- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 39
Hosgeldin aramizaMrh kızlar ben aranıza yeni katıldım bende eylül annesi olucam inş. yarın 11 haftalık olucam ilk hamileliğim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin aramizaMrh kızlar ben aranıza yeni katıldım bende eylül annesi olucam inş. yarın 11 haftalık olucam ilk hamileliğim :)
Hosgeldin canim sende benim gibi 2.yi arayi uzatmadan yapmissinmerhaba kızlar nasipse eylül annesi olucam 1 tane kızım var 13 aylık izmir de yaşıyorum.sat 31 aralık ama sezeryan olacağı için eylül sonlarına denk gelicek doğumum nasipse.
Kızlar selam,
Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.. Ben bu sabah evde mutfaktan su alıp salona geçerken birden dengemi kaybettim ayağım kaydı su bardağını düşürmeyeyim derken dizlerimin üstüne düşüverdim.. Hep bir acı olmadı ama içim hiç rahat değil.. Acaba bebişe bşi olmuş mudur? Bi doktora görünsem mi? Normal randevum cuma günüydü ama beklemeden gitsem mi?
İnşallah hep böyle seyreder canım. Benim de bu civarda gidiyor tansiyonum ama ben ağır preeklampsi nedeniyle kayıp yaşadığım için nefrolojiye de takip oluyorum ve 13/9 u geçerse ilaç başlayacaklarını söylediler. Umarım gerek kalmaz.
Keşke ama ülkemiz daha o seviyeye gelemedi.özel sektöre de yaptırım zorunluluğu koyulmalı aslında.biz göremedik ama inşallah çocuklarımız görür . buarada benim göğüslerim kaşınıyordu zaten,dünden beride bel bölgemin yanları kaşınmaya başladı.belim kalınlaşıyor ondan mı acaba
İlk belirtileri bebeğimin suyunun azalması oldu, sonra gelişim geriliği arttı en son da yüksek tansiyonla birlikte hastaneye yattımAllah sabır versin canım eminim çok zordur bebeğini kaybetmek.. belirtileri nelerdi? neler yaşadın? sakıncası yoksa yani hatırlayıp üzülmeyeceksen paylaşır mısın?
canim yaa esin yardimci oluyorsa zaten bu süreç çok uzun değil allah yardımcınız olsun ..çok sağol canımeşim ve ben kayınvalidemlerle görüşmüyoruz. Annem de vefat etti. Babam da kız kardeşimle birlikte kalıyor. onlar da hayatta gelemez bu havada. Akrabalarda uzakta. Anlayacağın bize bizden başka yardım edecek kimse yok
yatmaya devam
kızlar merhaba hepinize çoookkkk tşk ederim... tek tek isim yazamıyorum ama tüm yazdıklarınızı okudum. Allah razı olsun...
Dünden beri çok kötü zaman geçiriyorum. Dün arabayla gidemedim yarı yolda kaldım yollar kapalıydı. bulunduğum yere ambulans çağırdım araç yolda mahsur kalmış gelemedidr umu aradım progestan ve minoset al iç hemen ve bugün gelemiyorsan yarın mutlaka gel. kötü olursan akşam yatışını yaparız dedi. mecburen evde durdum eşim gitti sağolsun ilaçlarımı aldı. progestan dan sonra kanamam hafifledi ama ağrılarım çok şiddetliydi. bu sabah dr gittik zar zor. kan ve idrar tahlili yapıldı. idrar hemen çıktı. lökosit vs değerlerim de kötü çıktı. dr antibiyotik yazdı. rahimde kanama göründü. progestanı sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. bebeğim iyi ama düşük tehlikem var. çok korkuyorum. evde yatmamı söyledi bol bol. bakalım ne olacak.
çok üzgünümmmm mutsuzum
![]()
İlk belirtileri bebeğimin suyunun azalması oldu, sonra gelişim geriliği arttı en son da yüksek tansiyonla birlikte hastaneye yattım
Allah korusun o kadar çok riskimiz var ki hamilelikte, inşallah hiçbiriyle karşılaşmadan, sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.
İlk belirtileri bebeğimin suyunun azalması oldu, sonra gelişim geriliği arttı en son da yüksek tansiyonla birlikte hastaneye yattım
Allah korusun o kadar çok riskimiz var ki hamilelikte, inşallah hiçbiriyle karşılaşmadan, sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.
