2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende bugündoktora gittim.6haftalik ama sadece keseyi gördüm doktor iki hafta sonra anca dedi daha erken olmasılazim ddeğilmi ya duyan varmı
Canim bende carsamba gunu gitmistim bende duyamadim keseyi gorduk doktora sordum duyulmasi gerekmiyormu diye oda daha erken dedi hersey olmasi gerektigi gibi bir problem yok dedi.bizede iki hafta sonraya verdi randevuyu.benim kizimdada boyleydi ikinci gittigimizde duymustuk daha erken yani

kızlar aranızda 5haftalık hamile olan var mı vce ya ona yakın . progesteron kaç çıktı sizde bunun normal seviyesine acaba?

kızlar aranızda 5haftalık hamile olan var mı vce ya ona yakın . progesteron kaç çıktı sizde bunun normal seviyesine acaba?
Adya ben 4+ 3 teyim canim. Carsamba gunu 4+1 deprogesteronum 1917 idi. Tahminen bu sabah progesteronum 4000 lerdedir. Progesteron 2 gunde bir 2 katı artar. Dr sende 2 katundan fazla artıyor dedi bana. Sen 4+ kacsin? Erken veya gec gebelik olmussa yazdigim rakamlar bihayli degisir

kaç hafta oldugumu söylemedi ultrasona almadı çünkü ben tahminen söylüyorum hcg m pazartesi 178 idi bu gün gittim940 bi de progest var o değer çok önemliymiş 15 çıktı benim ki biraz düşük dedi doktor canm sıkıldı normaline ki acaba diye merak ettm haliyle canım senin kaç dediğim değer

6 ocakta
bHCG 392
progesteron 33,23

8 ocakta
bHCG 823
progesteron 35.63

canım sana yazdım ama görmedin galiba
6 ocakta
bHCG 392
progesteron 33,23

8 ocakta
bHCG 823
progesteron 35.63
olması gereken değerler bunlar mı normalmiymiş canım senin ki

hmm benim hcg de sıkıntı yok gibide işte diğeri düşük çıktı bakalım p.tesi nasıl çıkar

Adyacim progesteronum 35.9 fakat bunun yaninda hamilelikte artan hormon degerinin 2 ye katlamasi da önemli. Ki senin hormon 2 ye katlanarak buyuyor yani maşallah insallah bebegin buyuyor. Progestetonun 15 evet biraz düşük. Bu senin hamileliginde ilk aylarda dikkat etmeni gerektirir doktor sana bidahaki gitmene progestan ilaci verir. Hatta verdiysr hemen iç ki hormon seviyen dengelensin. Bence senin gebeligin saglikli cunku 2 gunde 2 kati artmış

:) saol canım.daha vermedi doktor ilaç pazartesiyi bekliycem artık içimi rahatlattın ya allah razı olsun..

E="adya88, post: 38773562, member: 645746"]:) saol canım.daha vermedi doktor ilaç pazartesiyi bekliycem artık içimi rahatlattın ya allah razı olsun..[/QUOTE]
Bişey diil canım allah sağlıkla kucaginda gormeyi nasip etsin:)

E="adya88, post: 38773562, member: 645746"]:) saol canım.daha vermedi doktor ilaç pazartesiyi bekliycem artık içimi rahatlattın ya allah razı olsun..
Bişey diil canım allah sağlıkla kucaginda gormeyi nasip etsin:)[/QUOTE]
amiiinn bütün kardeşlerimin için dede benim inşallah...

Canim kese boyutun kacti?
Canim devlet hastanesine gittigim icinmi bilmiyorum ulturasyon kagidinda yazmiyodu.. sadece AO%100 ifadesi anlasilabilirdi oda sanirim kalp atislarini gosteren ifade.

ya ne bilim netten arasitirinca o kadar şey varki insan kuruntu yapıyor ama içimi rahatlattin çok tesekkur ederim

[QUOTherşey norahatun7, post: 38772117, member: 420725"]Ilk bebegimde kalp atisi için 7. Haftada cagirmisti dr. Ve duymustuk. Daha erken veya gec duyulma ihtimali de var. 9. Haftada bile duyanlari biliyorum. Doktorun tedbir amacli geç gun vermiş olabilir[/QUOTE]
evet hersey normal dedi ikinciaydan sonra bianda büyücek. ilk yavaş oluyor acele etme dedi iste ama insan duymak istiyor biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…