• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
güzel araba,güzel günlerde kullanın.fiyatı ne kadar? ben sadece bir çorap aldım şimdiye kadar :) 16 haftadan sonra yavaş yavaş başlayacağım inşallah
Canim tam hatirlamiyorum kusuratiniama 529 gibi bi sey olmasi lazim pusetsizdi puseti ayri alicm farkli bi sey dusunuyorm :) herks erken gibi bakiyo ama cok ihtiyaci olcagi sey var son anda herseye yetisilmez yavastan baslamak lazim diye dusunuyorm bide ilk bebek hicbi seyi yokki :)

Canim tam hatirlamiyorum kusuratiniama 529 gibi bi sey olmasi lazim pusetsizdi puseti ayri alicm farkli bi sey dusunuyorm :) herks erken gibi bakiyo ama cok ihtiyaci olcagi sey var son anda herseye yetisilmez yavastan baslamak lazim diye dusunuyorm bide ilk bebek hicbi seyi yokki :)
bende yavaş yavaş bakmaya başladım çok heyecanlı oluyor :D

merhaba bı kac gündür hastalıktan giremedim ne cok yazılmış maşallah hastalara acil şifalar diliyorum tum annelere sağlık zindelik diliyorum benımde kontrolüm bugun 18:00 da 12+1 olduk bugün bakalım ne durumda cinsiyet belli olacakmı zamanda gecmek bilmiyo

@nilsena olabilir cnm çünki arkadaşımda 25oo tl yapmış medikalde izmirdekinde .
bi arkadaş vardı burda İzmirli özel çınarlıya giden kimdi hatırlamıyorum acaba kimdi :KK43:

ben doktorun özel muayenesine gidiyorum ama doktorum normalde çınarlıyla çalışıyor. bende orada doğum yapacağım inşallah. ama fiyatlarla ilgili hiçbişey sormadık su ana kadar.

hamile topiğinde böyle bişey paylaşmak en kibar hali ile düşüncesizlik. Aslında daha çok şey söylenirde neyse.
Neden hamileler yemek yapmıyor muo_O
Yarışmaya katılan hamile arkadaşlarımız var:KK51:
Ben sadece tanıtım yapıyorum ve eklediğim linkte henüz tarif bile yok.
Neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.

merhabalar hanımlar kontrolüme gittim geldim şükürler olsun bi problem yok ama cinsiyet için kesin bişey söylemedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde kesin belli olur :)) hayırlısı artık hanımlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 100
Benimde ilk bebeğim olacak inşallah.bende ufak parçalardan başlamak istiyordum ama sen haklısın büyüklerden başlasak daha iyi olacak ;)

hamile topiğinde böyle bişey paylaşmak en kibar hali ile düşüncesizlik. Aslında daha çok şey söylenirde neyse.
sana kesinlikle katılıyorum.
Neden hamileler yemek yapmıyor muo_O
Yarışmaya katılan hamile arkadaşlarımız var:KK51:
Ben sadece tanıtım yapıyorum ve eklediğim linkte henüz tarif bile yok.
Neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.
sen gayet iyi niyetle paylaşmış olabilirsin ama bizde gayet iyi niyetle uyarıda bulunuyoruz sana bu kadar.
isteyen arama butonuna tıkayarak yazarak bulabilir ulaşabilir bence, ayrıca hamilelerin topiğine yemek reklamı atmaya gerek yok.
insanlar görüp aşerebilir ve aşerdiği şeyi bulamayabilir bunun vebalı altına girmeyi inan sende istemezsin. bir tanıdığım emzirirken komşu gelip tepsi istemiş, boş tepsi!! bunlar kesin börek vs bişi yapacaklar diye düşünmüş ve sütü kesilmiş.
sözün özü aşerme işi o kadar da basit birşey değil.

Benimde ilk bebeğim olacak inşallah.bende ufak parçalardan başlamak istiyordum ama sen haklısın büyüklerden başlasak daha iyi olacak :KK66:
büyük parçalardan başlayınca da bu sefer 9 ay gözünün önünde boş bir şekilde beklemesine dayanamıyor insan.. 7. ayda almak daha iyi bende ozamana kadar mümkünse para kenara koymalı o_O

büyük parçalardan başlayınca da bu sefer 9 ay gözünün önünde boş bir şekilde beklemesine dayanamıyor insan.. 7. ayda almak daha iyi bende ozamana kadar mümkünse para kenara koymalı o_O

sende haklısın canım :) becerebilirsem parasını biriktireyim o zaman

Back