canım çok geçmiş olsun progestan bende kullanıyorum.bilirim çok kötü bi durum benm 3. gebeliğim bu hepsinde aynı sorunla karsılastım.ama bu defa yatıp dinlenemiyorum küçük kızım var.allah yardım etsin ama geciyo kucağına alınca hepsini unutuyosun.parca parça gelmediği sürece sorun yok.stres yapma bol bol dinlenCok gecmis olsun sancin buyuk ihtimalle uisuttugundendir bendede lokosiit eritrositt cikti sanci yapiyodu ilac verdi kullanmadim biraz sicak tutmak geerekiiyo kendimizi kanama bendede oldu ama progesttan cok etki etmedi igne yptilar 3gun arayla ancak okyle gvecti ins bisey zolmaz icini raat ttut
hoşbuldum ilk bebeğimi kaybettim.ardından bebek sahibi olmak için 4 yıl bekledim kızımı aldım kucağıma.bu gebeliğimde kazayla oldu :)Hosgeldin canim sende benim gibi 2.yi arayi uzatmadan yapmissin
bandana fln idare edicez artık benimde saç diplerim koyu çıkıyor biraz açık olmuş saç rengim olsun bebişler sağlıklı olsunda biz idare ederiz artık... :)aynı sorun bende de var beyazlar ortaya çıktı bitkisel de olsa boyamaktan korkuyorumkına yapmayı düşünüyorum bazen o bile ürkütüyor beni. saçlarım kızıl dipler beyaz,beyazlar sırıtıyor ya iyice canımı sıkıyorlar. olsun işe başlayınca bandana falan takmayı düşünüyorum bi nebze de olsa rahatlatır beni.
Amin Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın.Canim ya ne zor bi aci allahim bir daha yasatmasin hepimizin evledini saglikli selildekucagiza almayi nasip etsin
Acımı unutmak istemem biliyor musun, oğlumdan bana kalan sadece acı, ondan vazgeçemem ben. Rabbim bizi vennetinde kavuştursun inşallah.evet bir bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi bir mucize kesinlikle.. çok geçmiş olsun, Allah bu bebeğini sağlıklı kucağına kavuştursun acını unuttursun inşallah..
Sevgili anne adayları
Ben 9 haftanın içindeyim. Hala tansiyon düşüklügü yaşıyorum. Sürekli bir şeyler yiyorum, aç kalmamaya çalışıyorum. Bol sıvı alıyorum. Bulantılar çok ama dayanıp ,canım yana yana bulantiyla yiyip içiyorum, fazla kusma olmuyor,günde en fazla 1 kusuyorum. Bunlara rağmen tansiyonum 9-6 oluyor. Sonra birden 7-4 oluyor. Tabi elim ayağım boşalıyor, dayanılmaz baş ağrısı ve bulantı ile yatma hissi geliyor. Sodali tuzlu ayran, şu, tuzlu şeyler derken 2-3 saate ancak kendime geliyorum. Sizlerde durumlar nasıl?![]()
Sanırım benden başka düşük tansiyon sorunu yaşayan yok. Kimse birşey demedigine göre.Hah işte olacağı buydu.
bu Hipotansiyon beni hastaneye yatırttı![]()
birkaç gün hem tansiyon takibi hem de sıvı takviyesi için yatacağım.
işte ve evde kaç haftadır süründüm resmen.![]()
Geçmiş olsun canım benimde devamlı düşük derim ama seninki daha fazlaymış inş geçer bian önceSanırım benden başka düşük tansiyon sorunu yaşayan yok. Kimse birşey demedigine göre.
Başka biri de aynısını yasarsa diye yazdiydim. Bugün hastanede 3. Günüm. Damardan sıvı veriyorlar. Tansiyon 80-50 ye çıktı. Buna gebelik hormonları neden oluyormuş. Vücut zamanla alisacakmis. Gebelikte Hipertansiyondan korkariz dedi Dr.
Hipotansiyon sorun değil, sadece sen biraz zorlanirsin, gebeliğini çok da olumsuz etkilemez dedi. Sanırım 1-2 güne taburcu olurum.
Sizlere iyi ve sağlıklı gebelikler.
Sanırım benden başka düşük tansiyon sorunu yaşayan yok. Kimse birşey demedigine göre.
Başka biri de aynısını yasarsa diye yazdiydim. Bugün hastanede 3. Günüm. Damardan sıvı veriyorlar. Tansiyon 80-50 ye çıktı. Buna gebelik hormonları neden oluyormuş. Vücut zamanla alisacakmis. Gebelikte Hipertansiyondan korkariz dedi Dr.
Hipotansiyon sorun değil, sadece sen biraz zorlanirsin, gebeliğini çok da olumsuz etkilemez dedi. Sanırım 1-2 güne taburcu olurum.
Sizlere iyi ve sağlıklı gebelikler.
Geçmiş olsun canım ya çok dikkat et kendine bol bol dinlen biliyorsun bende yaşadım bol su iç dua et Allah hın izni ile bişeycik olmucak rabbime emanet meleklerimiz.evet cnm Lökosit iltihap. bol su iç dedi banada ve tek kullanımlık bir ilaç verdi. bir dahaki kontrolüm 2 martta cnm. tabii o zamana kadar extra birşey çıkmazsa. bu arada ikili testim temiz çıktı. çok şükür sağlıklı bebeğim. Allahım hepimizi korusun. bu kanama çok kötü birşey, insan çok tedirgin oluyor resmen parça parça ksn pıhtıları döktümçok korktum, Allahım bir daha yaşatmasın ...
Hg aramıza bende izmirliyim hemşerileri görünce insan daha mutlu oluyor tabi.merhaba kızlar nasipse eylül annesi olucam 1 tane kızım var 13 aylık izmir de yaşıyorum.sat 31 aralık ama sezeryan olacağı için eylül sonlarına denk gelicek doğumum nasipse.