- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tatlisinn yaaa.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn insaAllahadetim 2 gün geçtikten sonra gebeliğimi öğrendiğim ilk an
Aynen o bel agrisi bendede oluyo biraz ayakta is yapsam biseyle ugrassam hemen uzaniyorumm kopuyoo sanki.. ayrica mide bulantilarimda şiddetlenmeye basladi sanki..Iyi hafta sonları canlar . Geçmiş birikmiş okuyamadım . Bel ağrım çok üşümelerim de geçmedi henüz . Bel ağrısı yaşayan var mı. Bir de 18 aylık kızım var ya sürekli onu kucağıma alıyorum indir kaldır vallahi bilmiyorum bu çocuk karnımda nadıl duracak .
kan testiyle mi öğrendin idrar testiyle mi?
Çok geçmiş olsun canım. Her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek İnşallah bebeğini sağlıkla ve huzurla kucağına alırsın.Kan testiyle öğrendim. Beta Hcg 12.8 idi. Ertesi gün tekrar bakıldı 27. 8 oldu. 5 Ocakta tekrar bakıldı 2580 oldu. 8 Ocakta da kese göründü zaten. Ben böbrek taşı düşürürken acilde acı içindeyken gebelik şüphesi var birşey yapamayızla maaile birarada öğrendim hamile olduğumu. Henüz 3 haftalıktı ve sevincimi bile yaşayamadım hem acıdan hem de kimyasal olursa üzülmeyeyim diye. Şimdi tek dileğim bebeğimin kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde duymak.
Herkese merhaba, hamile olduğumu öğreneli 1 hafta oldu fakat 5haftalık hamileymişim. Allah nasip ederse ilk defa çocuğum olacak çok heyecanlıyım birde sürekli acaba bi şey mi olacak, düşecek mi diye endişeleniyorum. Rabbim hepimize hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin. Folik asite başladım, birde amwayin demir hapını kullanıyordum acaba devam etmeli miyim ?
Evet boş gebelik mi diye bende çok tedirgin oldum. Çarşamba günü kalpatışını duycaz inşallah o zaman biraz rahatlarım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunSeni çok iyi anlıyorum. Aynı korku ve kaygı bende de var. hele bir de erken öğrenince acaba kimyasal gebelik mi? acaba dış gebelik mi? acaba boş gebelik mi? insan daha da strese giriyor. özellikle bu forumlarda paylaşılanları görünce, daha önce hiç duymadığım terimler / sorunlar, şaşkına dönüyorum insanlar ne kadar ağır sorunlar yaşıyorlar diye ve benzer durumları yaşamaktan korkuyorum. Allah bu tür sorunları yaşayan insanların yardımcısı olsun. Hiç birimizi böyle sorunlarla başetmek zorunda bırakmasın. Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.
Gyno ferro sanol (demir + folik asit + vitamin B12) kullanmamı istedi doktor kan değerlerim biraz düşük çıktığı için.hanımlar doktorunuz hangi folik asiti önerdi?
Doktorunuza sormadınız mi? Demiriniz mi düşük? Bence hamilelik Döneminde kullanmayın .ilaç iyi kötü diyemem ama doktorunuzun tavsiye etmediği bişeyi kullanmayın.Kızlar kimse bilmiyor mu anwayin demir hapının zararı olup olmayacağını
Bende bel cok agrirsa erkek cocuk oluyomus diye duydum:) benimde hem belim hemde ayaklarim usuyoo... bakalim sonuclar nasil cikacak:)Annem erkek bebekse ayakların çok üşür demişti belki bununla alakalıdır :)
Doktorum '' oldum olası saadet zincirlerini hiç sevmedim, o yüzden içeriğini bilmiyorum'' dedi. Gebelik öncesinde kullanıyordum. Evet demirim çocukluğumdan beri eksik gıda takviyesi daha mantıklı galibaDoktorunuza sormadınız mi? Demiriniz mi düşük? Bence hamilelik Döneminde kullanmayın .ilaç iyi kötü diyemem ama doktorunuzun tavsiye etmediği bişeyi kullanmayın.
Bu demir ilaci gebelikte kullanilanlarin en iyisimis yaptigim arastirmalarima gore. Fakat benimkide ferrozing doktora sordum kullan dedi. Ama ben bitince degistiricem 3hafta sonra baska bi kadin dogumcuya gidicem gerekirse bende gyn ferro sanol alirim..Gyno ferro sanol (demir + folik asit + vitamin B12) kullanmamı istedi doktor kan değerlerim biraz düşük çıktığı için.
İçeriğinde belki sakıncalı bişey olabilir kullanmayın.şimdilik gıda takviyesi yapın.tekrar doktorunuza gittiğinizde kullansbileceğiniz bir Demir ilacı yazdırınDoktorum '' oldum olası saadet zincirlerini hiç sevmedim, o yüzden içeriğini bilmiyorum'' dedi. Gebelik öncesinde kullanıyordum. Evet demirim çocukluğumdan beri eksik gıda takviyesi daha mantıklı galiba