2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba eylul anneleri ben de eylul annesi olma yolundayım sat 8 aralık 31 aralıkta ogrendim evet itiraf ediyorum dayanamadım erkenden idrar testi yaptım 3 ocakta esim trafik kazası gecirdi cok buyuk bi kaza atlattı 9 saatlik bi ameliyat neticesinde kırıklarına platin takıldı simdi tedavi surecindeyiz ve sadece ikimiz biliyoruz gebeligi. bana haber verdirmemis kaza gecirdigini sakın soylemeyin ben biraz sakinlesiyim ararım benden duysun demis sağolsun eger başka biri arayıp söyleseydi,benim sesimi duyup bilincimin yerinde oldugunu bilmeseydin,cok korkardın dedi. hastanedeyken kan testi yaptırdım 4+0 da beta hcg 283 tü ama suan icin doktora gitme gibi bir planım yok esimin basindan hic ayrılmak istemiyorum. hamile oldugumu sizlerle paylasmak istedim zira ailemden herhangi birinin ogrenerek bizim icin daha cok dertlenmelerini veya uzulmelerini istemiyorum. bu forum bana iyi geldi umarım hepimiz sorunsuz hamilelikler yasar bebeklerimizi kucagimiza aliriz

C
Canım çok geçmiş olsun ya. Üzülme ama kendini yormamaya dikkat et üzülmemeye dikkat et. Allah yardımcın olsun

Dimi ama ya, normaldir o zaman inşallah..teşekkür ederim cidden, rahatladım biraz..

Canım sen herkese inanma stres üzüntü sakın yapma başka doktora da görünürsün. Doktorlar herşeyi söylüyor yalan yanlış. Karnındaki seni hissediyor üzülme sakın...

Canim işallah çoğul gebeliktir iyi düşün

Canım ne Alakadı var benim Beta hcg reglim 2 gün geçince 113 tü 2 gün sonra 354 oldu Dr çok normal dedi ben 3 katı artması bormalmi dedim dr normal dedi Sıkma Canını
Kızlar cidden çok çok teşekkür ederim desteğiniz için, bu olabilen birşey demekki..Rabbim bebişlerimizide bizleride korusun inşallah,dünden bugüne nasıl rahatladım mesajlarınızla anlatamam Allah razı olsun hepinzden..

Merhaba gecmis olsun esine insallah kisa zamanda iyilesir. Seninle satimiz ayni 8 aralik ve ayni gunde ogrenmisiz 31 aralikta :) hayirli olsun bebisin

Medipol çok ilgili detaylı ve sağlıklı sonuclar anlıyorsun tavsiye ederım bende bahcesehirde oturuyorum bira mesafe var ama hizmet kaliteli tavsiye ederim canm

pazartesi günü avcılar hospital faruk çekmeceliye gidicem cnm. bakalım bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gidicem. memnun kalırsam paylaşırım :)

Canim hosgeldin aramiza cok gecmis olsun Allah sifalarbversin.bebeginde hayirli olsun Rabbim ssglikla kucagina almayi nasip etsin.

Allah yardımcı olsun canım... inan çok üzüldüm. umarım eşin tez zamanda sağlığına kavuşur. kendini çok yorma. senin yorulman ve üzülmen bebeği direk etkiliyor çünkü. Allah yardımcın olsun tekrar...

Bak biz seninle neredeyse aynı gün doğum yapcaz Rabbim izin verirse o zaman da burdan paylaşıcaz mutluluğumuzu. Bende ilkinde kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar hamileyim. İnanıyorum Allahım kucağımıza aldığımız günü de gösterecek

Camim benim cok buyuk gecms olsun rabbimden acil sifalar diliyorum uzulme bol bol dua et allah korusun uzulursen bebegede zarari olur iyi dusun iyi olsun allah daha kogusunden korusun

Kizlar bende dun doktora gittim bebegi daha goremedi ultrosonlarida iyi deilmis ondanda olabilir dddi keseyi gordum ama:)
Bu arada benim hic bulanti m yok gögüsleri m acio ve cok usuyorum.sabahta erkenden uyaniyorum

Ahh canım benim Rabbim sizi birbirinize bağışlasın.Sakın canını sıkma çok şükür eşin atlatmış.Bundan sonra herşey Allahın izniyle iyi olur.Dualarım sizinle.

kızlar bu mide bulantılarımdan usandım. benim gibi olan ve dr u bunun için ilaç veren var mı????????

herkese merhaba,

ben de 5+1 hamileyim. 4+6 iken vaginal ultrasonla bakıldı ve kese göründü. Doktor kalp atışlarını duymak için iki hafta sonrayı işaret etti. Benim SAT 5 aralık ve 27 aralıkta tesadüfen öğrendim. Erken öğrenmek çok stresliydi. Kalp atışlarını duyana kadar da stresim azalmayacak sanırım. umarım herkes rahat ve sağlıklı bir süreç geçirir ve bebişlerini kucağına alır.

kan testiyle mi öğrendin idrar testiyle mi?

Iyi hafta sonları canlar . Geçmiş birikmiş okuyamadım . Bel ağrım çok üşümelerim de geçmedi henüz . Bel ağrısı yaşayan var mı. Bir de 18 aylık kızım var ya sürekli onu kucağıma alıyorum indir kaldır vallahi bilmiyorum bu çocuk karnımda nadıl duracak .

adetim 2 gün geçtikten sonra gebeliğimi öğrendiğim ilk an

Eklentiler

• image.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…