2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bu ithamları yazdıgınız kişi 3 tane cocuk dogurmus yanı cocuk dogurmanın hamıle olmanın nasıl bısey oldugunu bılen bırı kaldıkı orda resım veya herhangi bir tarif bile yok yanı atarlanmaya yer aramayın herkese hayırlı ve atarsız hamılelıkler dılerım.

canım ayak tarafındaki nub'u dikse erkek paralelse kız sanki dik gbi geldı bana canm....ya şu doktorlar nıye cınsıyet soylemıolar ya oofff 13.hafta olduk yaa inş söyler benımki yaa

benim doktor cuma günkü kontrolümde erkeğe benziyor ama emin değilim dedi.zaten 16.haftaya kadar eminimde demem dedi.onlarda garantici anlayacağın

merhabalar hanımlar kontrolüme gittim geldim şükürler olsun bi problem yok ama cinsiyet için kesin bişey söylemedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde kesin belli olur :)) hayırlısı artık hanımlar
ayyyy çok tatlıııı ya göbişe bak maşalah =)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip edîyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu:)bugün kontrolden geldim bebeğim gayet iyi haftaya ikîli test için çağırdı doktorumuz inş cinsiyetini de öğrenebilirim.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..a

insan yinede meraktan çatlıyor işte:)
hamilelikte şu merak bizi mahvetti zaten :)

haftaya ikili test için geç kalmış olmuyor musun? bana doktorum 14. haftaya kadar olmalı demişti de

Sadece Ali mi cnm, benim de eşimin amcasının adı yeni vefat etti aslında eşim pek istemiyo peygamber isimleri ağırlık veriyor diyo, ama ben çok seviyorum, kızımın ismi naz. Kısa isimleri çok seviyorum
Aynen bende kisa olunca seviyorum aslinda yanina bisey dusunmedik ama bera ismini cok seviyorum ali bera olabilir belki

Ca
hamilelikte şu merak bizi mahvetti zaten :)

haftaya ikili test için geç kalmış olmuyor musun? bana doktorum 14. haftaya kadar olmalı demişti de
canım bende geç döllenme olduğu için anca o zaman iyi olur dedi yaklaşık iki hafta geriden geliyor

güzelce neden istemediğimizi izah ettik kimseye atarlanmadık sen neden gelip ahkam kesiyorsun ki.....

selam kızlar..
benim de ilk bebişim olucak inş ama henüz birşeyler almk için erken gbi geliyor.. hatta 6 aydan önce uğursuzluk getirir fln diyorlar, korkuyorum cesaret edemedim.. ama aklım gözüm hep alışverişte.. sürekli bakıyorum araştırıorm beğendiklerimi kaydedip, saklıyorum.. böylece alışverişe başlayınca tık tık almayı planlıyorum inş..

hakkaten çok pahalı ya.bende merak içindeyim kaç diyecekler. epidural normal doğuma 2100 artı 375 tl de bi gecelik yatak masrafı dediler.yani 2500 gibi tabi bi gece yatarsam.

Canım Türkiye'de doğum Yapacağınız için çok şanslısınız. Ben burda bir tanıdık doktora gidiyorum en indirimli haliyle 10bin dolara anlaştım bu arada normal doğum fiyatı bu..

O Anlayış nerden gelmiş bilmiyorum ama benim annemde de var. 373726627 kere tembihledi bir şey alma diye.

arkadaslar merhaba benim bebişe neye benzio tahmın edebilcek biri var mı ? 2 gün snra kontrolum var catlıycam :) :)

Eklentiler

• 20150225_130514.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 118
  • 20150225_130534.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 112
Slm kizlar BN 13+2 ilk gebeym.11.haftada şiddetli bi kanama gecrdm.3 gün yattm ciktm.sonra 4 gün iyiydm .ondan sonra siyah kanamam başladı arada da pihti geliyor.o günden beri kanamm hic kesilmesi.dr a gdyrmssürekli biseyyok diyorlar.ama kanama da durmuyor.çok tedirgnm.ayni durumu yasayan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…