• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kızlar...
Mide bulantılarım azaldı derken dün markette reyonların arasında yığılıp kaldım. Öylece oturdum geçmesini bekledim ve kustum. Rezil oldum. Dünden beri forum çok ilerlemiş. Ben bugün yine dinlenicem. Umarım artkk geçer bu bulantılar
canım çok geçmiş olsun, inşallah azalır bulantıların. benimkiler hafifledi bazen artsa da dün et yiyebildim mesela

günaydın kızlar. olumsuz şeylere o kadar alıştırmışımm ki kendimi,her an sanki ağrım olacak sürekli bulantı olacak gibi bunlarla hamilelik geçecek gibi. bulantım kesiliyor eyvah bebeğime bi şey mi oldu yoksa doktora gidiyorum bi sıkıntı yok arada olur böyle şeyler diyor,ağrılarım azaldı şimdi yine korkuyorum acaba bi şey mi oldu diye korkuyorum.iyice psikopata bağladım galiba :( olur olmaz şüphe duyuyorum,sanki devamlı doktora gidip kontrol etmek isityorum. ilk defa uzun süre kontrole gitmedim en son 8 gün önce gitmiştim.

Gecen perşembe günü leke geldi benden progestan kullanıyorum 1 ay önlem amaçlı kullanacağım. Bir daha olmadı ama karnında sancilarim var en bastan beri aşağı baskı oluyor biraz.
Benimde 5haftalıkkeb kanamam oldu progestanı kullanmaya başladım iğne yapuldı halada ilacı kullanıyorum ilkinde böyle bişey yaşamadım onun için kötü hissediyorum

günaydın kızlar, dün yine akşam yemekten sonra hazımsızlık gibi şişlik hissettim ellerimde ayaklarımda şişlik hissettim ve nefes darlığı.. bugün türkiyedeki doktoruma yazdım bunlar için erken değil mi diye, normal değil ürik asit böbrek ve karaciğer değerlerine bakılmalı yazdı, öyle canım sıkıldı ki, nasıl gidip derdimi anlatacağım buradaki doktorlara bilmiyorum. tansiyonumu da sordu bugün ölçeceğim akşam..
geçmiş olsun, inşallah öyle seyler yoktur. baska açıdan da degerlendir gününü belki yeterince su içmemişsindir ve fazla tuzlu tüketmişsindir.

Bende hiç leke kanama hiçbirşey olmadı sadece ultrasonda gördü doktorum canım

Bendede yoktu ama doktor kontrol sırasında biraz leke gördüm progestan iç bir kutuyu bitir dedi,aman allahım bitirmek ne kelime yarısını içebildim bıraktım valla,uyku halsizlik bulantı hepsi birden ağır geldi kalkamaz oldum,eşiminde rızasıyla bıraktım hapı içmiyorum kontrolüm 2 martta kendimi sağlıklı hissediyorum lekede hiç gelmemişti zaten birde okula giden bir oğlum var mecburen onunla ilgilenmek zorundayım ben bırakma kararı aldım sonunda

günaydın kızlar. olumsuz şeylere o kadar alıştırmışımm ki kendimi,her an sanki ağrım olacak sürekli bulantı olacak gibi bunlarla hamilelik geçecek gibi. bulantım kesiliyor eyvah bebeğime bi şey mi oldu yoksa doktora gidiyorum bi sıkıntı yok arada olur böyle şeyler diyor,ağrılarım azaldı şimdi yine korkuyorum acaba bi şey mi oldu diye korkuyorum.iyice psikopata bağladım galiba :KK43: olur olmaz şüphe duyuyorum,sanki devamlı doktora gidip kontrol etmek isityorum. ilk defa uzun süre kontrole gitmedim en son 8 gün önce gitmiştim.
Aynen herkeste o korku var bi de oyle kotu seyler oluyo ki bisey oldu olacak diye yasiyoruz batmalarim oluyo benim de arada hemen doktora gitmek istiyorum. ..

Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedi :nazar::KK70: pipiyi gorenleri gorelimm :KK73: 2015 senesi erkek senesii :)

Eklentiler

• IMG_20150217_122442.jpg
    IMG_20150217_122442.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 115
Dun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans :KK43: "Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim

vzvz
hvfdfihfyljuttyytyyy6tvjkbhhhnjhj
Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedi :nazar::KK70: pipiyi gorenleri gorelimm :KK73: 2015 senesi erkek senesii :)
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah

Dun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans :KK43: "Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim
canim senin adına çok sevindim sana en başta dediğim gibi hersey yoluna girecek biraz sabret demiştim inşallah hersey gönlünce olur :)

Ohh maşallah ne güzel çok sevindim erkekin olacak annesini koruyup kollayacak darısı bana inşallah

Dualarini eksik etmediginiz icin allah hepinizden razi olsun arkadaslarm uzuldum uzuldunuz sevindm sevindiniz allah hepinizin evine huzur mutluluk versin insallah cok tesekkr ederim bana moral verdiniz :KK68:
canim senin adına çok sevindim sana en başta dediğim gibi hersey yoluna girecek biraz sabret demiştim inşallah hersey gönlünce olur :)

süper cnm çok sevindim demekki sakince düşününce oda sana hak vermiş burdan da anlaşılan kendi ailesinin çok etkisinde kalsada aslında senide çok sevdiği ;)

Ben o pipiyi gordum cnm ..saglikla kucagina al insllhhh ;)

Hiç bukadar belli olanı görmemiştim valla :) maşallah oğluna açmış oturuyor ;) 1 saat sonra da benim de kontrolum var merakla bekliyorum bakalim bir şey söyleyecek mi

Arkadaşlar yardım sizdede ( afedersiniz) tükürük salgısından şikayetçi olan varmı gece uyuyamıyorum yutkunamıyorum sizdede varmı böyle sorun sürekli bişeyler yemem gerekiyor yoksa lavabodan çıkamıyorum mide bulantım azaldı bu başladı napıcamı bilemiyorum

Back