• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ballı limonu yapıyorum o gerçekten iyi geliyor teşekkür ederim. öğretmenim ve malesef pek dinlenebilecek bir okulda çalışmiyorum :KK43: bugün ogleden sonra doktor kontrolüm var sorucam bakalım ne diyecek. bitki çaylarını da özellikle ıhlamuru sormayı düşünüyorum tabi meleğimi görüp unutmazsam :KK66: bu arada dün gece minicik elleri olan bir kız çocuğu emzirip uyutuyorum okadar tatlıydi ki bakalım cinsiyetine birşey diyecek mi doktorum
hayırlısı cnm genelde annenin rüyasına gelirmiş ama allah gönlüne göre versin
Hoşbuldum sağolasın
Günaydın herkese kocaelide kar yağıyo
günaydın TEKİRDAĞ da da kar yağıyor....

Günaydın kızlar...
Mide bulantılarım azaldı derken dün markette reyonların arasında yığılıp kaldım. Öylece oturdum geçmesini bekledim ve kustum. Rezil oldum. Dünden beri forum çok ilerlemiş. Ben bugün yine dinlenicem. Umarım artkk geçer bu bulantılar
uff seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliğimde çalışıyordum. servisle şirkete gidene kadar içim dışıma çıkıyordu resmen.. yol boyunca kendini sk sık aşağıya inince şorr diye kusuyordum. ne hissettiğini biliyorum o yüzden... dua etsinler üzerlerine yapmıyordum :)

Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedi :nazar::KK70: pipiyi gorenleri gorelimm :KK73: 2015 senesi erkek senesii :)
supermıs tebrikler... bemencikte göstermiş paşamm :) bakalım bizimkiler gösterecek mi?
çin takvimi tuttumu bakmışmıydın?
kızıma 12 hafta civarı da erkek gibi duruyo demişlerdi, bir sonraki kontrolde kız bebek dediler. çok erken olduğu için yanılma payı da olabilir. hayırlısı tatlım

Bende oyle dusunurdum canim ama ben net gormesem soylemem kesin dedi degismez ondan bide tek tek gosterdi dedi burda cok net gordugunz gibi dedi bak buda baska fotosu ayaklarini ayri orasini ayri gosterdi ama ben korkuyorm bu ulkede neler oluyo bi erkek evlat nasl buyutulr :((((

Eklentiler

• IMG_20150217_122255.jpg
    IMG_20150217_122255.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 173
günaydın hamişler ben cinsiyetini öğrenmek istemiyorum 7. aya kadar eğer o zamana kadar bişey olurda kaybedersem cinsiyetini bilirsem daha çok üzülürüm gibi geliyor. eşimde zamanı geldiğinde ben öğrenmek istiyorum sana söylemem diyor. onun bilmesi beni meraklandırıcak ama. sizce çok saçma mı düşünüyorum?
Bence cinsiyetini bilsen de üzülürsün, bilmesen de.. Ama bunların ötesinde kayıp üzerine düşünmek yerine doğması üzerine düşünmek daha pozitif. İyi düşün iyi olsun, kötüyü çekme bence.

Erkekse oluyo canimda kiz icin kesin soylemiyolr genelde gostermiyo bu daha 11+4te doktor dedi cok net acmjs gosteriyo dedi :*
Allah hayırlı uğurlu etsin,
sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin,
kendisine çevresine büyüğüne küçüğüne karısına kızına hayırlı saygılı mantıklı akılcı efendi, ağırlığınca altın bir Erkek olsun,
ççok ihtiyacımız var böylelerine :KK51:

Bende oyle dusunurdum canim ama ben net gormesem soylemem kesin dedi degismez ondan bide tek tek gosterdi dedi burda cok net gordugunz gibi dedi bak buda baska fotosu ayaklarini ayri orasini ayri gosterdi ama ben korkuyorm bu ulkede neler oluyo bi erkek evlat nasl buyutulr :KK43:(((
allah cümlemize hayırlı evlatlat yetiştirmeyi nasip etsin. allah utandırmasın inşallah

Doktorda oyle dedi aacar acmaz aa dedi o da o kadr beklemiyodu acmis bizi bekliyo kucuk adam dedi kizda ddse erkekde dese allahin mucizesi ne guzel duygulr rabbim olmayan herkese nasip etsin

