• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bugun ilk doktor kontrolune gittim .. kalp atislarini duydum. Rabbime hamd olsun.. Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah. Benim folatim yuksekti doktora sordum herhangi bi sorun olmaz dedi..
gözünaydın canım çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Darısı bize de olsun inşallah bi an önce biz de duyalım kalp atışlarını rahatlayalım.

Slm kizlar yeniyim bende eylul annesi olucam ins hepimiz saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz allahin izniyle ins.bende 20 sinde gitcem bebegimin kalp atislarini duymaya ins duyulur :)

gözünaydın canım çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.Darısı bize de olsun inşallah bi an önce biz de duyalım kalp atışlarını rahatlayalim. Amin canimm benim..Allahim en kisa zamanda sizede nasip etsinn kalp atislarini duymayi ve hepimiz saglikla kucagimiza aliriz Allahin izniyle...

Kizlar bugun ilk doktor kontrolune gittim .. kalp atislarini duydum. Rabbime hamd olsun.. Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah. Benim folatim yuksekti doktora sordum herhangi bi sorun olmaz dedi..
Hayirli olsun saglikli dogsun ve yasasin insallah. Ben kalp atisi icin 2 hafta beklicem

Benimki kimyasal gebelikmiş halk dilinde yalancı gebelik şuan acildeyim kanamam oldu kese yok dedi doktor idrarda çıkar kanda da çıkar ama gebelik oluşmadan sessiz düşük olur hamile olarak bile sayılmıyomuş... Üzülmedim Allah sizinkileri size bağışlasın ben Çalışmalara devam edeyim :KK66:
Üzülmek yok banada en son öyle dedikten sonra doktor 3 ay sonra bebeğim geldi..inşallah seninkide bian önce sağlıklı olarak gelir kucağına

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla ben eşime söylemedim eşim bana söyledi yani benim pek ümidim yoktu Beta hcg için polikliniğe gittim eşimin iş yerine yakındı kan verdim eve döndüm sen sonucu alırsın dedim oda aldıktan sonra bana aşkım hamilesin dedi çok mutlu olduk :)
Fark etmez ha eşin sana ha sen eşine önemli olan o güzel haberi almak..allah kucaginada almayi nasib eder inş

Arkadaşlar biz dün keseyi gördük 4+6 da ama kalp atışı için erken dedi duyan varmı minik pıt pıtları

E="yuja, post: 38768260, member: 648610"]Allah razi olsun canim benim. İnsaAllah seninde hayirli haberlerini aliriz[/QUOTE]
Inşallah canım :)

Kizlar 2 corap giyiyorum arti ev ayakkabisi ayaklarim donuyor napmaliyim. Kan degerlerin iyi dedi doktor. Neden olanilir ki bu. Hamilelikle beraber basladi

arkadaşlar hepimizin günleri yakın ama bebeğinin kalp atışını duyan var mı? varsa kaçıncı günde duydunuz?pazartesi günü gidicem doktora 5+4 oluyor duyulur mu sizce?

arkadaşlar hepimizin günleri yakın ama bebeğinin kalp atışını duyan var mı? varsa kaçıncı günde duydunuz?pazartesi günü gidicem doktora 5+4 oluyor duyulur mu sizce?

daha duyn yok ama gören var canım sidelya arkadaşımız dün atışları gördü. 6+0 da gördü. 5+4 de belki sadece keseyi görebilirsin canım biraz erken...

keseyi 4+3 te gördük bi de kalbi atarsa yavrumun belki biraz da havaya girerim:) hala pek alışamadım

Kizlar 2 corap giyiyorum arti ev ayakkabisi ayaklarim donuyor napmaliyim. Kan degerlerin iyi dedi doktor. Neden olanilir ki bu. Hamilelikle beraber basladi
Bende de aynı durum bazende sıcak basıyor yarım balıkçı ince penyem bile boğuyor beni. Erken dönem belirtileriymiş bunlar.

Masallah canim erken duymussun gozun aydin.sat kacti canim senin.

bende bugündoktora gittim.6haftalik ama sadece keseyi gördüm doktor iki hafta sonra anca dedi daha erken olmasılazim ddeğilmi ya duyan varmı

bende bugündoktora gittim.6haftalik ama sadece keseyi gördüm doktor iki hafta sonra anca dedi daha erken olmasılazim ddeğilmi ya duyan varmı
Ilk bebegimde kalp atisi için 7. Haftada cagirmisti dr. Ve duymustuk. Daha erken veya gec duyulma ihtimali de var. 9. Haftada bile duyanlari biliyorum. Doktorun tedbir amacli geç gun vermiş olabilir

daha duyn yok ama gören var canım sidelya arkadaşımız dün atışları gördü. 6+0 da gördü. 5+4 de belki sadece keseyi görebilirsin canım biraz erken...

kızlar böyle bir duygu yok. bebeğimin kendisi kadar neredeyse kalbi. öyle hızlı ve güzel atıyor ki duymadım dün ama inanın görmek yetti. pıt pıt pıt nasıl hareket ediyor yaaaa Allah'ım sen büyüksün ... İnş siz de görür duyar burada paylaşırsınız canlarım :)

Back