Canim benim insallah bisey olmaz insallah hersey yolundadir.moralini bozma.bence artis normal herr doktorafda inanmamak lazim.Kızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem olduhemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım
Canım bende donuyorum.Ama bu normalmiş.Ileriki zamanlardada tam tersi oluyor.Kizlar 2 corap giyiyorum arti ev ayakkabisi ayaklarim donuyor napmaliyim. Kan degerlerin iyi dedi doktor. Neden olanilir ki bu. Hamilelikle beraber basladi
Kızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem olduhemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım
Bilemiyorumki hayırlısı artıkCanim benim insallah bisey olmaz insallah hersey yolundadir.moralini bozma.bence artis normal herr doktorafda inanmamak lazim.
Gerçekten çok rahatlattın beni yalnız değilim demekki sağol :) inşallah benimkide sağlıklıdır..beklicez artık hayırlısıBazı doktorlar bence bosuna telaslandiriyorlar bizi. ben De ilk ogrendigimde değerim tam 100 dü 2 gün sonra 200 olmasi gerekirken 310 çıkmıştı. ve keseyi de yolk saçı da gördüm pazartesi şimdilik çok şükür her şey yolunda gidiyor. bence hiç canını sıkma içinde buyuyen melegini de boşuna üzme. sabırla bekle bikaç gün daha
hiç sıkma canını sakın aynı durum burdaki hepimizin başında benimde 800 beklerken bin küsür çıktı değer kesede göründü çok şükür olmazsa dr değiştir cnm lekeleride sakın takma oda bir çoğumuzda oldu sen kafanı dinç tuttu ki meleğin sana sıkı sıkı tutunsun....Kızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem olduhemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım
hayırlı olsun Allaha emanet minişlerimiz cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.Kızlar merahaba. Bende bugün hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandı misser abortus teshisiyle. Üç ay korunmam bitti ve hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ve aynı zamanda korkuyorum dualarınızı esirgemeyin nolur..
Amin hepimizinkini inşallah... inşallah güzel sağlıklı bebişler dünyaya getiririz. Dualarım tüm hamilelerle. Ve hamile kalmak isteyenlerle...hayırlı olsun Allaha emanet minişlerimiz cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
Canım sen herkese inanma stres üzüntü sakın yapma başka doktora da görünürsün. Doktorlar herşeyi söylüyor yalan yanlış. Karnındaki seni hissediyor üzülme sakın...Kızlaarr...bugün kahverengi lekelenmem olduhemen doktora gittim oda tekrar beta istedi ve progestan verdi zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyodum bugünde progestana başladım iki gün önce beta 90 idi bugün 180 civarı olması gerekirken 296 küsur çıktı doktorda normal değil bu kadar artması, iki ihtimal var dedi, ya mol gebelik yada çoğul gebeliktir dedi.. Tüm dengem alt üst oldu napcamı şaşırdım
İlk kırk saniyede ya da bir dakika içinde çıktıysa Tebrikler :)herkeze mrb bende 13 aralıkta adet gördüm adetime 4 gün varken yani bugün test yaptım2. çizg baya silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim çogu kişi adetten öncede testlerle ögreniyormuş
evet 1dakika içindse çıktı 2 gün sonra tekrar ederim emin olmak için rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu inşallahhhİlk kırk saniyede ya da bir dakika içinde çıktıysa Tebrikler :)
evet 1dakika içindse çıktı 2 gün sonra tekrar ederim emin olmak için rabbim isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu inşallahhh
Kesede bebegi gordumu canim, bana da aynısı nı soyledi. En azından bebegi gorseydi rahatlayacaktım tedirginim ben debende bugündoktora gittim.6haftalik ama sadece keseyi gördüm doktor iki hafta sonra anca dedi daha erken olmasılazim ddeğilmi ya duyan varmı
Olabilirsin tabii 2 bebisimi de adetten 5 gun once idrar testi yle öğrendim. Hormonlarin yukselmeye başlamış :)beripost: 38776562 .!.:herkeze mrb bende 13 aralıkta adet gördüm adetime 4 gün varken yani bugün test yaptım2. çizg baya silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim çogu kişi adetten öncede testlerle ögreniyormuş
bende adete 4 kala öğrendim ve hemen kan verdim hem ovul testi hem gebelik hemde kan da teyit ettim silik çıktıysa mutlaka gebesindir olmasa mümkün değil o silik çizgi çıkmıyor cnm...herkeze mrb bende 13 aralıkta adet gördüm adetime 4 gün varken yani bugün test yaptım2. çizg baya silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim çogu kişi adetten öncede testlerle ögreniyormuş
Canim elinde ovulasyon testi varsa hemen yap ve t c den koyuysa kesin hamilesin gerci simdode olabilirsin yeni oldugu icin silik cikmis olabilir hayirli olsun :)herkeze mrb bende 13 aralıkta adet gördüm adetime 4 gün varken yani bugün test yaptım2. çizg baya silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim çogu kişi adetten öncede testlerle ögreniyormuş
Kizlar 2 corap giyiyorum arti ev ayakkabisi ayaklarim donuyor napmaliyim. Kan degerlerin iyi dedi doktor. Neden olanilir ki bu. Hamilelikle beraber basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?