Canım öncelikle oğlun hayırlı olsun :-) buradan birkaç kez okudum.yazmadim ama dua ettim. Sıkıntıların da bitmiş maşallah. Rabbim yüzünü hep güldürsun :-) tatlı miniginle mutlu olma zamanı şimdi :-)

Bende oyle dusunurdum canim ama ben net gormesem soylemem kesin dedi degismez ondan bide tek tek gosterdi dedi burda cok net gordugunz gibi dedi bak buda baska fotosu ayaklarini ayri orasini ayri gosterdi ama ben korkuyorm bu ulkede neler oluyo bi erkek evlat nasl buyutulr :KK43:(((

hayırlı olsun canım Allah yavrularımızı büyütürken kolaylık versin bize ortam çok kötü gerçekten duyduğumuz haberler kahredici.. doğmamış bebeğim için korkar oldum.Allah herkesin evladını korusun.. senin oğluşun da huzur getirsin inşallah ailenize bütün kötü günler geride kalsın inşallah :) bakalım yarın benim ufaklık gösterecek mi meraktan ölüyorum :)

Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedi :nazar::KK70: pipiyi gorenleri gorelimm :KK73: 2015 senesi erkek senesii :)
Canim gozun aydin cok sevindim hayriyla gelsin insallah annesine:))

Dun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans :KK43: "Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim
Ohh bu haber de super oldu cinsiyetin uzerine canim allah yasatmasin bi daha

hayırlısı cnm genelde annenin rüyasına gelirmiş ama allah gönlüne göre versin

günaydın TEKİRDAĞ da da kar yağıyor....

uff seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliğimde çalışıyordum. servisle şirkete gidene kadar içim dışıma çıkıyordu resmen.. yol boyunca kendini sk sık aşağıya inince şorr diye kusuyordum. ne hissettiğini biliyorum o yüzden... dua etsinler üzerlerine yapmıyordum :)

şimdide kanamam oldu. bildiğin kıpkırmızı. dr gidiyorum şimdi :( dua edin nolur

Merhaba arkadaşlar, 11.haftaya girdik bugün ama Karnım çok şiş. Sanırım haftasonu alışverişe çıkacağım. Iç Karnım mi dar benim anlamadım? Tuvalete de çıkıyorum. O türlü sıkıntılar da yok. Ama 3degil 4 aylık görünüyorum..

şimdide kanamam oldu. bildiğin kıpkırmızı. dr gidiyorum şimdi :KK43: dua edin nolur

canım benim çok geçmiş olsun. korkma inşallah birşey olmaz. bir kere benimde oldu kırmızı kanamam bir daha olmadı çok şükür. seninde olmaz belki.. dua ediyorum hayırlı güzel haberler ver inşallah bize..

Merhaba arkadaşlar, 11.haftaya girdik bugün ama Karnım çok şiş. Sanırım haftasonu alışverişe çıkacağım. Iç Karnım mi dar benim anlamadım? Tuvalete de çıkıyorum. O türlü sıkıntılar da yok. Ama 3degil 4 aylık görünüyorum..

bende aynıyım zaten göbeğim vardı şimdi daha kocaman oldu sanki.. kot pantolonlarım çok sıkıyor artık, kilo almamama rağmen. yarın doktor kontrolüm inşallah olumlu geçsin sonrasında bende alıcam hamile pantolonu.. üzülüyorum çok sıkıyor zarar veriyor bebeğime diye :(

bende aynıyım zaten göbeğim vardı şimdi daha kocaman oldu sanki.. kot pantolonlarım çok sıkıyor artık, kilo almamama rağmen. yarın doktor kontrolüm inşallah olumlu geçsin sonrasında bende alıcam hamile pantolonu.. üzülüyorum çok sıkıyor zarar veriyor bebeğime diye :KK43:

Ben de etek giyiyorum okula giderken. Pantolonlarim olmuyor çünkü. Eteğin de fermuari yarim. Taytimin icine katlayip sıkıştıriyorum. Tabi bu arada minicik yavrum pres oluyordur. Ben kilo da aldım ama daha önceleri 2-3kilo aldigim da olsa böyle olmazdı.. Şiştim resmen :-) çatlak kremine erken diyordum. Olmadı ben bir aya catlarim böyle giderse :-)

Back