- 12 Mayıs 2009
- 1.190
- 177
- 173
- 42
hayırlısı cnm genelde annenin rüyasına gelirmiş ama allah gönlüne göre versinballı limonu yapıyorum o gerçekten iyi geliyor teşekkür ederim. öğretmenim ve malesef pek dinlenebilecek bir okulda çalışmiyorumbugün ogleden sonra doktor kontrolüm var sorucam bakalım ne diyecek. bitki çaylarını da özellikle ıhlamuru sormayı düşünüyorum tabi meleğimi görüp unutmazsam
bu arada dün gece minicik elleri olan bir kız çocuğu emzirip uyutuyorum okadar tatlıydi ki bakalım cinsiyetine birşey diyecek mi doktorum
günaydın TEKİRDAĞ da da kar yağıyor....Hoşbuldum sağolasın
Günaydın herkese kocaelide kar yağıyo
uff seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliğimde çalışıyordum. servisle şirkete gidene kadar içim dışıma çıkıyordu resmen.. yol boyunca kendini sk sık aşağıya inince şorr diye kusuyordum. ne hissettiğini biliyorum o yüzden... dua etsinler üzerlerine yapmıyordum :)Günaydın kızlar...
Mide bulantılarım azaldı derken dün markette reyonların arasında yığılıp kaldım. Öylece oturdum geçmesini bekledim ve kustum. Rezil oldum. Dünden beri forum çok ilerlemiş. Ben bugün yine dinlenicem. Umarım artkk geçer bu bulantılar