• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bugun ilk doktor kontrolune gittim .. kalp atislarini duydum. Rabbime hamd olsun.. Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah. Benim folatim yuksekti doktora sordum herhangi bi sorun olmaz dedi..
masallah bebişine canım gözün aydın....darısı hepimize insallah...

herkeze mrb bende 13 aralıkta adet gördüm adetime 4 gün varken yani bugün test yaptım2. çizg baya silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim çogu kişi adetten öncede testlerle ögreniyormuş
Hayırlı olsun öncelikle:anneadayı:bence vardır bebişin çünkü ilj hamileligimde bende silik çizgiyle ogrenmistim hemde erken testlerle değil adet gecikince yapılan testlerle adetten 5 gün önce görmüştüm silik çizgiyi ama genede kan testi yaptir garanti olsun..

Kızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem oldu:KK43: hemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı:KK43: doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım :KK43:
Canim işallah çoğul gebeliktir iyi düşün

Kızlar merahaba. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandı misser abortus teshisiyle. Üç ay korunmam bitti ve hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ve aynı zamanda korkuyorum dualarınızı esirgemeyin nolur..
Canim allah tamamına erdirsin içini ferah tut allahın izniyle birşey olmaz

Kızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem oldu:KK43: hemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı:KK43: doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım :KK43:
Canım ne Alakadı var benim Beta hcg reglim 2 gün geçince 113 tü 2 gün sonra 354 oldu Dr çok normal dedi ben 3 katı artması bormalmi dedim dr normal dedi Sıkma Canını

kızlar bende varım eylül annesi olmaya aday ama düşük tehlikesi var dedi doktor progestan verdi korkuyorum biraz duanızda bana da yer verin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi

ben normalde rahat biri olmama rağmen bu gebelik beni çok stresli bir hale getirdi. içimde sürekli bir korku kalbi atacak mı düşük mü olacak sonu nasıl olacak vs. vs. arkadaşlarım da eleştiriyor beni rahat olmam gerekiyor ama yapamıyorum..

[QUOTE="bal_hatun, post: 38777821, member: 437annem erkek bebekse ayakların çok üşür demişti belki bununla alakalıdır :)[/QUOTE]
Ciddi misin ilki de erkek. Bu da erkekse evde anarşi terör alır başını gider :D

ben normalde rahat biri olmama rağmen bu gebelik beni çok stresli bir hale getirdi. içimde sürekli bir korku kalbi atacak mı düşük mü olacak sonu nasıl olacak vs. vs. arkadaşlarım da eleştiriyor beni rahat olmam gerekiyor ama yapamıyorum..
2. Bebegim ama o endişe hep var. Hormonlar yükseldiginden olmalı. Heyecan endişe hamilelikte oluyor..

[QUOekakin, post: 38777027, member: 334464"]Kesede bebegi gordumu canim, bana da aynısı nı soyledi. En azından bebegi gorseydi rahatlayacaktım tedirginim ben de[/QUOTE]
yok sadece.keseyi gördüm dedi ama.iste doktorlar ya klasik.insanin iiçini rahatlatmiyor .

beylikdüzü- bahçeşehir- avcılar tarafında olan varsa gittiği dr u yazabilir mi?
Medipol çok ilgili detaylı ve sağlıklı sonuclar anlıyorsun tavsiye ederım bende bahcesehirde oturuyorum bira mesafe var ama hizmet kaliteli tavsiye ederim canm

canim hayirli olsun bebis...ani hareketlerden kaciniyorum ve agir isler yapmamaya ozen gosterip cok ayakta kalmamaya calisiyorum...ama hepsi kismet tabii ki...
Aynen uyguluyorum bende ama işte konuşulanlar endişelendiriyor beni dikkat ediyorum aslında neyse hayırlısı Allah kucağımızda görmeyi de nasip etsin

Back