Canm doktor soylemedmi cinsiyetni benmde randewum 2gün snra inş söyler:/Kizlar yorum bekliyrmmm
Hayr cnmm;(( bi fikrin varmiiiCanm doktor soylemedmi cinsiyetni benmde randewum 2gün snra inş söyler:/
450 miiiiiii yuhh yok artık o ne yaaa..... doppler usg mi?
2012 yılında 150 tl ye yaptırmıştım ben...
Benim rahmin olduğu bölgede oluyor.ama senin agrini bilemym CNN;(( gecms olan.dr una Daniş istersnnGaz agrisi olabilirmi benim o yüzden agrim oluyo
Insallah canm bende normal istiyorum :)Ben de parmak diil de kalça ağrısı oluyo, hissediyorum genişlediğini. İnşallah normal doğururum ya yaşasın acı çekmek:))
Canim tam hatirlamiyorum kusuratiniama 529 gibi bi sey olmasi lazim pusetsizdi puseti ayri alicm farkli bi sey dusunuyorm :) herks erken gibi bakiyo ama cok ihtiyaci olcagi sey var son anda herseye yetisilmez yavastan baslamak lazim diye dusunuyorm bide ilk bebek hicbi seyi yokki :)güzel araba,güzel günlerde kullanın.fiyatı ne kadar? ben sadece bir çorap aldım şimdiye kadar :) 16 haftadan sonra yavaş yavaş başlayacağım inşallah
bende yavaş yavaş bakmaya başladım çok heyecanlı oluyorCanim tam hatirlamiyorum kusuratiniama 529 gibi bi sey olmasi lazim pusetsizdi puseti ayri alicm farkli bi sey dusunuyorm :) herks erken gibi bakiyo ama cok ihtiyaci olcagi sey var son anda herseye yetisilmez yavastan baslamak lazim diye dusunuyorm bide ilk bebek hicbi seyi yokki :)
hamile topiğinde böyle bişey paylaşmak en kibar hali ile düşüncesizlik. Aslında daha çok şey söylenirde neyse.Merhaba HanımlarRabbim sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin..
Gezelim Görelim Yörsel Yemekleri Öğrenelim Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
neden hala beni duyan olmamisyaaa :'(Eki Görüntüle 1437845 kizlar tahminde bulunabilirmisiniz goruntu pek iyi degil ama doktor bisey demedi kiz yada erkek diye
@nilsena olabilir cnm çünki arkadaşımda 25oo tl yapmış medikalde izmirdekinde .
bi arkadaş vardı burda İzmirli özel çınarlıya giden kimdi hatırlamıyorum acaba kimdi
Neden hamileler yemek yapmıyor muhamile topiğinde böyle bişey paylaşmak en kibar hali ile düşüncesizlik. Aslında daha çok şey söylenirde neyse.
Benimde ilk bebeğim olacak inşallah.bende ufak parçalardan başlamak istiyordum ama sen haklısın büyüklerden başlasak daha iyi olacakCanim tam hatirlamiyorum kusuratiniama 529 gibi bi sey olmasi lazim pusetsizdi puseti ayri alicm farkli bi sey dusunuyorm :) herks erken gibi bakiyo ama cok ihtiyaci olcagi sey var son anda herseye yetisilmez yavastan baslamak lazim diye dusunuyorm bide ilk bebek hicbi seyi yokki :)
sana kesinlikle katılıyorum.hamile topiğinde böyle bişey paylaşmak en kibar hali ile düşüncesizlik. Aslında daha çok şey söylenirde neyse.
sen gayet iyi niyetle paylaşmış olabilirsin ama bizde gayet iyi niyetle uyarıda bulunuyoruz sana bu kadar.Neden hamileler yemek yapmıyor mu
Yarışmaya katılan hamile arkadaşlarımız var
Ben sadece tanıtım yapıyorum ve eklediğim linkte henüz tarif bile yok.
Neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım.
büyük parçalardan başlayınca da bu sefer 9 ay gözünün önünde boş bir şekilde beklemesine dayanamıyor insan.. 7. ayda almak daha iyi bende ozamana kadar mümkünse para kenara koymalıBenimde ilk bebeğim olacak inşallah.bende ufak parçalardan başlamak istiyordum ama sen haklısın büyüklerden başlasak daha iyi olacak
erkek sanırım nub'unu dik gördüm canm hayrlısı olsunneden hala beni duyan olmamisyaaa :'(
canım ayak tarafındaki nub'u dikse erkek paralelse kız sanki dik gbi geldı bana canm....ya şu doktorlar nıye cınsıyet soylemıolar ya oofff 13.hafta olduk yaa
Kizlar arabayi aldik sizce guzel mi:)
büyük parçalardan başlayınca da bu sefer 9 ay gözünün önünde boş bir şekilde beklemesine dayanamıyor insan.. 7. ayda almak daha iyi bende ozamana kadar mümkünse para kenara koymalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?