Rukiye annemin ismi artık kayınvalidem ne yapar bilmem :)Sevde de çook güzel :)ben eskiden şaşmam :)bak erkek olursa Abdullah'ta olabilir ,Allah'ın en sevdiği isimmiş ..zeynep peygamberimizin kızlarının isimlerınden ,Rukiye olabilir bak
ye cnm afiyet olsun miniğime löp löp et olsun :) iyi olunca yende yicem ki, bakalım bukez kaçyüzbin kilo alıcam :) :)Aynen yarın akşam a kadar dooya doya temizlik yapıcam ben senin yerinede yerim sen iyilesene kadar
katılıyorum 12.hafta çoook erken.. kızıma da 12. hafta civarında erkek demişti dr. annem hatta mavi battaniye örmeye başladı anca yetişir falan diye bir daha ki kontrolde kesin kız dediler :) yani şu haftalarda kesin bilemezler 16.hafta sonraları kesinleşir bence.. zaten 2 ihtimal var ya kız ya erkek... allah sağlıkla sıhhatle versin inş.Bu aralar çok duydum bu tarz seyleri. Ben ağustos annelerinide takip ediyorum orda da 2-3 kişi var bu sekilde önce erkek olup sonra kız görünen. Bence 20.haftaya kadar bi hazırlık yapma canım ne olur ne olmaz :)
450 miiiiiii yuhh yok artık o ne yaaa..... doppler usg mi?aynen cnm doğru söylüyorsun :) yeni eve taşındım şimdi çocuk odasını mavi yaptırdım bide erkek olacak diye :))))))) şaka gibi. en iyisi beklemek. bu arada 21 nisana ayrıntılı ultrasona randevumu aldım kızlar bilginiz olsun. fiyat 450 tl
ben kız olursa serra-maysa-gülce isimlerini düşünüyodum. doktor erkek dedi eşim metehan diyor bende mehmet ozanı çok beğeniyorum.kız isimlerimiz benziyor bende Zeynep yada amine düşünmüştüm ama Zeynep çok ağır bastı ama şu var bu sıra herkezde bir Zeynep baya eski ve dini isimlere dönüş var
kız isimleri değişikmiş seninde hayırlısı bakalımben kız olursa serra-maysa-gülce isimlerini düşünüyodum. doktor erkek dedi eşim metehan diyor bende mehmet ozanı çok beğeniyorum.
Canim sıkma canini bebisini saglicakla kucgina alirsin insallah...Selam kizlar bugun kontrolum vardi
Doktor bebegin suyu biraz az dedi 1hafta sonra kontrole gel dedi...moralim bozuldu bize dua edin lutfen..
Cnm bozma moralini bol bol su iç inşallah düzelir bi dahaki kontrole, rahat ol stres yapma o anlık bişey olabilir oSelam kizlar bugun kontrolum vardi
Doktor bebegin suyu biraz az dedi 1hafta sonra kontrole gel dedi...moralim bozuldu bize dua edin lutfen..
mrb nasılsın ?Merhaba güzel annecikler :) umarım hepiniz iyisinizdir :)
profil resmini değiştirmişsin.gözüm öbürüne alışmıştı.oğlun çok tatlı maşallah.kız isimleri değişikmiş seninde hayırlısı bakalım
Degismezse cinsiyeti benim oglusumun da adi ali olacak insallah ayni zamnda esimin adi:))Ben de erkek Ali ya da Aras , kız da nice ya da mila istiyorum
sağol tşkler.profil resmini değiştirmişsin.gözüm öbürüne alışmıştı.oğlun çok tatlı maşallah.
canım arası bende düşündüm de hatta ahmet aras hoşuma gitti.ama anlamının biri at kılı demekmiş onu duyunca eledim.sen araştırdınmı hiç.Ben de erkek Ali ya da Aras , kız da nice ya da mila istiyorum
hanımlar bel ağrınız oluyor mu ?
birden saplanan bel ağrım var, korkutuyo beni..
sol bacağımdan belimin çukuruna bağlanan bir yer var sanki,
yatakta sağımdan soluma dönemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?