2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hanımlar çok saçma olacak ama karından ultrasonda soyunmamız gerekmiyor di mi :)
Daha önce hep alttan bakmışlardı da:)

Aynen bende haftaya gidicem ikili test icin ama simdidem cok heycanli ve sabirsizim :) belki soyler okudugum yorumlarda 11. Haftada bile emin olmamakla birlikte biseyler soyleyen doktorlar var. insallah bebisimiz de saklamaz gosterir :)
Aynen bende haftaya gidicem ikili test icin ama simdidem cok heycanli ve sabirsizim :) belki soyler okudugum yorumlarda 11. Haftada bile emin olmamakla birlikte biseyler soyleyen doktorlar var. insallah bebisimiz de saklamaz gosterir :)
İnsallah canim

Insallah canm guzel bi isim ve yanina bi sey yakismiyo:)

Kizlar arabayi aldik sizce guzel mi :)
Güle güle kullan cnm, inşallah hafiftir en rahatı en hafifi. Ben yine maclaren alıcam katla arabanın arkasına at inanılmaz rahattı

Güle güle kullan cnm, inşallah hafiftir en rahatı en hafifi. Ben yine maclaren alıcam katla arabanın arkasına at inanılmaz rahattı
Cok agir degil insallah sagol canim benm boyle kabaligi hosuma gitti , katlanisi kolay tek tusla kapaniyo katlyip araba atilirda cok zorlanirsam bide baston aliriz =)

Kizlarr bu alt yazida ne deemk istemis ilk defa dogru bi sey yazmiss gecen gece uyandim isaret parmagimda agri cikmis gibi biraz ugrastim yattim dunde esimle gezerken parmagmda hissizlik olduda

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-02-14-58-16.png
    173,8 KB · Görüntüleme: 169
Sende aciklamis canm relaxin agrisini himmm
Ben de parmak diil de kalça ağrısı oluyo, hissediyorum genişlediğini. İnşallah normal doğururum ya yaşasın acı çekmek:))

Kuşlar ="perihan90, post: 39719661, member: 663273"][/QUOTE]
Kizlar cinsiyet için yorum yaparmsnzzz

Merhaba bu 3 gundur sag bogrum agriyor 13 haftalik hamileyim neden agriyor olabilir boyle bir sorun yasayan varmi

qewolabilirim 719940 .!.:
Merhaba bu 3 gundur sag bogrum agriyor 13 haftalik hamileyim neden agriyor olabilir boyle bir sorun yasayan varmi
Gaz agrisi olabilirmi benim o yüzden agrim oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…