- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
masallah bebişine canım gözün aydın....darısı hepimize insallah...Kizlar bugun ilk doktor kontrolune gittim .. kalp atislarini duydum. Rabbime hamd olsun.. Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah. Benim folatim yuksekti doktora sordum herhangi bi sorun olmaz dedi..
Hayırlı olsun öncelikleherkeze mrb bende 13 aralıkta adet gördüm adetime 4 gün varken yani bugün test yaptım2. çizg baya silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim çogu kişi adetten öncede testlerle ögreniyormuş
nihayet bugün okulu açtık:) evde resmen patlamak üzereydim...Ben Varım canım aynen kar yok ama okullar tatil
Sagolasin canim benim insaAllah..masallah bebişine canım gözün aydın....darısı hepimize insallah...
Neler aldın annesiben meleğime neler aldım teyzeleriii :)
Canim işallah çoğul gebeliktir iyi düşünKızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem olduhemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım
Canim allah tamamına erdirsin içini ferah tut allahın izniyle birşey olmazKızlar merahaba. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandı misser abortus teshisiyle. Üç ay korunmam bitti ve hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ve aynı zamanda korkuyorum dualarınızı esirgemeyin nolur..
Canım ne Alakadı var benim Beta hcg reglim 2 gün geçince 113 tü 2 gün sonra 354 oldu Dr çok normal dedi ben 3 katı artması bormalmi dedim dr normal dedi Sıkma CanınıKızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem olduhemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım
2. Bebegim ama o endişe hep var. Hormonlar yükseldiginden olmalı. Heyecan endişe hamilelikte oluyor..ben normalde rahat biri olmama rağmen bu gebelik beni çok stresli bir hale getirdi. içimde sürekli bir korku kalbi atacak mı düşük mü olacak sonu nasıl olacak vs. vs. arkadaşlarım da eleştiriyor beni rahat olmam gerekiyor ama yapamıyorum..
Medipol çok ilgili detaylı ve sağlıklı sonuclar anlıyorsun tavsiye ederım bende bahcesehirde oturuyorum bira mesafe var ama hizmet kaliteli tavsiye ederim canmbeylikdüzü- bahçeşehir- avcılar tarafında olan varsa gittiği dr u yazabilir mi?
İnşallah canım inşşallahCanim allah tamamına erdirsin içini ferah tut allahın izniyle birşey olmaz
Aynen uyguluyorum bende ama işte konuşulanlar endişelendiriyor beni dikkat ediyorum aslında neyse hayırlısı Allah kucağımızda görmeyi de nasip etsincanim hayirli olsun bebis...ani hareketlerden kaciniyorum ve agir isler yapmamaya ozen gosterip cok ayakta kalmamaya calisiyorum...ama hepsi kismet tabii ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?