2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar malesef bugün çok hafif bir kanamam oldu, doktoru aradım ve gittim. çok şükür bir sıkıntı yok ... ilk 3 ayda olabiliyor böyle şeyler dedi ve bir hafta boyunca önlem amaçlı kullanmam için progestan verdi. 5-10 mart arası tekrar gideceğim.

Girmeden 10 dk once sekerli su ictigim icin olcumleri yaparken doktor bile soka girdi. Hatta abisi bile vaaayyy napiyor oyle diye soka girdi :) Tahminin icin tsk canim doktor kiz dedi bu arada.

Sevindim cnm hayırlısı olsun darısı başıma o zaman

Her hamileligimde kız diyorum erkek oluyo artık hislerime güvenmiyorum ama his işte gene kız gibi geliyo:KK39:

Bende öyleyim yaa hep kız istediğimden gerçi çok şükür bir tane aslan parçam var ama yinede biz kadınlar niyeyse bi kız takıntımız var hayırlısı olsun bi oğlum var birde kızım olursa yok keyfime ama tabi allah ne isterse sağlıklı olsunda diyorum artık

kızlar malesef bugün çok hafif bir kanamam oldu, doktoru aradım ve gittim. çok şükür bir sıkıntı yok ... ilk 3 ayda olabiliyor böyle şeyler dedi ve bir hafta boyunca önlem amaçlı kullanmam için progestan verdi. 5-10 mart arası tekrar gideceğim.
Geçmiş olsun cnm dikkat et dinlen geçer inşallah

Evet bende cok duyuyorum ilk 3 ay normal oldugunu. cok gecmis olsun

Merhaba guzel anneler. Bugun ikili test icin doktora gittim. Ultrasonda bi sorun gorulmedi yarinda kan tahlili sonucunu ogrenecem. Doktor cinsiyeti için yorum yapmadi. 3 tane ultrason kagidi verdi. Erkek mi kiz mi yorum yapar misiniz lutfen? 20150219_194434.jpg 20150219_194444.jpg 20150219_194454.jpg

Kizlar ben geldim cok sukur hersey yolunda minigim kocaman olmus kipir kipirdi :) ikili icin olcumleri yapti cok guzel dedi kan verdim onu sonra alicam ama sonucunu.cinsiyet icinde erken daha dedi bir ay sonraya cagirdi tekraradan seket yuklemesi yapicakmis annem tarafinda seker oldugu icin erken yapicakmis yoksa 7.ayda yapiliyormus.kuzumun resmini koyuyorum cinsiyet icin tahmin yapin kizlar.benden haberler boyle.

Eklentiler

• 20150219_192724.jpg
    20150219_192724.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 193
Kizlar ben geldim cok sukur hersey yolunda minigim kocaman olmus kipir kipirdi :) ikili icin olcumleri yapti cok guzel dedi kan verdim onu sonra alicam ama sonucunu.cinsiyet icinde erken daha dedi bir ay sonraya cagirdi tekraradan seket yuklemesi yapicakmis annem tarafinda seker oldugu icin erken yapicakmis yoksa 7.ayda yapiliyormus.kuzumun resmini koyuyorum cinsiyet icin tahmin yapin kizlar.benden haberler boyle.
Sekli duruşu erkege benzıyor :)

masallah canim atlattin randevuyu kan da guzel cikar insallah...ben de yarin gidecegim insallah kardan gidebilirsem tabii ki...

Kızlar ben de bugun gittim kontrole. Bıdığım cok iyiydi, elleri kolları oynuyordu. Ense kalınlıgı 1.5 cikti, doktor normal dedi. Kan sonuclarimi haftaya alacagim inş. Minigim sırt ustu yatiyordu. Cinsiyet icin birsey soylemedi henuz. Resmini ekliyorum, yorumu olan var mı???

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar benim bebişim içinde cinsiyet tahmini yaparmısınız

Eklentiler

• fotoğraf.JPG
    fotoğraf.JPG
    164,4 KB · Görüntüleme: 139
iyi aksamlarr yaa göbişlerinizz büyümeye basladı mııı ben biraz sabırsızlanıyorum :)

Iyi akşamlar
Hangi ilaçları verdi doktor bana ferumfort demir ilacı ile elevit vitamin verdi
Ecopirinede 14 haftaya kadar devam Borak dedi
Folikasitite bırak dedi

B
Kızlar ben de bugun gittim kontrole. Bıdığım cok iyiydi, elleri kolları oynuyordu. Ense kalınlıgı 1.5 cikti, doktor normal dedi. Kan sonuclarimi haftaya alacagim inş. Minigim sırt ustu yatiyordu. Cinsiyet icin birsey soylemedi henuz. Resmini ekliyorum, yorumu olan var mı???
bencede kıza benziyo darısı başıma

Back