizde :) ilk ben olucam kız olursa tabi :)
hayırlısı olur inşallah, siz de baya ara vermişsiniz, benim kızım da 6, zorlanıcaz ilk zamanlar uykusuzluğu unutmuştuk.oğlunun haberi var mı, istiyor mu, benimki çok dengesiz bazen çok mutlu bazen kafası karışık gözüküyo:)) daha anlayamadı iyi mi kötü mü

Benim de çok fena

hayırlısı olur inşallah, siz de baya ara vermişsiniz, benim kızım da 6, zorlanıcaz ilk zamanlar uykusuzluğu unutmuştuk.oğlunun haberi var mı, istiyor mu, benimki çok dengesiz bazen çok mutlu bazen kafası karışık gözüküyo:)) daha anlayamadı iyi mi kötü mü
baya güldüm kızına maş. :)
canım benim 2.5 yıl olmadı 5 yaşındaydı bıraktığımızda ama kısmet bu zamanaymış biliyor tabii ve tabikide kıskanıyor ve nediyor biliyormusun leblebi karnına gelmeden önce üstüne atlardım rahat sarılırdım şimdi yapamıyorum :KK48:
bunca zaman tek çocuklardı onlarada hak vermek lazım aslıda...
kesinlikle katılıyorum nasıl alışıcaz bilmem uykusuz gecelere sen evdemisin çalışıyormusun ? ben evdeyim uzun yıllardır çok alıştım yatmaya vallah :-)

Allah kabul etsin ben de kılıyorum.inşallah sonuna kadar devam etmek nasip olur.size daha önce yazmıştım.kabızlık ve gaz sorunu için yulaf kepeği yemenizi tavsiye ederim.yoğurda karıştırarak..
sağol cnm amin cümlemizin inş.
kayısı yiyorum 3 gündür bu gün çok çok daha iyiyim ama senin yazında aklımın bir köşesin de çok tşk....

baya güldüm kızına maş. :)
canım benim 2.5 yıl olmadı 5 yaşındaydı bıraktığımızda ama kısmet bu zamanaymış biliyor tabii ve tabikide kıskanıyor ve nediyor biliyormusun leblebi karnına gelmeden önce üstüne atlardım rahat sarılırdım şimdi yapamıyorum :KK48:
bunca zaman tek çocuklardı onlarada hak vermek lazım aslıda...
kesinlikle katılıyorum nasıl alışıcaz bilmem uykusuz gecelere sen evdemisin çalışıyormusun ? ben evdeyim uzun yıllardır çok alıştım yatmaya vallah :-)
Ama doya doya yaşadılar tek çocuk olmayı bence çok şanslılar, kardeşi de Allah tattırsın, biz bi iki denedik bu aralar olmadı, bu ay eşim şehir dışındaydı zaten, sadece tek ilişki oldu ondan bebiş olmuş işte hiç planladığın gibi olmuyo, 9. Ayda çok sıcaklara kaldık Allah yardımcımız olsun. Ben de çalışmıyorum cnm kızımı okula getir götür, evin ihtiyaçları öyle vakit geçiyo bari bi evlat daha büyüteyim Allah uzun hayırlı ömürler versin hepimize

Kızlar bebe yağı kullanmaya başlayın duştan sonra, çatlak olmasın. Ilk gebeliğimde ben çok memnun kaldım zararsız atlattım çatlakları

Ama doya doya yaşadılar tek çocuk olmayı bence çok şanslılar, kardeşi de Allah tattırsın, biz bi iki denedik bu aralar olmadı, bu ay eşim şehir dışındaydı zaten, sadece tek ilişki oldu ondan bebiş olmuş işte hiç planladığın gibi olmuyo, 9. Ayda çok sıcaklara kaldık Allah yardımcımız olsun. Ben de çalışmıyorum cnm kızımı okula getir götür, evin ihtiyaçları öyle vakit geçiyo bari bi evlat daha büyüteyim Allah uzun hayırlı ömürler versin hepimize
amin cnm ya inş.
sorma vallah oğlan benim haziran doğumlu tam zamanında doğurdum şimdi netcez koca yazı nasıl geçiricez bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ne kadar şanlısın bu arada tek ilişki ha maş. maş.
30 ayda anca tutturduk biz :KK70:

İyi akşamlar kizlar hamilelik belirtilerinizde hic azalma oldu mu ?

Benim dün çok acik pembe renkli akintim oluştu.iki gündür de belirti hissetmiyorum sanki midem artik bulanmiyor kokular normal geliyor sizce evhamm mi benimkisi :(

Kızlar ben 4+5im salı günü doktor tekrar çağırdı. Dün 620 çıktı bhcg. Salı günü tekrar yapçaz dedi kan testi. Bi de vajinal ultrasonla keseye bakıcaz dedi. 4+5de kese görünür mü ?

Kızlar bebe yağı kullanmaya başlayın duştan sonra, çatlak olmasın. Ilk gebeliğimde ben çok memnun kaldım zararsız atlattım çatlakları

Canim klasik bebe yagi dimi kullnalm benin de ilk gebeligim 70kilo 75 boyum bkalim kac kilo alicam

amin cnm ya inş.
sorma vallah oğlan benim haziran doğumlu tam zamanında doğurdum şimdi netcez koca yazı nasıl geçiricez bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ne kadar şanlısın bu arada tek ilişki ha maş. maş.
30 ayda anca tutturduk biz :KK70:
İşte herşeyin bi zamanı var demek , bizim de hiç ummadığımız bi zamanda geldi,
Yumurtlama günümden de 2-3 gün önce gerçekten bir kez daha inandım kaderde ne varsa onu yaşıyorsun, Allah senin için hayırlısını seçiyor, çok kafaya takmamak lazım.

Canim klasik bebe yagi dimi kullnalm benin de ilk gebeligim 70kilo 75 boyum bkalim kac kilo alicam
Cnm ben nivea kullanmıştım ilkinde, şimdi johnsons baby aldım farketmez heralde, gerçi biraz da genetik annemde de olmamış.

Kızlar ben 4+5im salı günü doktor tekrar çağırdı. Dün 620 çıktı bhcg. Salı günü tekrar yapçaz dedi kan testi. Bi de vajinal ultrasonla keseye bakıcaz dedi. 4+5de kese görünür mü ?
Alttan görünür değerin katlanmış olucak ya 2000 olur en az aşşağı yukarı

Cnm ben nivea kullanmıştım ilkinde, şimdi johnsons baby aldım farketmez heralde, gerçi biraz da genetik annemde de olmamış.
Ben de
Almistim j.baby den kışın kuruluk da cook oluyor kullanmaya basliyim bende :-) tecrubelernze ihtiycmz olcak teşekkür ler

Cnm alttan gözükür sanırım, ben 6+3 olucam çarş ilk kez gidicem

İyi akşamlar kizlar hamilelik belirtilerinizde hic azalma oldu mu ?

Benim dün çok acik pembe renkli akintim oluştu.iki gündür de belirti hissetmiyorum sanki midem artik bulanmiyor kokular normal geliyor sizce evhamm mi benimkisi :KK43:
Benim kızımda herşey normal geliyordu, bence belirtilere takılma sadece akıntı riskli olabilir Allah korusun

Back