- 4 Aralık 2014
- 69
- 41
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girmeden 10 dk once sekerli su ictigim icin olcumleri yaparken doktor bile soka girdi. Hatta abisi bile vaaayyy napiyor oyle diye soka girdi :) Tahminin icin tsk canim doktor kiz dedi bu arada.
Her hamileligimde kız diyorum erkek oluyo artık hislerime güvenmiyorum ama his işte gene kız gibi geliyo![]()
Geçmiş olsun cnm dikkat et dinlen geçer inşallahkızlar malesef bugün çok hafif bir kanamam oldu, doktoru aradım ve gittim. çok şükür bir sıkıntı yok ... ilk 3 ayda olabiliyor böyle şeyler dedi ve bir hafta boyunca önlem amaçlı kullanmam için progestan verdi. 5-10 mart arası tekrar gideceğim.
Evet bende cok duyuyorum ilk 3 ay normal oldugunu. cok gecmis olsunkızlar malesef bugün çok hafif bir kanamam oldu, doktoru aradım ve gittim. çok şükür bir sıkıntı yok ... ilk 3 ayda olabiliyor böyle şeyler dedi ve bir hafta boyunca önlem amaçlı kullanmam için progestan verdi. 5-10 mart arası tekrar gideceğim.
Sekli duruşu erkege benzıyor :)Kizlar ben geldim cok sukur hersey yolunda minigim kocaman olmus kipir kipirdi :) ikili icin olcumleri yapti cok guzel dedi kan verdim onu sonra alicam ama sonucunu.cinsiyet icinde erken daha dedi bir ay sonraya cagirdi tekraradan seket yuklemesi yapicakmis annem tarafinda seker oldugu icin erken yapicakmis yoksa 7.ayda yapiliyormus.kuzumun resmini koyuyorum cinsiyet icin tahmin yapin kizlar.benden haberler boyle.
masallah canim atlattin randevuyu kan da guzel cikar insallah...ben de yarin gidecegim insallah kardan gidebilirsem tabii ki...Kizlar ben geldim cok sukur hersey yolunda minigim kocaman olmus kipir kipirdi :) ikili icin olcumleri yapti cok guzel dedi kan verdim onu sonra alicam ama sonucunu.cinsiyet icinde erken daha dedi bir ay sonraya cagirdi tekraradan seket yuklemesi yapicakmis annem tarafinda seker oldugu icin erken yapicakmis yoksa 7.ayda yapiliyormus.kuzumun resmini koyuyorum cinsiyet icin tahmin yapin kizlar.benden haberler boyle.
Merhaba guzel anneler. Bugun ikili test icin doktora gittim. Ultrasonda bi sorun gorulmedi yarinda kan tahlili sonucunu ogrenecem. Doktor cinsiyeti için yorum yapmadi. 3 tane ultrason kagidi verdi. Erkek mi kiz mi yorum yapar misiniz lutfen?Eki Görüntüle 1423398 Eki Görüntüle 1423399 Eki Görüntüle 1423400
Cok sukur canim insallah kandada iyi cikar darisi sana canim insallah sende guzel haberlerle donersinmasallah canim atlattin randevuyu kan da guzel cikar insallah...ben de yarin gidecegim insallah kardan gidebilirsem tabii ki...
Hayirlisi olsun insallah.ssen anliyomusun canim cinsiyet tahmininden?Sekli duruşu erkege benzıyor :)
Kıza benziyor canım,hayırlısı tabi belli olmazMerhaba guzel anneler. Bugun ikili test icin doktora gittim. Ultrasonda bi sorun gorulmedi yarinda kan tahlili sonucunu ogrenecem. Doktor cinsiyeti için yorum yapmadi. 3 tane ultrason kagidi verdi. Erkek mi kiz mi yorum yapar misiniz lutfen?Eki Görüntüle 1423398 Eki Görüntüle 1423399 Eki Görüntüle 1423400
amin canim...sizden guzel haberler alinca insan bir an once gitmek istiyor dr.a..darisi hepimize insallah...Cok sukur canim insallah kandada iyi cikar darisi sana canim insallah sende guzel haberlerle donersin
bencede kıza benziyo darısı başımaKızlar ben de bugun gittim kontrole. Bıdığım cok iyiydi, elleri kolları oynuyordu. Ense kalınlıgı 1.5 cikti, doktor normal dedi. Kan sonuclarimi haftaya alacagim inş. Minigim sırt ustu yatiyordu. Cinsiyet icin birsey soylemedi henuz. Resmini ekliyorum, yorumu olan var mı???
Hemde ne göbiş 5 aylık gibiyım bende sabırsızlanıyorum 2 haftam var bebişimi görmeyeiyi aksamlarr yaa göbişlerinizz büyümeye basladı mııı ben biraz sabırsızlanıyorum :)
Sanki kız gibi doktor bişey dedimiKızlar benim bebişim içinde cinsiyet tahmini yaparmısınız