Sadece Ali mi cnm, benim de eşimin amcasının adı yeni vefat etti aslında eşim pek istemiyo peygamber isimleri ağırlık veriyor diyo, ama ben çok seviyorum, kızımın ismi naz. Kısa isimleri çok seviyorumDegismezse cinsiyeti benim oglusumun da adi ali olacak insallah ayni zamnda esimin adi:))
<Rabbim sağlık sıhhat versin canım.normale döner inşallah.Selam kizlar bugun kontrolum vardi
Doktor bebegin suyu biraz az dedi 1hafta sonra kontrole gel dedi...moralim bozuldu bize dua edin lutfen..
Cnm benim kızlık soyismim o yüzden istiyorum ama hiç erkek gibi gelmiyo bebek bence kız:)canım arası bende düşündüm de hatta ahmet aras hoşuma gitti.ama anlamının biri at kılı demekmiş onu duyunca eledim.sen araştırdınmı hiç.
Benim oglumun adida metehan canimben kız olursa serra-maysa-gülce isimlerini düşünüyodum. doktor erkek dedi eşim metehan diyor bende mehmet ozanı çok beğeniyorum.
Amin canim sagolasin..<Rabbim sağlık sıhhat versin canım.normale döner inşallah.
Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.bende hep kız hissettim hata nuba göre kız diye tahmin ettiler burda ama doktor erkek dedi pipiyide gösterdi hatta.o yüzden nasipten ötesi yok.Cnm benim kızlık soyismim o yüzden istiyorum ama hiç erkek gibi gelmiyo bebek bence kız:)
Hayirlisi canim insallahh sagollCnm bozma moralini bol bol su iç inşallah düzelir bi dahaki kontrole, rahat ol stres yapma o anlık bişey olabilir o
maşallah canım sağlıcakla büyüsün.inşallah bizde görürüz o günleri.Benim oglumun adida metehan canim
Cok severek ben koydum adini
Simdi 4 yasinda
normal doğum içn çok bence de indirim falan isteyin. normal doğum yapanlar sen doğuruyorsun zaten onlar hiç bişi yapmıyorlar diyolar. benim sezeryan mecbur yine burada mecbur 2 gece yatırıyorlar sezeryan olunca 2bin civarı sanırsam bizimde... tam konuşmadım henuzhakkaten çok pahalı ya.bende merak içindeyim kaç diyecekler. epidural normal doğuma 2100 artı 375 tl de bi gecelik yatak masrafı dediler.yani 2500 gibi tabi bi gece yatarsam.
aa nub a göre kızmı dediler banada hep erkek dediler o günden beri erkek buda die dolanıyorum :) ozman çokta sağlam bi teori değil yani güvenmemek lazım :)Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.bende hep kız hissettim hata nuba göre kız diye tahmin ettiler burda ama doktor erkek dedi pipiyide gösterdi hatta.o yüzden nasipten ötesi yok.
Hiç önemli diil bizim için, sağlıklı hayırlı evlat olsun. Rüyamda hep kız gördüm, hep ekşi yedim, tüylenme olmadı, çin rus takvimleri kız çıkyo, ondan kız gibi geliyo. Allah kızıma hayat boyu destek hep yanında olucak bi kardeş nasip etsin başka bişey istemiyorumAllah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.bende hep kız hissettim hata nuba göre kız diye tahmin ettiler burda ama doktor erkek dedi pipiyide gösterdi hatta.o yüzden nasipten ötesi yok.
canım doğum 1600 müş +500 epidural içinmiş..bazen çok pahalı diyorum bazende ömrümde kaç kere doğurcam suit odada bile kalıyım diyorumnormal doğum içn çok bence de indirim falan isteyin. normal doğum yapanlar sen doğuruyorsun zaten onlar hiç bişi yapmıyorlar diyolar. benim sezeryan mecbur yine burada mecbur 2 gece yatırıyorlar sezeryan olunca 2bin civarı sanırsam bizimde... tam konuşmadım henuz
samsun medical park canım.tüm medical parklarda aynımıdır fiyat bilemiyorum.nilsena hangi şehirdeydin sen hangi hastane yazarmısın 2500 tl diyen doğuma.
Cok sukur canim. Ya ben o korkuyu atamadim uzerimden daha once hic dusuk, bos yada kimyasal gebelik gecirmedim bu ilk gebeligim. Ama bebegimi ultrasonda gorunce ilk bi kac gun cok mutlu oluyorum sonra uzun sure goremeyince Allah korusun sanki bisey olucakmis gibi geliyor. 2 hafta once gordum en son suan meraktan ölüyorum.
imkanların elveriyor ise suit o da da tut tabi dediğin gibi kaç kere geliyor ki bu insanın başına sefan olsun :)canım doğum 1600 müş +500 epidural içinmiş..bazen çok pahalı diyorum bazende ömrümde kaç kere doğurcam suit odada bile kalıyım diyorum.artık yaklaştıkça konuşurum doktorla.
nilsena hangi şehirdeydin sen hangi hastane yazarmısın 2500 tl diyen doğuma.
canım benim ikinci bebğim olcak inşallah.dört yaşında bi kızım var.doğru söylüyosun o paraya çocuğun bi dolu ihtiyacıda alınır tabi.imkanların elveriyor ise suit o da da tut tabi dediğin gibi kaç kere geliyor ki bu insanın başına sefan olsun :)
ama diğer taraftanda o paralara çocuğun için de ihtiyacın olacak.. hele ilk ilk çocukta o kadar çok şey lazım oluyor ki... ve minicik bi parça kıyafeti 20tl den başlıyo.. bebek ihtiyac listeleri var nette bende onları inceleyin zamanla herkes kendi bebek ihtiyac listesini oluşturacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?