• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Degismezse cinsiyeti benim oglusumun da adi ali olacak insallah ayni zamnda esimin adi:))
Sadece Ali mi cnm, benim de eşimin amcasının adı yeni vefat etti aslında eşim pek istemiyo peygamber isimleri ağırlık veriyor diyo, ama ben çok seviyorum, kızımın ismi naz. Kısa isimleri çok seviyorum

evet ya sırt ve bel ağrısı hatta sanki böbreklerim de ağrıyor oğlumda hiç oram buram ağrıyor dememiştim yada öyle hatırlıyorum ama bu hafta her yanım ciddi ağrıyor :(

canım arası bende düşündüm de hatta ahmet aras hoşuma gitti.ama anlamının biri at kılı demekmiş onu duyunca eledim.sen araştırdınmı hiç.
Cnm benim kızlık soyismim o yüzden istiyorum ama hiç erkek gibi gelmiyo bebek bence kız:)

Cnm benim kızlık soyismim o yüzden istiyorum ama hiç erkek gibi gelmiyo bebek bence kız:)
Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.bende hep kız hissettim hata nuba göre kız diye tahmin ettiler burda ama doktor erkek dedi pipiyide gösterdi hatta.o yüzden nasipten ötesi yok.

hakkaten çok pahalı ya.bende merak içindeyim kaç diyecekler. epidural normal doğuma 2100 artı 375 tl de bi gecelik yatak masrafı dediler.yani 2500 gibi tabi bi gece yatarsam.
normal doğum içn çok bence de indirim falan isteyin. normal doğum yapanlar sen doğuruyorsun zaten onlar hiç bişi yapmıyorlar diyolar. benim sezeryan mecbur yine burada mecbur 2 gece yatırıyorlar sezeryan olunca 2bin civarı sanırsam bizimde... tam konuşmadım henuz

Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.bende hep kız hissettim hata nuba göre kız diye tahmin ettiler burda ama doktor erkek dedi pipiyide gösterdi hatta.o yüzden nasipten ötesi yok.
aa nub a göre kızmı dediler banada hep erkek dediler o günden beri erkek buda die dolanıyorum :) ozman çokta sağlam bi teori değil yani güvenmemek lazım :)

Hiç önemli diil bizim için, sağlıklı hayırlı evlat olsun. Rüyamda hep kız gördüm, hep ekşi yedim, tüylenme olmadı, çin rus takvimleri kız çıkyo, ondan kız gibi geliyo. Allah kızıma hayat boyu destek hep yanında olucak bi kardeş nasip etsin başka bişey istemiyorum

normal doğum içn çok bence de indirim falan isteyin. normal doğum yapanlar sen doğuruyorsun zaten onlar hiç bişi yapmıyorlar diyolar. benim sezeryan mecbur yine burada mecbur 2 gece yatırıyorlar sezeryan olunca 2bin civarı sanırsam bizimde... tam konuşmadım henuz
canım doğum 1600 müş +500 epidural içinmiş..bazen çok pahalı diyorum bazende ömrümde kaç kere doğurcam suit odada bile kalıyım diyorum:KK46:.artık yaklaştıkça konuşurum doktorla.

nilsena nilsena olabilir cnm çünki arkadaşımda 25oo tl yapmış medikalde izmirdekinde .
bi arkadaş vardı burda İzmirli özel çınarlıya giden kimdi hatırlamıyorum acaba kimdi :(

Cok sukur canim. Ya ben o korkuyu atamadim uzerimden daha once hic dusuk, bos yada kimyasal gebelik gecirmedim bu ilk gebeligim. Ama bebegimi ultrasonda gorunce ilk bi kac gun cok mutlu oluyorum sonra uzun sure goremeyince Allah korusun sanki bisey olucakmis gibi geliyor. 2 hafta once gordum en son suan meraktan ölüyorum.

bende aynı durumdayım canım onu görünce mutlu oluyorum rahatlıyorum ama bi süre geçti mi noldu ne durumda acaba diyorum

canım doğum 1600 müş +500 epidural içinmiş..bazen çok pahalı diyorum bazende ömrümde kaç kere doğurcam suit odada bile kalıyım diyorum:KK46:.artık yaklaştıkça konuşurum doktorla.
imkanların elveriyor ise suit o da da tut tabi dediğin gibi kaç kere geliyor ki bu insanın başına sefan olsun :)
ama diğer taraftanda o paralara çocuğun için de ihtiyacın olacak.. hele ilk ilk çocukta o kadar çok şey lazım oluyor ki... ve minicik bi parça kıyafeti 20tl den başlıyo.. bebek ihtiyac listeleri var nette bende onları inceleyin zamanla herkes kendi bebek ihtiyac listesini oluşturacaktır..

nilsena nilsena hangi şehirdeydin sen hangi hastane yazarmısın 2500 tl diyen doğuma.
imkanların elveriyor ise suit o da da tut tabi dediğin gibi kaç kere geliyor ki bu insanın başına sefan olsun :)
ama diğer taraftanda o paralara çocuğun için de ihtiyacın olacak.. hele ilk ilk çocukta o kadar çok şey lazım oluyor ki... ve minicik bi parça kıyafeti 20tl den başlıyo.. bebek ihtiyac listeleri var nette bende onları inceleyin zamanla herkes kendi bebek ihtiyac listesini oluşturacaktır..
canım benim ikinci bebğim olcak inşallah.dört yaşında bi kızım var.doğru söylüyosun o paraya çocuğun bi dolu ihtiyacıda alınır tabi.

Back